Gecenin bir vakti nişanlımı eve çağıran kıza ve arkadaşlarına ne yapmalıyım, şikayet etsem işe yarar mı?

3yıllık ilişkim var 5 aydır da nısanlıyız.

neyse kızın biri ((hem nısanlımın arkadasınin bı tanıdığı hemde nısanlımın elemanlarından biri diyeyim )) gece eve çağırmış nısanlımı. Bilgisayara bır program kuramamış da yardım istiyor (yersen) ...

sonra da bişiler içeriz vs...

bana söyledi bende tabıkı kabul etmedım haliyle nısanlımda kabul etmedi. Hanı "yapamadıgı yardım istediği bı durum varsa ya gündüz beraber gidelim ya da baska birinden yardım alsın " dedim.

kız da nişanlıma hâlâ diyor ki " nısanlınla ben konuşurum gerekirse gündüz müsait olamıyorum gece 12'den sonra musaıt olurum ancak " vs...

ttabi benden hiçbişi gizlemez nişanlım. Kendisine güvenim tamdır. Kı yanıltmadı benı de daha sonra kıza mesaj attı " seninle çalışmak istemiyorum" vs. diye... kız sonra benım instagramımı buldu yazdı;

"ben bu iş için o kadar uğraştım senın saçma sapan triplerin için işimden oldum" diye falan.

bende geri dönüş yaptım ; "niyetin iş ise sadece gecenin bir yarısı nişanlı bır adamı tek başına kaldığın bır eve davet etmek ne oluyor " dıye falan.

sonra yazmış ; madem o kadar kıskanıyor tasma tak dolaştır vs..

ben kızla tartıştım baya...

şimdi de kızın birkaç arkadaşı yazmış bana. ergen ergen mesaj atıp duruyorlar. ben bunları ne yapayım simdi bilmiyorum. şikayet etsem ne olur acaba.

Gecenin bir vakti nişanlımı eve çağıran kıza ve arkadaşlarına ne yapmalıyım, şikayet etsem işe yarar mı?