3yıllık ilişkim var 5 aydır da nısanlıyız.
neyse kızın biri ((hem nısanlımın arkadasınin bı tanıdığı hemde nısanlımın elemanlarından biri diyeyim )) gece eve çağırmış nısanlımı. Bilgisayara bır program kuramamış da yardım istiyor (yersen) ...
sonra da bişiler içeriz vs...
bana söyledi bende tabıkı kabul etmedım haliyle nısanlımda kabul etmedi. Hanı "yapamadıgı yardım istediği bı durum varsa ya gündüz beraber gidelim ya da baska birinden yardım alsın " dedim.
kız da nişanlıma hâlâ diyor ki " nısanlınla ben konuşurum gerekirse gündüz müsait olamıyorum gece 12'den sonra musaıt olurum ancak " vs...
ttabi benden hiçbişi gizlemez nişanlım. Kendisine güvenim tamdır. Kı yanıltmadı benı de daha sonra kıza mesaj attı " seninle çalışmak istemiyorum" vs. diye... kız sonra benım instagramımı buldu yazdı;
"ben bu iş için o kadar uğraştım senın saçma sapan triplerin için işimden oldum" diye falan.
bende geri dönüş yaptım ; "niyetin iş ise sadece gecenin bir yarısı nişanlı bır adamı tek başına kaldığın bır eve davet etmek ne oluyor " dıye falan.
sonra yazmış ; madem o kadar kıskanıyor tasma tak dolaştır vs..
ben kızla tartıştım baya...
şimdi de kızın birkaç arkadaşı yazmış bana. ergen ergen mesaj atıp duruyorlar. ben bunları ne yapayım simdi bilmiyorum. şikayet etsem ne olur acaba.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Olanlar baya yorucu olmuş senin için belli 😔 Haklı olarak sinirlenmişsin ve kendini savunmuşsun 💔
Burada en önemli nokta nişanlının duruşu. O sınırı net koymuş ve yanında durmuş, bu senin için büyük bir güven alanı aslında 💑
O kız ve arkadaşları ise açıkça saygısızlık yapıyor. Mesajlarına artık hiç cevap verme, engelle hepsini 🚫 Sessizlik en güçlü tepki bazen.
Şikayet konusu da şöyle 🙂
Eğer hakaret, küfür, ağır tehdit varsa ekran görüntülerini alıp sakla. Gerekirse savcılığa siber zorbalık ve hakaret için başvurabilirsin. Sonuca ulaşsa da ulaşmasa da elinde resmi bir kayıt olur.
Odak noktanı mümkün olduğunca ilişkinin güzel yanına çevir. Sen kıskanç değilsin, gayet sağlıklı bir sınır koymuşsun. Gecenin bir vakti nişanlı bir adamı eve çağırmak normal değil zaten 🙄
Kalbini rahatlat, nişanlınla aranızdaki bu birlik duygusu seni koruyan en güçlü şey şu an 💕🌿