Kayınvalide gelin aynı ev?

Ben eşim kayınvalide kaynım görümce ile beraber yaşıyoruz ve her gün laf sokuyor her gün şu işi yap bu işi yap diyor elimden gelen her işi yapıyorum tuvaletleri yıkıyorum bulaşıkları yıkıyorum her gün baya iş yapıyorum yani asla yatmadan önce bulaşık bırakmam ama 4 buçuk aylık hamileyim ve düşük riskim var ilaç kullandığım halde bunu anlamıyorlar ama herkese ve eşime karına bakıyoruz diye bana bakmıyorlar bana niye baksınlar yemek bulaşık vs herşeyi bende yapıyorum. Karina bakiyoruz deyince sinirlendim sanki ben akşama kadar yatıp da bana bakıyorlar nasıl başa çıkacam kayınvalide aşırı kilolu olduğu için yerinden kalkmaz görümce ve ben yaparız ama karına bakıyoruz meselesi yok ben de elimden gelen her işi yapıyorum tabiki yapcam ama göze görünmeyince canımı sıkıyor bu durum sağ salim evime geçsem ne güzel olur
Kayınvalide görümce ile asla yaşanmaz aklınızda bulunsun...
Güncellemeler
4 ay
Kendi eviniz her zaman iyidir 6 aydır bu evdeyim 16 sene gibi geldi canımı sıkan hamileyim ve düşük riskim var öyle olduğu halde dünyanın işini yapıyorum ama yinede göze görünmüyor anca bir şeyi yapamadığım da göze görünüyor hiç iyi şeyler göze görünmüyor...
Güncellemeler
4 ay
Ve bir çok hakarete maruz kaldım kahvaltı hazırlarım eşime ve kaynima bir gün kalkamadim diye görümce bağıra bağıra herifi buldu çocuğu buldu yatıyor anca diyor Sonra işte abim yaşlanmis etmiş diyor. Ve eşimle benim bu zamana kadar ne kavgamız ne bir şeyimiz oldu mutluyuz çok şükür
Kayınvalide gelin aynı ev?