İmam nikahı boşama sözleriyle bozulmuş mudur, tekrar evlenmeden barışmak caiz mi?

Biz eşimle ayrılacaktık. Ayrı evlerde yaşıyorduk ozamanlar. Eve kızımızı görmeye gelmişti onu hala seviyordum beni hala sevip sevmediğini test etmek için. Yanına gittim karanlık odada oturuyordu yüzünü görmüyordum sadece göze alacak mı acaba diye merak etmekti. Boz imam nikahını zaten boşanıcaz resmi olarak boşanmayı beklemeden imam nikahını boz dedim sinirlendi ne alaka dedi, bende boz gerek yok dedim oda iyi ozaman boşal dedi 3 kere. Çok üzüldüm başka odaya gittim. Neyse aradan zaman geçti biz boşandık ve şimdi pişman olmuş barışmak istiyor ama ben günaha giremem imam nikahı bozuldu ancak başkasıyla evlenmeden seninle olamam dedim. Oda sen beni zorladın benim dini nikahı bozma gibi bir niyetim yoktu sinirlendim söyledim dedi. Ayrıca kabul olduğunu düşünmüyorum bence bizim hala nikahımız var dedi. Sizce bozulmuşmudur bende istiyorum barışmayı kızımız var. Lütfen bilgisi olan yorum atsın Allah için.

İmam nikahı boşama sözleriyle bozulmuş mudur, tekrar evlenmeden barışmak caiz mi?