Görücü usulü evlilikte kalbim Türkmen, aklım Kürt erkekteyken hangisini seçmeliyim?

1. kalbim ısındı adam turkmen benim gibi bir ailede büyümüş biraz turkmenler zordur bilhasta kayın valideler oğulları paşadır, yakışıklı, ama mığy mığylı kendim olamiyorum yanında ama aşırı hoşuma gidiyor , benim gibi çok detaycı biri tipik turkmen işte bazen hoş bazen sinir bozucu

2. Bu kürd ve baya ailesi tatlı aynı şehirde büyüdük yakışıklı değil ama güçlü bir erkek hayatı çok kolay neşeli komik birisi, hatta ben maaşım yüksek olduğu halde bırakabilirsin işini ben sana aileme bakarım diyor çocuklarına bakarsın 😍, olgunlukla karşılıyor herşeyi

”ikiside mühendis maddi durumu iyi kendilerince başarılı insanlar ve babamlar kürd olan iyi turkmen kızların kimetini iyi bilir diyorlar aklım benimde öyle diyor ama türkmene gidiyor kalbim, yıne yanlış birini seçmekten korkuyorum “ biz genelde kendi içimizde evleniriz başka ırka başka şehire kız vermeyi tercih etmeyız.

Güncellemeler
5 ay
Ben bir defa nişan attığım için turkmenin annesi hanımefendi beni beğenmiyor, kürt olanda önemsiz nişan atmak neki diyor kız güzel mükkemel demiş yani gelin görün benim kalbim turkmene çarpmakta oda adam değil kürt olan daha düzgün kişilikli
Görücü usulü evlilikte kalbim Türkmen, aklım Kürt erkekteyken hangisini seçmeliyim?