Aile & Toplum Dedikoduya kulak misafir olunca hemen lafa dalar mısınız yoksa susup dinler misiniz? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor Kadın: Naci karısını başka kadınla aldatmış.Yan evdeki adam: Gargamel burunlu Naci OMG 😱#kişilikkarakter Dedikoduya kulak misafir olunca hemen lafa dalar mısınız yoksa susup dinler misiniz? Cevapla Aldatma Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Dedikodu sevmem ve beni ilgilendirmez 1 0 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 5 ay Aile & Toplum konusunda 963 cevap paylaştı. Genel de konu nedir neyden bahsediliyor diye anlamaya çalışırım... 2 0 Yorumla
FonectMad Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 5 ay ordan uzaklaşırım, başkasının dedikodusunu yapan benimde yapar. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 5 ay Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Önce dinlerim 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır beni ilgilendirmez 1 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı. Dedikodu yapmam, dinlemem ve yapanı da sevmem 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Hiç bir şekilde dedikodu sevmiyorum 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dedikodu yapmam yapanıda sevmem dinlemem de 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dinlerim dahil olmam 1 0 Yorumla
ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 100% 5 ay Aile & Toplum konusunda 441 cevap paylaştı. Susup dinlerim 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 5 ay Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Susup dinlerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Dedikodu sevmem ve beni ilgilendirmez
Genel de konu nedir neyden bahsediliyor diye anlamaya çalışırım...
ordan uzaklaşırım, başkasının dedikodusunu yapan benimde yapar.
Önce dinlerim
Susup dinliyorum asla agzımı açmam😌
Hayır beni ilgilendirmez
Dedikodu yapmam, dinlemem ve yapanı da sevmem
Lafa dalmam sevmem öyle susup dinlerim.
Hiç bir şekilde dedikodu sevmiyorum
Dedikodu yapmam yapanıda sevmem dinlemem de
Dinlerim
Dinlerim dahil olmam
İşim olmaz
Susup dinlerim
Susup dinlerim