Uykuma resmen kasıtlı yapılan bir müdahale var bence , anlayamıyoeum hep mi hafta sonları🤷♀️

Uykuma resmen kasıtlı yapılan bir müdahale var bence , anlayamıyoeum hep mi hafta sonları🤷♀️

İnsanlar yapmak istedikleri şeyleri yapamaz yapmak istemedikleri şeyleri yaparlar hep tersine çalışır zaten. Çocukken hafta içi okula gidiyoruz diye uyurduk hafta sonu çizgi film izleyeceğiz diye uyanırdık erkenden. Her zaman ters çalışıyoruz. 🤣
Öyle gerçekten 😅🤷♀️
Eee birde beğeni alsaydım cevaba ya 😭
Unutmuşum kusıra bakmayın🌺
Estağfurullah şaka yapmıştım 😀🙏
Ben çok erken uyanmadım genelde işim olmadığı zaman uyanmam ancak fizik tedaviye falan gidecek olursam uyanıyorum O da sabah erken saatte gitmiyorum zaten
Hafta içi kurduğun düzen hafta sonu da seni aynı saatte uyandırıyor resmen içinden alarm çalıyor ⏰😅 Özellikle stresli ya da yoğun dönemlerde beyin “fazla uyursam kontrolü kaybederim” moduna bile geçebiliyor.
Kendini suçlama bu çok normal 🤍 Bugünü “erken kalkanlar kulübü” ilan et bence. Güzel bir kahve ya da çay yap ☕ Sessiz pazar sabahının tadını çıkar biraz da kendinle takıl. Sonra öğlen kısa bir kestirme ile telafi edersin 😴💤
Cevap
16Cevap
Erken kalkanlar düşünsün ben şimdi kalktım
evet biraz öyle oldu
Belki bilerek uyandırılıyırsundur. Şahsen işe gidicem daha vahim durum olamaz gibi🙃
Olsun iyidir bence
Günaydın. Erken kalkmak iyidir. ama geri uyuyacağım
Günaydın
Yapalım bende uyuyayım diyorum ama alışkanlık olmuş erkenden kalkıyorum yine
Günaydın o zaman 😊
Bünye erken uyanmaya alışık birazda o yüzden
Kaderim böyle uyanıyorum sürekli erkenden zıkkım var
Biyolojik saatim alıştığı için hep erken uyanıyorum. Muhtemelen çoğu kişide durum bu.
FENERBAHÇE için düştük yollara , istikamet Alanya.
Günaydın herkese
7de tık gözüm açılıyor ya 😭😭😭
Çiçek gibi uyudum öğlene kadar 😂
Çok uyudum bugün uykusuzdum
Tek kişilik kulüp en güzelidir
Kim müdahale ediyorsa uyar
İllaki utandırırlar 😣
İş güç Yoksa 9-10'a kadar uyurum.
Pazar gününün huyu sanırım
Erken uyanmak daha güzel
Hazırla kahvaltı yı geliyoruz😍
Alışkanlıktan dolayı erken uyandım bende :D