Bir kadının erkeğe şefkat göstermesi o erkeğin onu anne gibi görmesine mi yol açar?

Selamünaleyküm, detayı okuyun daha net anlayacaksınız! Video izlerken bir adama den geldim adam diyor ki bir erkeği sarıp sarmaladığında ona şefkat gösterdiğinde onun yaralarını sardığında o erkek seni annesi, teyzesi, ablası olarak görür. Ben buna asla katılmıyorum. Erkekler duygularını gizlediği için toplum tarafından sen güçlüsün ağlayamazsın denildiği için ve o erkek tüm derdini tasasını içine attığı yuttuğu için şiddete yöneliyor, daha fazla intihar ediyor. Aslını söylemek gerekirse ben asla bir erkeği kalıpta savunucak biri değildim ta ki bu adamın sözlerini duyana kadar. Bir erkek size derdini anlattığında onu sadece dinlemeniz bile yeterli olucaktır. Ve siz baylar içinize atmaktansa günlük tutun, bağırın çağırın (birine değil) yani o öfkeyi içinizde yaşamayın. Bunu yapmayın. Bunun bedelini sonra ödemek çok ağır olur.

Bir kadının erkeğe şefkat göstermesi o erkeğin onu anne gibi görmesine mi yol açar?

#sesizlerinsesi

Güncellemeler
5 ay
Güncel