Dünyada evlilik dışında zekası olmayan insanlar var dünya kadın erkek ve çocuktan oluşan bir yermi iy igrendikmi?

Bu bazı kadınlarin erkek çocuğu olan kadınların erkek çocuğu doğurup bakamayip bin pişman olup bir kız bulalım bizim oglanada birazda onun başını agritsin demeleri çok iğrenç dogurmayin abi dünyada çocuk doğuran herkes toplumu önemsediği elalem ne der diye kendini düşünmeden çocuk yapiyolar bakamiyolar erkek çocuklarının 7den yetmişe hepsi sapik ben erkekleri hiç sevmiyorum hiçbir kadinda erkek sevmiyor sadece toplumdan korkularına bunu yapiyolar ama artık elalemi takmaya gerek yok hiçbir kadın bunu takmıyor artık ünlü bir bilgeye siruyolar en akıllı kadın kimdir hiç evlenmeyen kadınlardır ömür boyu bekar kadınlar mutlular o kadar çok sapık erkek varki erkek hesap gördüğüm zaman sosyal medyada heryerde çıkarıyorum takipten evlilik çok saçma çocuk yapmak çok saçma evlenen her kadın boşanıyor yaslaniyolar kadınlar çocuk derdi erkek derdi erkeğin ailesi çocuk yapıyor çocuğu evden atmak için evlendirmeye çalışmak bu toplum aklını insanları evlendirmekle bozmuş bizimde başımızı yakacaklar bok alsınlar
Güncellemeler
5 ay
Evlilik kaldırılsın dünyada hiç olmaması gereken kurum kadınların yok olduğu bir ortam
Dünyada evlilik dışında zekası olmayan insanlar var dünya kadın erkek ve çocuktan oluşan bir yermi iy igrendikmi?