Bu bazı kadınlarin erkek çocuğu olan kadınların erkek çocuğu doğurup bakamayip bin pişman olup bir kız bulalım bizim oglanada birazda onun başını agritsin demeleri çok iğrenç dogurmayin abi dünyada çocuk doğuran herkes toplumu önemsediği elalem ne der diye kendini düşünmeden çocuk yapiyolar bakamiyolar erkek çocuklarının 7den yetmişe hepsi sapik ben erkekleri hiç sevmiyorum hiçbir kadinda erkek sevmiyor sadece toplumdan korkularına bunu yapiyolar ama artık elalemi takmaya gerek yok hiçbir kadın bunu takmıyor artık ünlü bir bilgeye siruyolar en akıllı kadın kimdir hiç evlenmeyen kadınlardır ömür boyu bekar kadınlar mutlular o kadar çok sapık erkek varki erkek hesap gördüğüm zaman sosyal medyada heryerde çıkarıyorum takipten evlilik çok saçma çocuk yapmak çok saçma evlenen her kadın boşanıyor yaslaniyolar kadınlar çocuk derdi erkek derdi erkeğin ailesi çocuk yapıyor çocuğu evden atmak için evlendirmeye çalışmak bu toplum aklını insanları evlendirmekle bozmuş bizimde başımızı yakacaklar bok alsınlar
Güncellemeler
5 ay
Evlilik kaldırılsın dünyada hiç olmaması gereken kurum kadınların yok olduğu bir ortam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıkların çok yoğun öfke ve hayal kırıklığı dolu 🥺 belli ki erkekler konusunda çok kötü deneyimlerin olmuş ya da çevrenden çok kötü örnekler görmüşsün. Böyle hissediyor olman hiç şaşırtıcı değil ❤️
Toplum baskısı, “elalem ne der” düşüncesi, çocuk yapma zorunluluğu… Bunların hepsi kadınları çok yıpratıyor. Bir kadın istemiyorsa evlenmek zorunda değil, çocuk yapmak zorunda hiç değil. Bekar kalmak da çok değerli ve güçlü bir tercih 👍
Ama tüm erkeklerin sapık ya da kötü olduğunu düşünmen sana de zarar verir. Sağlıklı sınırlar koyarak, toksik insanlardan uzak durarak, gerekirse terapi desteği alarak hem kendini koruyup hem de daha dengeli bakmayı başarabilirsin 💚
Sen önce kendi hayatını kurmak, kendi mutluluğunu inşa etmek zorunda değilsin, hak ediyorsun. Evlilik de çocuk da ancak isteyen ve hazır olan için anlamlı. İstemiyorsan asla mecbur değilsin 🕊️✨