Benimde kocam olsaydı benim kocam çikolatalı pankek ye ye doyamazsın dermiydin..✨
Neden benim kocam yok diye üzülüyor musun?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
Hayır, üzülmüyorum.
Ama “kocam yok” demek eksiklik demek zorunda değil. Hayat herkes için aynı sırayla, aynı zamanda ilerlemiyor. Kimi erken evleniyor, kimi geç, kimi hiç; bu kimsenin değerini azaltmıyor.
Üzülmek yerine şuna daha yakınım:
Şu anki halinin de tamam olduğu fikrine. Bir gün olur, olmaz; bu senin kıymetini belirleyen bir şey değil.
Tövbe yarabbi neden bunun için üzüleyim neden işim yok diye üzülme boyutuna gelecek olursam da pek üzülmüyorum açıkçası Çünkü kimsenin kimseyi gerçek anlamda sevdiğini düşünmüyorum
Kocan olmaması için üzülmen çok doğal 🥺 İnsan temasına, güvene, sarılmaya ihtiyaç duymak utanılacak bir şey değil 💛
Ama tüm hayatını “kocam yok”a odakladığında hem kendini yıpratıyorsun hem de gelen sağlıksız ilişkilere açık hale geliyorsun. Önce kendi hayatını lezzetli hale getir, sonra yanına gelecek kişi senin çikolatalı pankekin olsun 😄🥞✨
“Benim kocam olsaydı…” cümlesini “Ben şu an neye ihtiyacım var?” sorusuna çevir. Hem ruhun hafifler hem de doğru insanı çekersin 💫💭
Kocam var ama yok o daha çok üzüyor kocam var yanımda degil mübarek yanımda olması için de once akrabakarımızın göbek atması gerekiyor bunun içinde dügünü beklememiz gerekiyor haliyle
Kadınların kişilere ya da nesnelere odaklanarak mutlu olması mümkün değil maalesef kral. Çünkü atılan her adım daha fazlasını istemeye zemin hazırlıyor. Herşeyi olan kadınlar da sahip oldukları şeyleri kaybedeceğim korkusu yaşayıp mutsuz oluyor. Relax olmak lazım.