Koca ailesi sorunsalı?

evleneli 3 sene oldu çeyiz eşyalarını yatak odası mutfak eşyaları hariç eşim aldı ortada ev yoktu babamın kendi babasından kalan evi var oraya geçtik bu arada eşimin ailesinin gıkı çıkmıyor ev alalım size vs diye düğündede zaten nişanda taktıkları söz bileziğini tekrar çıkarttırıp düğünde taktılar bide 5i biyerde taktılar o kadar bide evin mutfağını yaptırdılar dolaplar değişti sadece. evin cam balkon parasını bile kendi babam verdi. herneyse biz o evde 1 sene oturduk taşındık kiraya geldik ev iyi değildi çünkü oturmak istemedim şimdide babamın evinin kirasıyla bu yeni evin kirasını karşılıcaz ama eşimin ailesinin gene hiç sesi çıkmıyor evin kirası benim ailemden zeytinyağı zeytin patates vs benim ailemden eşimin ailesinden bu güne kadar bişi görmedim buna rağmen ben surat asınca evime gelmelerini istemeyince suçlu oluyorum 2 haftada bir arayıp duruyorlar çocukları görme bahanesile halimizi hatrımızı yokluyolar falan o benim aileme böyle davranmıyormuş bunun yüzünden kavga ediyoruz sürekli SİZCE KİM HAKLI?
Koca ailesi sorunsalı?