Erkeklerin her şeyden tahrik olup suçu kadının kıyafetine atmasının asıl sebebi ne?

Mesela kadınların kapanmalarini istiyorlar neymiş açık bedenden tahrik oluyorlarmis hr şeyden tahrik oluyorlar kapalı kızdan tahrik oluyorlar küçücük kız cocugundan bebekten her şeyden hâlâ bu canlılar karşısında neden kapalı değilsin neden makyaj yaptın neden şunu yaptın neden şu saatte dışardaydin yoruldum bebeğinizden tutun yasliniza kadar şaka adı altında kadınları sürekli taciz ediliyor anlamıyorum cidden sokağa cikmamiz bile gözünüze batıyor hani bütün kadınlar kapansa yine o sapkinliklariniz bitmeyecek bir kıyafeti giymek bile sorun neden çünkü iğrenç düşünceleriniz var kadınlar nasıl süslü geziyorlar anlamıyorum tacizlerden kapalı olduğum halde hâlâ korunamadim

Güncellemeler
5 ay
Bıktım bitmek bilmeyen azginliklarinizdan rahatça gulemiyorsun bile ona bile azan var kuzum diye anan var hapis gibi ya şu an o cahiliye döneminden fark yok ki kadın hep o toprağa gömülü oldu bebeğinden tut yaslisina kadar hepsi gömüldü hep
Güncellemeler
5 ay
...
Erkeklerin her şeyden tahrik olup suçu kadının kıyafetine atmasının asıl sebebi ne?