Gece yarısı süt içip verilen zikirlerimizi çekip süre üfleyip içmek Peygamberimizşm zikri imiş ben yapıcam Nasipse.
Allah' ibâdet ve dualarımızı kabul eylesin inşAllah.
👩🏼🍳🔪🩵🪽

Gece yarısı süt içip verilen zikirlerimizi çekip süre üfleyip içmek Peygamberimizşm zikri imiş ben yapıcam Nasipse.
Allah' ibâdet ve dualarımızı kabul eylesin inşAllah.
👩🏼🍳🔪🩵🪽
Benim yaptığım şeylere gelince; dua ediyorum, özellikle kendim ve sevdiklerim için, geçmişlerimiz için hayır diliyorum. Aslında genelde çoğu insanın yaptığı da bu.5 sene önce babam 15 Ocak’ta kaybetmişken, bu yıl 15 Ocak’ın kandil gecesine denk gelmesi insanın içini başka türlü etkiliyor. Bazen insan, acının olduğu tarihte ilk defa hayırlı bir anlam yakalayınca bunu bir teselli, bir işaret gibi görüyor. Belki de o gece edilen dualar, edilen zikirler babama da bir hediye olur inşallah. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Böyle geceler bazen insanın kalbine sessizce iyilik bırakıyor.
Amin canım Allâh rahmet eylesin
Teşekkürler ederim
İşte hayat çok farklı
Kandil gecelerinde özel olarak süt içmek ya da süte üfleyip içmek bildiğim kadarıyla sahih bir sünnet olarak geçmiyor canım 🌙✨ Ama kalbini Allah’a yöneltmen dua etmen Kur’an okuman tövbe etmen çok kıymetli 💖
Senin niyetin güzel olduktan sonra içtiğin süt de yediğin lokma da ibadete vesile olur 😊 Zikri verirken de alırken de kendini huzurlu hissediyorsan devam et ama “yapmazsam eksik kalırım” diye de sakın kendini sıkma 🙏🏻
Miraç Kandilin mübarek olsun 🕊️ Duaların kabul olsun inşallah 🤲🏻💫
Amin
@Beyzakckr sünnet evet
Cevap
6Cevap
Salep içtim evet o da süt sayılır hayırlı kandiller
Hayır ama afied
İlk defa duydum, bilmiyorum hiç. Ben namaz kılar dua eder, rahmetli olmuş büyüklerimiz için 1 2 sayfa Kur an okurum.
Hayırlı Kandiller ✨
İyi kandiller
Allah kabul eylesin
Amin, cümlemizin inşallah
Allah dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin günahlarımızı affetsin sıkıntılarımızı gidersin inşallah hayırlı kandiller
Aminnnnnn
Ben dua ettim sabah namazında okuldan geldikten sonra da kuran okudum öyle dua ettim
Allâh kabul eylesin
Bol bol dua ederek Rabbimizi ve peygamberimizi anıyorum.
Allah kabul eylesin
Amin cümlemize.
Zikir çekmek iyidir hayırlı kandiller..
Ne sütü olduğuna bağlı
Süt olması yeter
Salavat çekmek
Bunu ilk defa duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?