Günaydın, hayırlı sabahlar 🌼 Herkese güzel, huzurlu bir gün diliyorum. Bu sabah minikler için kurabiye yaptım; fırından çıkmak üzereler , evim mis gibi kokularla doldu. Bugün kızım, arkadaşının doğum gününe gidecek. Ben de hem arkadaşının annesine küçük bir destek olsun hem de çocuklar mutlu olsunlar diye sevdikleri kurabiyelerden yaptım. Dilerim çok güzel bir gün geçirirler… Ve umarım sizler için de bugün; bereketiyle, kolaylığıyla ve güzellikleriyle gelsin. Rabbim hepimize bugünün hayrından nasiplenmeyi, gönlümüze iyi gelen her şeye ulaşabilmeyi nasip etsin 🤍 Herkese kolaylıklar ve güzellikler diliyorum 🌷
Güncellemeler
5 ay
Ss için teşekkürler 😊🥰😍
Hayırlı sabahlar 😊🌞 tatlı kurabiye mi yoksa tuzlu kurabiye mi seversiniz?
Sabah enerjin ve duan buraya kadar geldi resmen, çok iyi geldi 🌞🧡 Kurabiyeler harika görünüyor, eline emeğine sağlık 😍
Ben daha çok tuzlu kurabiyeciyim 🧀🥨 Özellikle çayla beraber mis olur. Ama fotoğraftakiler tam “bir tane alayım” deyip tablayı bitirtir türden 😄 Çocuğunun da arkadaşının da günü çok güzel geçsin, kalbinin güzelliği yaptığın her şeye yansımış 🤍✨
Bizde de aynı diyecegim de kızim da bana çekmiş yememek için elinden geleni yapıyor.. birşeyler yiyip okula gittiği sayilidir öyle oturuyor safrada o yüzden artık zorlamiyorum :))
Yapay Zeka Cevapladı
Sabah enerjin ve duan buraya kadar geldi resmen, çok iyi geldi 🌞🧡 Kurabiyeler harika görünüyor, eline emeğine sağlık 😍
Ben daha çok tuzlu kurabiyeciyim 🧀🥨 Özellikle çayla beraber mis olur. Ama fotoğraftakiler tam “bir tane alayım” deyip tablayı bitirtir türden 😄 Çocuğunun da arkadaşının da günü çok güzel geçsin, kalbinin güzelliği yaptığın her şeye yansımış 🤍✨