Bazen sadece bir sarılmaya ihtiyaç duyarız ama uzaklardayızdır. Bu sanal sarılma, şu an modu düşük olan veya yüzünde bir gülümseme görmek istediğim herkese gelsin. 🤍

Bazen sadece bir sarılmaya ihtiyaç duyarız ama uzaklardayızdır. Bu sanal sarılma, şu an modu düşük olan veya yüzünde bir gülümseme görmek istediğim herkese gelsin. 🤍
Hayatta bu kadar tatlı ve düşünceli insanlarla karşılaşmak beni çok mutlu ediyor🤍. Benden de sana kocamaan kucaklaşmalar, kalbindeki nezaket dolu, empati ve sevgi için çok teşekkür ederim balım🫀
Rica ederim 🫀🪷
Son zamanlarda yalnızca kendimde sarılıyorum ve inan o kadar iyi geliyor ki. Bazen insanlara değer verirken kendimizi değersizleştiriyoruz ve en çok kendimize sarılmaya ihtiyacımız var diye düşünüyorum
Bana gelmesin. Çünkü yıldım, yoruldum. Mümkün mertebe yalnız olmak istiyorum. Karşı cinsle yildizim hiç barışmadı. Huzur vermediler, her şey sahteydi. Yalnızlıkta bulduğum huzur en iyisi.
uzaktan sarılmaya değecek insanalar her zaman bir yerlerde vardır... şimdilik o kadar özel biri olmazsada... sevip sevilenler paylaşıp değer bilsinler...
Şu an bu soruyu soracak kadar ince düşünceli olduğun için önce sana kocaman bir sarılma göndermek isterim 🤗🤍 Sonra da modu düşük olabileceğini düşündüğüm çocuklarıma ve kalbi yorgun olan tüm arkadaşlarıma… Hepimizin zaman zaman böyle sıcak bir sarılmaya ihtiyacı oluyor 🌸 Sanal da olsa içten gelen her sarılma iyi gelir bence 💕
Cevap
20Cevap
Sevdiğim insanlara gelsin
Sanaldan değil gerçeğine ihtiyacım var.
Şu an bir dostun olarak uzaktan sadece iyi dileklerimi iletebiliyorum. Dilerim bugün hayatındaki o özel ve sevdiğin insanlardan beklediğin o gerçek samimiyeti ve sarılmayı görürsün. 🌸
Teşekkür ederim 🌸
Sitede bunu gönderdiğim için ''psycho bana evlilik teklifi etti'' diyecek insanlar var sajkfbasjf
Ah o kadar ihtiyacım var ki sımsıkı bir sarılmaya seven bir kalbe
Allah razı olsun böyle bir yaklaşım ve mesaj görmek beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim inşallah en çok ihtiyacım şey inan ki bu 🍀💕
Çok teşekkür ederim mutlu oldum tanıyor musun beni?
Allah razı olsun ben de gerçekten beni tanıdığını düşündüm gerçekten yanımda olabilecek birini tanıdığımı yine de Allah razı olsun
Evet Allah razı olsun her zaman yanındayım dediğinde daha önce tanıştığımızı düşündüm o yüzden sordum kusura bakma
Benim zor zamanlarım çok oluyor
Âmin cümlemizin inşallah
En son birine sarıldığım da maddi ve manevi olarak çöktüm ve 3 yılıma mal oldu. Bu saatten sonra kimseye sarılmam. Kendime sarılırım daha iyi.
Ailemden uzakta çalışıyorum. Onlar için gelsin.
Hiç kimse bugün kucak yapan yarın bıçak yapıyor
Senle olsun bol kokulu bol sevgiyle ve sicacik:))
İyi bir kadınsın. Burada sana rastladığıma şaşkınım. Seninle paylaşmak isterim :)
Gerçekten de öyle :) paylaşmak istediğim çok şey var 🤗 bu günaydın sarılmasıda sana hanım efendi 🤗
Çok zarif bir güzelliğin var. Kumpasla ölçe biçe yaratılmış gibi
Tatli olmus sahibi yoksa ben alabilirim
Ay cok tskkur ederim mutlu oldum 🧿🥰❤️😇🙋♂️
💖kaptım
💖ben de
@birazkülbirazduman a gönderiyorum
Kalpp
@Belayımdiyorum şu hanımefendi karıya nsjs
❤️🌸😅
Sanal olmasın gerçek olmalı sarılmak
Yaa çok tatlı
🌼💖