"Boşuna bakmayın tapusu bende" 😜
Diye yazıp paylaşırsa soğur musunuz? : )

Ders çalışırken aklıma gelen sorulara bak ya tövbe tövbe ahbshsbsbsb
"Boşuna bakmayın tapusu bende" 😜
Diye yazıp paylaşırsa soğur musunuz? : )

Ders çalışırken aklıma gelen sorulara bak ya tövbe tövbe ahbshsbsbsb
"Tapusu bende" demek yanlış olur evlilik bir akittir bu evlilik aslında kadınlar için avantajlı bir durumdur Çünkü resmi nikah olduğunda tapu demeyelim de hakların büyük bir kısmı kadından yana oluyor bu da çok güzel bir şeydir Bu yüzden bence evlilik cüzdanını kadınlar alıyor ellerine "haklarımı koruyorum ve yeni bir yola giriyorum" demek oluyor
Bence bu tamamen nasıl bir tonda yazdığınla ve aranızdaki dinamiğe bağlı 😊
Eğer aranızda şakalaşma kültürü varsa, kendini değersiz veya sahiplenilmiş hissetmiyorsan ve o da bunu esprili bir dille yazıyorsa sorun olmaz hatta tatlı bile gelebilir 😄 Ama “tapusu bende” sözü sende küçültülmüş his uyandırıyorsa, bu şaka bile olsa içini rahatsız ediyorsa orada durup bunu konuşmak önemli 💔
İlişkide en güzeli, ikinizin de kendini “eşit ve özgür” hissedeceği esprilerde buluşman 🧡✨
Cevap
16Cevap
Bir erkek yapsa 80 yerinden bıçaklar çünkü keser ağzına korsunuz. Tapu konusu açılmışken taşınamaz varlıkları anne-babaya aktarmaya başlardım... Malum boşanıcaz daha mal bölüşüm davası var...
Bu tiple bu adamın tapusunu alıyorsa su piyasada eril erkek yok mu zengin erkek yok mu yakışıklı erkek yok mu tipi düzgün erkek yok mu diye soran bayan arkadaşlar kendini bir sorgulasin arama yapan gizli üye olmayan bayanlara bakıyorum bir de buna bunda olup sizde olmayan ne var sizde olup bunda da olan ne var tıp yok dişler gıdık
ilk olarak ben sosyal medaya öyle saçma şeyler paylaşmasını hiç doğru bulmam ikincisi böyle gösterişe ne gerek var.. bana ters
İsterse boynuma tasma takıp benim kapımda diye paylaşsın
Ahıra öküz alır gibi sgfaa
Kimse kimsenin tapulu malı degildir
He bana ev ya da yazlık alıyorsa başka tabii🤣
Öyle bir şey yapsın, ona tasma takıp paylaşmazsam Rüya değilim.
Sen ders çalış boş ver evlenip cringelik yapanları ahahah
Sorun yok sevginin her türlüsüne hasret kaldık
O tapuyu alır popon sokarım tapu ne demek o zaman bende sana sahibim yerine mal sahibiyim diyebilirim
Tapusu onda olsada kiralama seçenekleri her zaman vardır.
Bu resimdekileri paylaşarak alay etmen hoşuma gitmedi, herkes insan, çirkin güzel olmak önemli değil
Kimseyle alay etmiyorum, kimsenin görünüşünü yargılamıyorum. Sorumu yeniden oku ve zaten o kişilerden ilham alarak sordum. Sizin aklınıza çirkinlik, güzellik geliyorsa sıkıntı sizde.
Başka çiftmi yoktu peki paylaşmadında bu çifti paylaştın? Bence bu alay etme, benim fikrim, yanlışsam benim yanlışım, iyi geceler
Yanlışın zaten senin. Ama gelmiş bana alay ediyorsun diyorsan yanılıyorsun. Ben bu çiftden gördüm videonu dur bir sorusunu sorayım dedim. Yahu asıl sen ayrımcılık yapıyorsun ben kimseye o gözle bile bakmıyorum.
Tapuyu ağzına vururum
Büyük baş mı alıyoruz awq ahgdhdhhshs
Allahım ne şanslı kadınım haha
Kimse kimseye ait değildir soğurum 😄
Soğurum tarla mıyım ben
Ben mal mıyım bu ne
Tabunun sapını eline veririm
Yapan çok var marifetmiş gibi!!! 😂😂
Soğurum tabi
Olabilir
Soğurum
Saçma jfkfkkf