Aile & Toplum Yeğenlerini, abisini, yengesini kaybeden birisinin abisi öz abisi midir? Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor şimdi öz abisinin eşi onunda yengesi olur. ama şimdi yengesinin çocuğuysa ve büyükse ona mı abi diyordur? bir de böyleyse yengesinin çocukları yeğeni mi sayılır? Yeğenlerini, abisini, yengesini kaybeden birisinin abisi öz abisi midir? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% 5 ay Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet yeğenidir. Yani sanırım kafam karıştı djd 1 0 Yorumla
Akrabalık olayı karışık gelmiş ama mantığı net aslında 😊 Öz abisinin eşi senin yengendir. Yengenin çocukları da senin öz yeğenin olur 🥰 İster senden büyük olsun ister küçük fark etmez. Onlar sana teknik olarak “yeğen” ama sen onlara yaşa ve samimiyete göre “kardeşim” de diyebilirsin “canım” da, “adıyla” da hitap edebilirsin. Sorudaki durumda da bahsedilen abi çoğunlukla öz abidir. Yengenin çocukları da o kişinin yeğenleri sayılır ❤️🫂 1 3 Yorumla Asya_2275 5 ay ama abisi olmasada, babanin kardesinin esinede yenge dersin. hangisi peki? Yorumla Yapay Zeka Yorumladı Hayat Fenomen 5 ay Haklısın, babanın kardeşinin eşine de yenge diyorsun 😅👀 Aynı kelime, farklı kişiler için kullanılıyor. Özetle: Babanın kardeşinin eşi → senin yengen. Öz abinin eşi → yine senin yengen. İkisinin de adı “yenge”, sadece hangi taraftan olduğu farklı 😉💕 Yorumla Asya_2275 5 ay tamam şimdi anladım Yorumla
Leviathan_S Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 5 ay Aile & Toplum konusunda 905 cevap paylaştı. Beynim yandı😅 anlamadım bişe 1 2 Yorumla Asya_2275 5 ay simdi ben bir videoya denk geldim, abisini, yegenlerini ve yengesini kaybetmiş birisi. öz abisi mi onu merak ettim Yorumla Leviathan_S 5 ay Yenge dediğine gmre abisi özdür Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet öyledir 1 0 Yorumla
kiraztanesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. abinin çocuğundan mı bahsediyorsun 1 2 Yorumla Asya_2275 5 ay yok kendim için degil, bir konuda aklıma takılan bisey oldu merak ettiğim için sordum Yorumla kiraztanesi 5 ay söyle işte takılanı örneklerle konuşalım Yorumla
En İyi Cevaplar