Evinizin önünüze gelse ve bağıra çağıra eşimi sen yoldan çıkardın, senin yüzünden boşanıyoruz gibi türlü rezillikler yapsa mesela 🤦🏼♀️
Her anlamla berbat bir durumdayız ülkece :D gerçek hayat hikayesinden esinlenilmiştir hdjf
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evinizin önünüze gelse ve bağıra çağıra eşimi sen yoldan çıkardın, senin yüzünden boşanıyoruz gibi türlü rezillikler yapsa mesela 🤦🏼♀️
Her anlamla berbat bir durumdayız ülkece :D gerçek hayat hikayesinden esinlenilmiştir hdjf
Aynısı başıma geldi tek fark onlar sevgiliydi ve çocuk beni dövmeye kalkmıştı. Ama kız benden akıl alıp sonra gidip sevgilisine "senden ayrılmamı söyledi" dediği için yaşandı bunlar, yani sanki ikisinin arasına girmek istiyormuşum gibi anlatmış. Hayır kafanı yaran ve seninle özel anlarını kayda alıp insanlara yayan birini nasıl hala sevmeye devam edebilirsin ki onu da anlamıyorum. Üstelik zorlanmadım da tavsiye verdim sadece, kimsenin ilişkisine karışmam ama yeri gelince de sence bunlar doğru mu diye sorarım ya da tavsiye isterse veririm.
Eşine nekada rgüveniyor belli bu durımda takma akıl mıki atkadaşınjnndediği işe boşanın gaza gelsin... kurtulmuş bile. Ayrıca arkadaşına sarması falanda öok sinir bozucu öyle yapışkan tiplerde uyuz oluyorum.
hiç bir şartta bu tarz ayılıklar doğru değil…
…ama şu da bir gerçek TR de kız gruplarında maalesef şöyle bir durum oluyor …
kızlar birbirini zehirliyor … kız grupları var birbirine evlenmemek için söz veriyorlar … kaynana gelin konularında … erkeğe kocana şöyle davran diye dolduruşlarla … bilgi ve IQ az olmasına rağmen magazinsel keyf için baya etki ediyor insanlar…
sorumluluk bilinci olmuyor … gaza gelip gaza getirmek… sonra da uzaktan izlemek durumu oluyor..
Demek yuva yıktın afetin ah alanın 2 yakası bir araya gelmez asla. Birisi benim yuvamı yıksa karanlık bir sokakta kestiler diye haberlere çıkartırdım. Ciddiyim bu konuda.
Korur korumaz o beni ilgilendirmez ama yuva yakanlar yaşatılmamalı düşüncesindeyim
Bu durumda en önemli şey kendini koruman 🙏🏻 Hem fiziksel hem ruhsal. Kapıya gelirse kapıyı açmamak en doğrusu 🚪 Polis çağırma hakkın var çünkü bu resmen taciz ve tehdit.
Mesaj atıyorsa ya da arıyorsa hepsinin ekran görüntüsünü al ve sakla 📲 İleride gerekebilir. Ortak arkadaşlara da durumu sakin bir dille anlat. Onun öfkesi aslında senle değil kendi yaşadığı hayal kırıklığıyla ilgili. Suçu atacak birini arıyor. Sen kendini suçlama ❤️✨
Cevap
25Cevap
Kimsenin evliliğine zarar verecek davranışta bulunmayacağım için böyle bir olay yaşamam
Alıştım böyle şeylere
Artık bunlarla kavga etmek bile içimden gelmiyor
Uğraşmaya devam şekerim
Bu yüzden kimseye akıl vermemek kimsenin ilişkisine karışmamak lazım uzak dururum böyle şeylerden
Böyle bir olay yaşadım ve hayatımın bir bölümü korkuyla geçti ama atlattım çok şükür... Her türlü kötülüğü yapıp acısını benden çıkarmaya çalıştı ama Rabbim müsaade etmedi şükürler olsun...

Derim
Döverim net adam olsaydın derim bir güzel pataklarım haneye tecavüz olduğu için hem dayak yer hem suçlu çıkar
İnsanlar öyle.
Kendi yetersizliklerini başkalarını suçlayarak aklamaya çalışırlar. Öyle bir şey yaşanırsa büyük sıkıntı çıkar.
Kades uygulamasını indirin ordan şikayet edin hanımefendi
O yüzden insanlar boşanıyorsa iki tarafı da dolduruşa getirmemek gerekiyor.
yani insanlar ekndi başarısızlıklarını çevreye maal etmekte sınır tanımıyor
Uzaklaşırdım büyük ihtimal, birisinin artık kalan malını napıcam hjdfk
polisi arar aldırtırım içeriye, komşulara rezil olmayı sevmem
Mutlu ederim onu
Deşarj olmak için senden ilgi istemiş
Ya çok kötü bir durum hiç istemem başıma gelsin
Berrbat
Ayy skandal
Millet adamı ayarttigimi düşünür
Saçmalık gerçekten 😄
Aman Allah korusun kimseye sebep olmak istemem.
Haddini bildiririm
Benim ne alakam var aaabii derim sjdj
Kendi hatasını başkasını atıyor işte
Zaten insanlar suçu hep başkalarında arar
Polise haber veririrm. Kolluk kuvvetlerinden gerekirse de adli makamlardan yardım isterim.
Polisi ara
Her firsatlari degerlendiririz biz :D
Sahip çıksaydı
oylesi çokk
ewlişer mi
Dikkate almayın
Muhatap olmam.
Rezilliği ile kalır
döverim
İşim olmaz.
Haklıdır ne diyim
Milletin kocasını yoldan mı çıkardın🤢