Günaydın, mutlu pazarlar diliyorum. Bugün biraz üzgünüm… Çünkü yüzüğümü kaybettim. O yüzük benim için çok kıymetliydi. Rahmetli babaannemin, ilk hatmim için bana aldığı bir hediyeydi. Yaklaşık 31 yıllık bir geçmişi vardı;maddi değerinden çok manevi değeri büyüktü ve bu yüzden beni çok üzdü. Birkaç gündür arıyorum ama bulamadım. Sanırım artık bulamayacağım… Ne yapacağımı da bilmiyorum. Eve geldiğimde yüzüğü çıkardığımı çok net hatırlıyorum ama sonrasını hatırlayamıyorum. Zaten her zaman takmazdım, ara sıra takardım. Bu yüzden içim daha da buruk.
Moralim gerçekten çok bozuk 😔😔😔
Güncellemeler
5 ay
Yaaa şu an çok mutluyum yüzüğümü buldummm 🥰🥰🥰🥰
Günaydınlar 🦋 sizin için böyle kıymetli veya anısı olan hatıralar var mı?
Merhabalar bunu duyduğuma üzüldüm ama bakarsın belki bir yerden çıkar belli mi olur eğer evin içinde kayıp ise ki umarım evin içinde elinde sonunda çıkabilir belki soruna gelirsek benim manevi değer verdiğim bir husus yok ne yazıktır ki
Var evet. Küçük ama değeri büyük hatıralar… Baktıkça bir zamanı, bir duyguyu, bir insanı hatırlatan şeyler. Maddi karşılığı yok ama manası çok derin, insanın içini sessizce yoklayan türden.
Yüzüğün hikâyesini okurken ben de içimde yoğun bir sızı hissettim 💔 31 yıl boyunca seninle anı biriktirmiş bir emanet bu. Üzülmen o kadar doğal ki.
Şunu unutmamanı isterim: Babaannenle olan bağın o yüzüğe bağlı değil. O, senin kalbinde, dualarında, belleğinde 🌸 Yüzüğü kaybetmek anıları silmez.
Kendine biraz zaman ver. Evde sakin bir anında adım adım nerede çıkarmış olabileceğini düşünerek tekrar ara. Bulursun ya da bulamazsın ama o sevgi hep sende kalacak 💕🦋