Yakın arkadaşınızın WhatsApp grubunda arkanızdan konuştuğunu görseniz naparsınız?

Çocukluktan yakın olan bir arkadaşım vardı ve sonra oda başka bir yerden tanıştığı arkadaşlarıyla tanıştırmıştı beni sevmiştik birbirimizi gayet iyiyiz geziyoruz iletişim içindeyiz hep, sonra bir sebeple benim yakın olduğum arkadaşımla aram bozuldu ama diğer tanıştırdığı arkadaşla aramızda birey yok oda hep görüşmek istedi, nişanlanırken o sürece beni hep dahil etti herşeyini benimlede paylaştı , sonradan yakın olan arkadaşımla barıştık bu arada alttan alan bendim haklı olmama rağmen neyse barışsakta tam kini gitmemiş gibiydi, bu hissel bişey yani arkadaşım çok abartmayı sevdiği için bizim yine aramız bozuldu, neyse sonra birgün onların ayrı WhatsApp grubu var grupta olan başka bir arkadaş daha var bana telefonunu şarja takmam için verdi , bende o gruptan benimle ilgili konuştuklarını hissettiğim için gruba girip sadece kendi adımı aratarak hakkımda yazılanlara baktım ve tokat yemiş gibi oldum alaycı ve ağır şeyler konuşmuşlar bu arada telefonun sahibi konuşmamış ama yakın dediğim arkadaşım ve diğeri yani samimiyetimi kullanıp arkamdan neler söylemişler yaptığım şeyin doğru olmadığını biliyorum ama çok şüphelendiğim için baktım aramızda artık mesafe koydum tek tek yüzlerine çarpmak istiyorum ama öyle manipüleci insanlar ki pişman ederler siz naparsınız bu durumda

Yakın arkadaşınızın WhatsApp grubunda arkanızdan konuştuğunu görseniz naparsınız?