Dostuz
Arkadaşım ama hoşlanıyorum
Sevmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben birine arkadaşız diyorsam onu beğenmiyorumdur. Ya tip ya kişilik olarak ilişki için uyumlu olduğumuzu düşünmüyorumdur.
O yüzden arkadaşıma hep arkadaş olarak bakarım.
Ama geneli soracak olursan güzel bir kızla kolay kolay hiçbir erkek arkadaş olmaz, arkadaşsa bile amacı farklıdır fırsatını bulsa kaçırmaz.
Kız erkek arkadaş olması için 3 koşul var.
1. Erkek kızı hiç beğenmeyecek
2. Erkek başkasına aşık olacak
3. Kız erkeği asla beğenmeyecek
Bunlar dışında illaki biri diğerini ister
Sen niye açılmıyorsun 🤣Ne bu illa erkek açılsın halleri. Adam bir kez açılmış reddetmişsin yine adamdan bekliyorsun. Otur başkasına gitmesini izle o zaman 😅
Hem adım atmıyor hem kader diyo bide ya. O işler öyle olmuyo yalnız.
"Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık " İsra suresi 13. Ayet.
Şöyle ki şüpe içerisindeyim. Konuştuğu kızlar vardır belki (flört). Bana yok diyorda erkek milleti güven olmaz akshsksj
Direk bas baya hesap sormadığım için ve gizli saklısı varsa söylemeyeceği için risk almıyorum. İhanetmiş başka kızlarmı varmış bu acıyı bünyem kaldıramaz. İstemiyorum böyle bir gerçek.
Hem isteyen bi daha söyliye bilir yani nolucak😅
Ben beğenen tarafım. Mantıklı düşünüyorum. Mesafelerde var. Dolayısıyla adım atmamı mantığım engelliyor
Güvenmediğin bir erkeğe ilgi duyman tuhaf aslında. Güven ilişkideki en önemli şey sonuçta. Erkek milleti güven olmaz diye bir genelleme olamaz. Dürüstlük temel bir erdemdir.
Başka kızla olmasını kaldıramayacak kadar hoşlanıpta başka kızlara kalsın diye adım atmadan beklemek baya saçma. Daha önce senden hoşlanmış red yemiş adam zaten bidaha reddedilmeye ne gerek var deyip uzak durması yüksek ihtimal. Senden çok bariz sinyaller almadıktan sonra adım atmaz.
Sen beğendiğini belli etmeden onun bilme şansı yok. Aranızdaki mesafeden kastın ne onu anlamadım. Başka şehirler mi
Evet ayrı şehirdeyiz şu an. Güvenmeme sebebim sporla ilgileniyor onlada ilgilenen çok kız var. Dm mesajlarnı atıyor arada görüyorum. Ama hep redd ediyor ya da cevaplamıyor. Başqa fake hesapları var Instagramda, işte arkadaşlarımı trollüyorum diyor. Arkadaşız diye sorgulamıyorum daha fazla. Bazen gelicekle ilgili konuştuğumuzda kızlarla ilgilenmediğini işine kendi geliceğine odaklandığını söylüyor. Ev, araba değişmek, sporda irerlemek. İşte bunlar benim adım atmamam için bir sebep. Yakınımda olsaydı belkide adımı atardım :).. sanırım ukte olarak kalıcak
Kız erkek fark etmiyor melenri, uzun süre yakın olup hiç duygulanmayan da var ama çoğu ilişkide taraflardan biri az da olsa bir şeyler hissedebiliyor ❤️
Benim deneyimimde dost kalabilen erkek arkadaşlarım oldu ama sonradan duygusal olan da çıktı 🙃 O yüzden “asla olmaz” demek gerçekçi değil.
Ankette kendi gözlemime göre “Arkadaşım ama hoşlanıyorum” şıkkını işaretlerdim 💭✨
Cevap
7Cevap
Dosttuk. Taa kii verdiğim onca desteği hiç sayıp yarı yolda bırakıp gidene kadar. Güzel kırıldık vesselam
Öyle olduğum birisi yok ama beğenmediği kadına yaklaşmaz erkekler
Önce denerler baktı olmuyo kanki ayagı
Her zaman dostluk güzeldir
Bazen öyle bazen böyle değişiyor 😅
Kız knkam olmadı
Hissedenler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar