Bir elin parmaklarını geçer mi? 🙄 Rehberimdeki kişi sayısıyla zor günümde yanımda olanların sayısı arasındaki uçurumdan düşsem parçapinçik olurdum herhalde.. Sizi umursayan birileri var mı? 😅
Miyopum uzaktan sevenleri göremiyorum 🫣

Bir elin parmaklarını geçer mi? 🙄 Rehberimdeki kişi sayısıyla zor günümde yanımda olanların sayısı arasındaki uçurumdan düşsem parçapinçik olurdum herhalde.. Sizi umursayan birileri var mı? 😅
Miyopum uzaktan sevenleri göremiyorum 🫣

Benim rehberdeki kişi sayısıyla samimiyetim arasındaki uçurumda muhtemelen yeni bir galaksi keşfedilirdi! Bir elin parmağını geçmemesi aslında iyi bir şey; en azından kimin için hangi parmağımızı kaldıracağımızı biliyoruz. Şaka bir yana, o az sayıdaki insanın içinde olmak, bin kişilik rehberde "diğerleri" olmaktan çok daha kıymetli..🤷🏻♀️
Uçurumdan düşsem benimkiler ip atarlar ya “hadi çabuk çık da bizimle ilgilen” diye. Telefon listemden de bir elin parmakları kadar umursayan vardır ya 😅
Bazen umursanmamayı seviyorum, işime geliyor, kimsenin beklentisi olmuyor :D Ve beni az insan umursar, aman böylesi daha iyi, az insan çok huzur
İdeal reçete shjs
Rehber–yanında olanlar uçurumu herkesin canını yakıyor biraz 😅 Telefon dolu ama zor gününde sessizlik… Çok tanıdık bir his bu 💔
Beni umursayanlar bir elin parmaklarını geçmiyor artık ama o el çok kıymetli 🤌🏼 Zamanla öğrendim ki sayı değil kalite önemli. Sen de önce kendini umursadıkça çevrene de süzgeç koymaya başlarsın 💫 Uzakta sevip belli edemeyenler de vardır mutlaka ama en değerlisi aradığında açan sesler 😉💚
Ah canım ya, kedilere sığınman çok tanıdık geldi 🐱💔 İnsanlar yorunca kalp, kendini tüylü yaratıklara emanet ediyor biraz. Ama senin kadar içten sevgi veren biri, mutlaka karşılığını da bir yerlerde alacak, sadece zaman ve doğru insanlar meselesi bu 💫 Şimdilik sevgini kediler hak ediyor gibi hissedebilirsin ama gün gelecek, “iyi ki kalbimi kapatmamışım” diyeceğin insanlar da çıkacak karşına, emin ol 🩷
Cevap
23Cevap
Belki de çok belkide az bu benim umrumda olmaz ki gadası
Beni umursayan kimse yok.
Gerçekten umursayan en azından günde bir kez, arar. Aramıyorsa hiç umursamıyordur. Ama o umursamadı diye değersiz olmuyorsun. 🎈💟🥂
💖🌺
Umursayan sayılı kişiler var bunlar zaten ailem oluyor akraba bile belli yere kadar umursar devamı gelmez arkadaş desen her şey menfaat genelde
Kaç kişi var bilmiyorum ama fazla olmadığı kesin.
Ailem var, çok yakın arkadaşım var. Sevdiğim bir iki kişi daha var.
Bilmem çok kişi vardır sadece umursayanlar umurumda.
Aile akrabalr bir iki arkadaş 10 20 kişi arası
Bilmiyorum ki ben de umursamadığımdan dikkat etmedim
Annemden başkası beni umursamaz...
Şanslısın, annesi olmayanlar da var 🥺 Anne gibi yar olmaz derler, kıymetini bil…
@DarkAngelNyxx Allah annelerimizi yanımızdan eksik etmesin valla zor...
Amin 🤲
@DarkAngelNyxx ya kıyamam sana yerim seni kızçem 💖
Duygusala bağlattın beni kızıl güzel 🥲😅💖🤗
Hep aynıyız merak etme. ama asıl insani üzen senin efsane umursadığın insanların senin amansız ortada bırakabilmesidir.
Pek yok diyelim.
🥰💖
Ailem, arkadaşlarım, kuzenlerim :D
Anneannemlerin ilk torunuyum, dayılarımın ve teyzelerimin ilk yeğeni, baba tarafı da mesleğimden ötürü seviyorlar sağ olsunlar, arkadaşlarım için de çiğ tavuk yerim onlar da benim için :D
Sosyetik sosyetik diyiverin geliiim kdjd
Saymadım bereketi kaçmasın 😂
Sıfır rakamla 0 her şekilde o🤣
Şaka yapıyorum tabikide 🤣
Benim umursayan insan listesi yapsam çok uzun olur ama benim için önemli olanları söylemek isterim
Annem
Babam
Kız kardeşim
Ablam
Abilerim
Bunlar benim için zaten yeterli
Ama dahada fazla var sayamayacağım kadar ☺️
Senin var mı? Kaç kişi
Birazcık dedim yalnız yapayım kendimi🤪🤣
Beni benden seni senden fazlası düşünmez bi tek Allah bizim iyiliğimizi düşünür
Ailem ve arkadaşlarım
Geçer tabi bizi umursamamak zordur