Hic odam olmadan buyumek nasil bir his, kucuk evde ozel alan eksikligiyle nasil bas ediyorsunuz?

kucuklugumden beri hic odam olmadi hatta Şu an annem babam ben kedim 1+1de yasiyoruz. gercekten bildigimiz 1+1 ve kira. benim babam biraz deli yani hosuna gitmiyo aile uyelerinin odaya cekilmesi ya da kendinden uzak kalmasi bu yuzden 1+1de bile annemlerin odasina cekilemiyorum neyse. arkadaslarimin evine gittigimizde cok kiskaniyorum mrsela bugun misafirlikten geldik arkadasimin odasi o kadar guzel o kadar tatli dekor edilmis ki eve geri donmek istemedim. hep o kadar heves etmisimdir ki kendi odami duzenlemeye kisilestirmeye. mesela ben arkadaslarima misafirlige gidiyorum bazen babamda laf ediyo onlar hic senin evine gelmiyolar hic sende gitme diye bi ara arkadasima konusunu actim bunun dediki kanka annem diyo ki onlarin evi zaten kucuk sıkısıyolar sende rahatsiz etme boş ver o bize gelsin dedi. o an o kadar utandim o kadar uzuldum ki. bide benim babam hani calismiyor aylardir annem calisiyo sadece. keyfi calismiyor babam herhangi bir hastalik durumu vs yok. uzuluyorum yani buyudugumde covuklugumda hic ozel bi alanim olmadi kisillestirecegim bi odam olmadi diye dusuncem. mesela arkadasimla konudmak istiyorum annemlerin odasina gidiyorum zaten duyuyolar ev cidden cok kucuk gelince babam soruyo soyle boyle naptin diye. cok icimde kalan heveslerim var cok kiskaniyorum arkadaslarimi oyle icimi dokmek istedim

Hic odam olmadan buyumek nasil bir his, kucuk evde ozel alan eksikligiyle nasil bas ediyorsunuz?