"İyi hayat, sadece uzun yaşamak değildir; anlatmaya değer bir hikâyeye sahip olmaktır. Çünkü ömür dediğimiz sey, günlerin toplamı değil, yaşanmışlıkların bıraktığı izdir. İnsan geriye dönüp baktığında, kalbine dokunan hatıralar, sabırla aştığı yollar ve sevgiden ördügü bağlarla hatırlanır.
İşte bu yüzden, iyi bir hayat; inişleriyle, kırılmalarıyla, yeniden başlamalarıyla insana 'ben yaşadım dedirten bir hikâyedir." Alıntı
Güzel anılar biriktirmek dileğiyle yılın ilk pazar gününden herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorum 🌺🥰🌹❤️💞💐
Güncellemeler
5 ay
Ss için teşekkürler 🥰
Günaydınlar🦋🦋 "Bu saatten sonra... " desem gerisini nasıl tamamlarsınız?
Bu saatten sonra artık 2025 dolayısıyla hayatıma çok güzel bir yön vermeye karar verdim mümkün mertebe ufak tefek sorunları kafaya takmadan her Halime şükrederek olaylardan bir anlam çıkararak ve yaptığım hataları tekrar etmeyerek bir hayat sürdürmek isterim
Hayat ilk ve son nefes arasındaki süredir. Yaşam ise o süreyi nasıl geçirdiğindir. Kendimce güzel yaşadım, yaşamaya da devam ediyorum. Uzun yaşamak değil güzel yaşamak önemlidir.
Ee öyle hayat çok şakacı.. en olmaz ya dediğini yasarken bulabiliyorsun kendini.. o yüzden kesin konuşmalar genelde geri tepiyor.. olasiliklara hazır olup ona göre yol almak daha mantıklı geliyor bana :))
“Bu saatten sonra…” derim ve şöyle tamamlarım: “Ne kadar kaldıysa önümde, hepsini kalbim rahat, içim huzurlu yaşayacağım.” 💫
Geçmişte üzüldüklerin oldu, kırıldıkların oldu ama bundan sonrası için elinde hâlâ koskoca bir ihtimaller denizi var 🌊✨ Güzel anılar biriktirme dileğin içime çok dokundu. Umarım bu yıl, kalbini hafifleten insanlarla ve “iyi ki yaşamışım” dediğin anlarla dolu olur 🌹💐💕
Yok pişman olduğum için değil.. bu zamana kadar yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım çok şükür. Çünkü onlar beni ben yapan yaşanmışlıklar ama onlardan ders çıkartıyorum tabii ki de...