Aile Apartı fikirleriniz önemli?

Aile apartına taşındım kocam eve bakmıyordu bende ailesine yük olmayayım diye aile apartını kabul ettim görümcem boşandı geldi kayınnam beni çıkarmak için çeşitten çeşide girdi em son benı çağırdılar evi boşaltın işte ahmetin burada kredisi doldu falan diye konuşuyorlar bizde görümcemle saç baş giriştik hep alttan alan ben oluyordum baktım bunlar kendi kendine sidik yarısına girdiler neyse ben eşime bahsetmedim annesinin dediklerini üzülür diye ama kayınnam oğlunu bana kötüledi oğlunu aradıktan sorna demiş ki ölesiye kadar arkandayız oğlum madem bana neden kotuledınız neyse daha çok şey yaşandı benim onca şeye rağmen onlara sürekli gitmemi istiyorlar esım ceza evine girdi mecburum onlarla muhatap olmaya gidiyorum geliyorum ama içim almıyor kayınnam gene kendi kendine tavır aldı bana iki haftadır aramıyor ama yan yana geldiğimiz zaman insanların yanında çok güzel şovmenlik yapıyor eşimi seviyorum çıkmasına bir ay kaldı ama ailesine tahammülüm yok eşim evine bakmazsa eğer artık evlilik bitecek bır tane çocuğumuz var ben elimden geleni yaptım ama kimse tencerem kara demiyor yanıyorum aramız iyi olsun diye verdıgım altınlara
Aile Apartı fikirleriniz önemli?