Arkadaşlar babaannem bana düşman ve bana zarar vermesinden korkuyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar babaannem bana düşman beni hiç sevmiyo sebebide ben üniversite okuyorum hemşirelik ondan ve babaannem o çok sevdiği torunları kazanamiyo ( halamın çocukları) diye hatta onlar liseyi bile bitiremiyolar snifta kalmışlar hepsi ve babaannemde bende kazandım ondan bana düşmanlar bana yaomadigini bırakmadı üniversite kazandığım gün kendini rezil etti bağırıp çağırdı bı beni dovdurmedigi kalmıştı ve bana neler neler yaptı daha beni inlara rezil etmeye calisoyo hakkımda iftiralar atiyo adımı çıkarmaya calisiyo beni kimse istemesinler evede kalıtım diye sonra hemşirelik kazandigimi kimseye soylemiyo tam tersi atiyomus işte ne okuması falan diyomus arkadaşlar kadın bana takmış manyak ve bana zarar veriyo ben korkuyorum artık ailem annnem babam karşı cikoyo ama anlamoyo kadın beni cepheye almış ve artık elinden gelse beni öldürecek o derece nefret ediyo benden bana karşı bı bakışları var anlatamam ben napicam yardım edin lütfen?
Arkadaşlar babaannem bana düşman ve bana zarar vermesinden korkuyorum ne yapmalıyım?