Haftasonu isteme ve nişanı sade yapmam, 1 gr altın mehir istemem garip karşılanır mı?

Pazar günü sevdiğim adamla hem dini nikah hemde nişan isteme birarada olacak aile arasında.35 yaşındayım. Annem ve teyzem açık büfe şeklinde güzel sunumluklar filan hazırlayacak menü yazdım, Şık bir tepside yüzükleri normal koyup, sade şık bir elbise ile kendi yapacağım makyaj ile olacak. Ev süslemesi tarzı bir şey yapmayacağım. Bu moda olan konseptlere çok ilgi duymadığım için acaba tuhaf kaçar mı. Paramızı tutumlu olup nikah ve ev eşyaları için ayırmayı düşündüğümüz için olurunda tuttuk herşeyi birlikte. 2 eltim de gelecek isteme nişana. Birde kahveye tuz yerine bal koymayı düşünüyorum arkadaşlar, mehir olarak zaten ikimiz çalıştığımız için ve sevdiğim adam normaldede aldığı ve birikim yapacağımız için kazançlarımız ile yatırım şeklinde, sadece 1 gr altın isteyeceğim komik duruma düşmem dimi? Ne yapacağımı bilmiyorum heyecanlıyım da açıkcası. Görümcem şatafatlı şeyler yaptığı için eltilerim gidip anlatacak orada olanları biliyorum o yüzden soruyorum.

Haftasonu isteme ve nişanı sade yapmam, 1 gr altın mehir istemem garip karşılanır mı?