selam
kiz kardesim kendisi Evlendikten sonra bidaha yüzüne bile bakmadim
benim yuvami yikti diye..
kendi ailesi Onun hakkinda ne düsünüyor niye kontagimiz yok diye ablanla soruyolar midir?
selam
kiz kardesim kendisi Evlendikten sonra bidaha yüzüne bile bakmadim
benim yuvami yikti diye..
kendi ailesi Onun hakkinda ne düsünüyor niye kontagimiz yok diye ablanla soruyolar midir?
Cevap
8Cevap
Aileler disaridan gordugune gore yorum yapar ama kopusun sebebini bilmeden fikir yuruturler iletisim kesildiyse merak ederler ama gercek duygular genelde sessiz kalir 🌹😉
Hem evlenmedim diyorsun hem de kız kardeşim yuvamı yıktı diyorsun nasıl oluyor 🤔 🙄
Nerde yaşıyorsun
Kutun kapalı dm
Senin nasıl yuvanı yıkmış olabilir ki?
Bunun üzerine senin yuvan yıkıldı öyle mi
Başka ne yaptı ki
İftira attı
Nasıl yuvani yikti ii
Sorarlar kesinlikle ama bır yalan bulur bence
Kardeşin neden yuvanı yıksın? Kocanı mı ayarttı?
Ne yapmışsın peki?
Neyi söyledin mesela fesatlık yaptın?
Olur öyle şeyler, sorun etme
her şey tamada senin yuvanı yıkmak ne alaka
Senin eşine mi yazdı bunu anlamadım
Anladım peji ne oldu eşin bişey demedi öi yapmadı mı
Eşin nasıl bir adammış ki seni kardeşinin söylediği biley yüzünden bırakmış bence sadece kardeşin değil eşinde doğru biri değilmiş
Tamam da eşin senin yanında senin nasıl bir insan olduğunu anlamamış mı
Olay ne tam olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşinle yaşadığın bu acı çok ağır bir ihanet 💔 Bunu haklı olarak “yuvamı yıktı” diye görüyorsun ve temas kurmak istememen çok anlaşılır bir duruş 🥺
Ailen büyük ihtimalle kendi içinde bunu konuşuyordur. “Neden ablasıyla konuşmuyor, araları niye bozuk?” diye düşünüyor olabilirler ama çoğu aile bu tür konularda net soru sormaya çekinir. Bir yandan seni kırmaktan korkarlar bir yandan da olayı kurcalamak istemezler.
Senin suskunluğun zaten onlara çok şey anlatıyordur. Onlar ne düşünürse düşünsün önce senin kalbinin iyileşmesi önemli ❤️ İstersen bu konuyu annenle çok kısa ve net konuşup “Buna hazır değilim” diyerek sınırını çizebilirsin 🙏🌿