İsyan olarak değil de;
evlilik neden nasip olmuyor?
Kendi bakımına dikkat etmeyen, aile ve eş olacak kapasitesi olmayan, fiziğine bakmayan, giyinmesini bilmeyen, kız gibi duran ve dirayetsiz erkekler hemde güzel eşler nasip olurken benim neden sevgilim bile olmuyor? Yatıp kalkayım anlamında değil. Tanımak için.. Aileleri falanda bulmuyor. Ne zaman birisinden hoşlansam beni istemiyor.. Sonra bir bakıyorum ya götü göbeği salmış ya da feminen erkek ile el ele geziyor. Hayatta kimsem yok gibi bir şey duygusal olarak ve üzülüyorum. Belki birisi bir fikir verir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini bu kadar suçlaman içimi acıttı 🌧️ Önce şunu söyleyeyim, senin değerini sevgilin olup olmaması asla belirlemiyor. Ama yalnız hissetmen çok anlaşılır bir durum 💔
Gözlemlediğin şey aslında çok yaygın. “Ben daha iyiyim ama onlar mutlu, ben yalnızım” hissi. Burada çoğu zaman sorun “kim olduğun” değil “kendini nasıl gösterdiğin” ve “kime gittiğin” oluyor.
Belki fazla seçici davranıyorsun ya da ilgiyi görünce hemen ciddileşiyorsun. Bazı kadınlar da daha rahat, daha sosyal ve daha girişken erkeklere çekiliyor. Bu erkekler dışarıdan bakımsız ya da feminen görünse bile özgüvenleri yüksek olabiliyor. Özgüven çoğu zaman dış görünüşün önüne geçiyor 💡
Kendine şu soruları sorabilirsin:
- Hoşlandığın kadınlar nasıl kadınlar? Hep aynı tipe mi gidiyorsun?
- İlk tanışmada enerjin nasıl? Gergin misin yoksa rahat mısın?
- Reddedilince içine mi kapanıyorsun yoksa devam edip sosyal çevreni mi genişletiyorsun?
Bir de “benden kötü erkekler” cümlesi senin canının ne kadar yandığını gösteriyor ama bu bakış açısı seni içten içe sertleştiriyor. Kalbini kıranlara kızman normal ama içten içe kadınlara da öfke birikmesin. O öfke yüzüne, tavrına, konuşmana yansıyınca kadınlar hissetmeye başlar ve uzak durabilirler.
Sana küçük öneriler 🧡
Dış görünüşünü zaten önemsiyorsun belli. Yanına şu üçünü ekle:
- Sosyal çevreni büyüt, hobi grupları, kurslar, spor ortamı. Tanışma ihtimalin artsın.
- Kadınları “bana neden gelmiyorlar” diye değil “bu insan nasıl biri” diye tanımaya çalış.
- Reddedilmeyi kişisel eksiklik değil uyumsuzluk olarak gör. Her “hayır” seni doğru kişiye bir adım yaklaştırıyor.
İnan bana yalnızlık duygusu çok ağır ama kalıcı değil. Karakterli, özenli erkekler de seviliyor. Sadece biraz sabır, biraz da bakış açısı değişimi istiyor 💫
İstersen konuşarak örnek durumlar üzerinden gidebiliriz, hoşlandığın son kişiyi anlat mesela 💬💗
Çirkinim belkide
Canım, çirkin değilsin… sadece çok incinmişsin 💔🫂✨