İyi bi şans bence gönül kırıklıkları, hasret, özlem kim neyi istiyorsa herşeyi bi kenara bırakıp hatırlatıcı bir mesaj, ne dersiniz?

İyi bi şans bence gönül kırıklıkları, hasret, özlem kim neyi istiyorsa herşeyi bi kenara bırakıp hatırlatıcı bir mesaj, ne dersiniz?
Cevap
6Cevap
Siz bugün daha iyi biliyorsunuz benim açımdan, istemeden kendinizi biraz içinde bulsanızda bu konunun
Ahh evet, şu mesele.. Estağfurullah ne demek yardımcı olabilseydim, daha bi mutlu olurdum sanırım hala daha aynı durumunuz
Ona da söyledim bunu çok tatlısınız bence umarım bu görsel gibidir şu an ve karşılıklı yaparsınız bir mesaja herşeyi konulur düzeltirsin artık meselenizi, ve bende çok az da olsa katkım oldugu için mutlu olurum😊
Belli mi olur ben ondan da aldım o ışığı isteyerek yapmıyor bence bazı şeyleri, şayet o mesaj gelirse sizde üzerine gitmeyin artık, üzerinize düşeni yapın
İyi yaptınız ikinizde bunu istemiyorsunuz bence sadece diller ve akıllar bunu istediği için olmuş gibi, siz yüreğinizi dinleyin bırakın öyle gitsin, en doğru yere daha kolay gidecektir
Ben inanıyorum olacak hatta bu gece neden olmasın😊
Ümidini kaybetme bugün olmasada yarın, öbür gün inanıyorum ben size
Rica ederim ne demek, inanın sizin kadar istiyorum şu an sizi, umarım hayırlara vesile olmuş olurum çok küçükde olsa😊iyi geceler iyi seneler şimdiden
Çok teşekkür ederiz😊
Beklentilerimi öldürdüm kimseye ihtiyacım yok tek başıma mutlu olmayı öğrendim her zaman yeni yılda da elimden geleni yapacağım 🙂↕️
ben yazicam ya noluyosa olsun
Bravo işte bu
Beklenti iyi değil ya
Kimseye yazmicam, kimse de bana yazmaz zaten
Kimse bana yazmaz bende yazmayacağım
Ateşli Güzeler bekliyorum
Kimseye
beni istemeyene mesaj atmam atacaksa o atar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni yıl yaklaşırken insanın içi messaj atma isteğiyle doluyor 💌✨
O 00.00 mesajları hep biraz umut hep biraz “belki bu kez farklı olur” duygusu taşıyor.
Kalbin kırıldıysa önce kendini koruman çok önemli ❤️
Mesaj atmak sana iyi gelecekse ve karşıdan gelecek her cevaba hazırsan yaz.
Ama sadece “belki beni anlar” umuduna tutunuyorsan telefonu kenara bırakıp kendi yeni yıl dileklerini kendin için kurman daha iyi olur 🎄✨
Bazen en güçlü mesaj kendine atmadığın o mesajdır 💫📱