Hadi hanımlar deneyin bakalım bu rakamları, orada bu zamanda bu rakamları duyup da oturacak erkek olursa ben bütün malvarlığımı Mehmetçik Vakfına bağışlayacağım.
Sosyal medyada dolaşıma sokulan bu tür uydurma laflar ya dalga geçmek içindir ya da bir kısım para düşkünü kadınların bak görüyor musun diye yaptığı yanlı paylaşımlardır.
Herhangi bir kuyumcuya gidin ve sorun, bugün mehir için gelen oldu mu? Olduysa hanımefendiye ne kadar söz vermiş diye ekleyin. 50'yi geçen 2 veya 3 kişidir.
Bu ekonomik krizde hâlâ kadınların paraya aşırı değer vermelerini art niyetli olarak değerlendiriyorum.
Yazım soran hanımefendi kardeşime değil, genele hitap eden bir yazıdır.
iki foto da ki kadına 1 kg altın verilir aynen 500 TL vermem o karıya bu devir kadınlar evlenemiyor aileler birde altın oydu buydu demeyin yalan bunlar bunlara inan aptallar var ülkede maalesef :) 1 kg altın erkek istese inanırım
İlk resimdeki kadın da ikinci resimdeki kadın da eşittir ve ikisi de değerli 💜 Kadının değeri takıyla altınla ya da ne kadar “az şey istediğiyle” ölçülemez. Karakteriyle ölçülür.
Bu devirde bazen “mütevazı” olan daha çok saygı görüyor sanıyorsun ama çoğu yerde de tam tersi oluyor. Herkes kendi çıkarına göre “iyi kadın” tanımı yapıyor.
Sen sınırlarını bil, kendini ucuza da pahalıya da satma 🙏 Ne istediğini bilen kadın her devirde değerlidir. 💫✨
Ben olsam kabul etmezdim. kalkar giderdim imamın elini öpüp. Bana vereceği ne var mesela bir kadının da benden böyle bir talepte bulunuyor birisi bana mantıklı bir şey söylesin tamam diyecem.