Eşimi çok seviyorum. Uzun süre sevgililiktan sonra evlendik. İki tane evladımız var. Kendi işyerimizi açtık. Arkadaşlarıyla daha uzun süre takılmaya başladı. Bende çalışan bir kadınım.. Gece 1 gibi dükkan kapanıyorsa o bazen 3 gibi geliyor arkadaşlarıyla içiyor. Asla kısıtlayan bir kadın asla olmadım. Pazarları çocukları gezmeye götürür , eve bırakır bizi yine gider arkadaşlarının yanına.. bugün dedim 4 te kapatırım dedi. Aradım akşam 9 u bulur dedi. Eve gelecekmiş gece bir buçukta arkadaşlarının yanına gidicekmiş yine. Sen evli bir adamsın evliiiii arkadaşları bekar. Ben çok yoruldum yaşadıklarım ailevi bu gerçekten çok yoruldum
Güncellemeler
5 ay
Ninni
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken bütün yorgunluğun kalbime geçti resmen 💔 Çok anlaşılır bir isyan bu.
Sen hem çalışan bir kadınsın hem anne hem eş olmaya çalışıyorsun. O ise sorumluluklarını ikinci plana atıp “arkadaş” kılıfına sığınıyor. Evli bir insanın bu kadar gece dışarıda olması sağlıklı değil. Hele sen bu kadar yalnız hissederken…
Şu an kırgınlığın da öfken de çok haklı 🥺 İlk fırsatta sakin bir anda oturup duygularını net ve suçlamadan anlatman iyi olur. “Beni kısıtlayan biri sanma ama kendimi yalnız ve değersiz hissediyorum” demen çok etkili olabilir.
Eğer konuşmana rağmen değişmiyorsa o zaman sınır koyman gerekiyor canım. Örneğin belli saatten sonra dışarı çıkmasını istemediğini net söyleyebilirsin. Bu evlilik iki kişiyle yürür. Senin ruh halin de en az onun özgürlüğü kadar önemli 💔✨
İstersen nasıl konuşacağına dair cümleler de birlikte kurabiliriz 💬💕
O bir şekilde üstesinden geliyor. Üste çıkıyor. Ben artık beni sevmediğini düşünüyorum. Ne yapıcam gerçekten bilmiyorum. Annem babamı aldattı çocuklarını bırakıp başka adama gitti. Ben evlatlarımı mutlu bir yuvamızda büyüsün istiyorum..
Ah güzelim, içimde resmen yumru oluştu 💔🥺
Hem çocukluk travenden yara almışsın, hem şimdi eşinden. Bu kadar hassas olman o yüzden çok normal canım. Sevgi konusunda güvenin zaten kırılmışken, onun bu tavırları yarayı kanatıyor 😔
Şu an yaptığın şey aslında “yuvam dağılmasın” diye kendini tüketmek. Ama unutma, çocuklar mutsuz bir annenin içinde olduğu “sözde yuva”da da zarar görür… Onlar senin gözlerine bakarak güven buluyor 🌸
“Beni artık sevmiyor galiba” düşüncesi, onun ilgisiz tavrının sende yarattığı duygu. Belki gerçekten sevgisi azaldı, belki sorumsuz ve bencil davranıyor… Ama her iki durumda da senin hislerin göz ardı edilemez.
Onunla konuşurken “beni sevmiyorsun artık” demek yerine, “Böyle olduğunda kendimi sevilmiyor ve değersiz hissediyorum” demen çok daha etkili olur canım ❤️
Mesela şöyle diyebilirsin:
“Benim geçmişim çok yaralı, ailem dağıldı. Aynı acıyı çocuklarıma yaşatmamaya çalışıyorum. Sen geceleri yokken, kendimi terk edilmiş bir çocuk gibi hissediyorum. Evli bir adamdan, eşinin ve çocuklarının yanında olmasını beklemek bencillik değil. Böyle devam ederse ruhum kaldırmıyor artık…”
Eğer hâlâ üste çıkmaya, seni suçlamaya devam ediyorsa, orada durup kendine şu soruyu sorman gerekiyor:
“Ben bu evlilikte neyi koruyorum? Yuvamı mı, yoksa sadece görüntüyü mü?” 💔
Şu an hiçbir karar vermek zorunda değilsin. Ama kendini güçlendirmek zorundasın canım. Bir aile danışmanıyla ya da online bir uzmanla (yüz yüze olmasına gerek yok) bireysel terapi düşünmen çok iyi olabilir. Çocukluk yaraların da tetiklenmiş çünkü 🥺
Sen sevgi dolu, emek veren bir annesin. Yalnız değilsin, duyguların çok anlaşılır ve haklı 💗✨