Gizli Üye(30-35)5 ayBunu sen dert etme. O evde yaşayan insanlar abin ve yengen bırak onlar dert etsin. Pisse kendine pis yemek yapmıyorsa kendine yapmıyor. Abin de bir şey demedigine göre o da mutlu. Parasını yiyor demişsin eşinin parasını yemeyecek de kimden para isteyecek ve o eve giren para sizi ne ilgilendirir eviniz seyiniz ayrı. Anneme gelecek olursak ne demek bir çocuk doğurdu başka ne işe yarar pardon? O çocuğun bakımı bile herşeye değerken üstelik kendi de anneyken böyle bir şey demesi uygun değil. Ailemizle yetinmiyor da hoş bi tabir değil kimse kimseyle anlaşmak kimse konseyi de sevmek zorunda değil. Evine gidersin hizmetini eder hepsi bu. Herkes kendi hayatına müdahil olsun.
91 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayAfedersin ama sizin aldığınız gelin bir şey yapmadan etmeden haketmeden hayatı yaşıyor sizi artık ne olarak görüyorsa...
ben herşeyi yapmama rağmen daha eşim ile başbaşa vakit bile geçiremiyorum ileride çocuklarım olursa onlara ve eşime tek bakma sorumluluğum var sözde evlilikler böyle olmalı ama ben evlendiğimden beri hem eşime hem eşimin ailesine yetecek kadar yemek yapıyor, hem eşimin hem de eşimin ailesinin kirlettigi yerleri temizliyor bakıyorum ama gene de begendiremiyorum yetemiyorum onalara göre hep eksiğim kendi evim bile yok resmen eşim ile yatak odamızın düzenine bile karışan kaynanam var sizin gelin bulmuş ya kıymet bilmiyor abine üzüldüm anlattığına göre kılıbık biri karısına sözü gecseydi böyle olmazdı ya da yengen kocasinı sevseydi böyle davranmazdı ama şunu bilsin yengen kocasına değer vermeyip evini temizlemeyip yemeğini yapmazsa kocasının gözü başka kadınlarda kızlarda kalır yapanı aramaya başlar sonra da ağlamasın vahlamasın
22 Yorumla- 5 ay
Sen böyle yaptığın için böyle yengesi de öyle yaptığı için öyle yaşıyor bu hayatı. Bence en güzelini yapıyor yengesi ha temizlik çok sorunsa bir temizlikci tutar temizletir. Erkekler iç huzura bakar , cilveye bakar. Diğerini annesi de yapıyordu. Anne değil eş olun evinizi kendiniz için temiz tutun. Kendiniz için yaşamaya devam edin yani sadece :))
- 5 ay
@dorelendiniz öyle yani sonuçta ikisi birbirini seviyorsa ve abisi yengesinin bu tavrina susuyorsa bence onun konuşmaya zerre hakkı yok ama bir yandan da haklı tabi
5 ayAbim ayda 6000€ kazanıyor demişsin. Temizliğe kadın tutsunlar, artı evde yardımcı (yemek, bulaşık, yüzeysel temizlik, çamaşır ve ütü için) ayda 1000€ civarında maliyeti. Eşi bu kadar para kazanırken, kadının ev işleri yapmak istememesi normal. Abin cimrilik yapıp bunları karşılamıyorsa, kadına mal etmemek lazım. Ayrıca Annenle senin bu konuda abinle konuşmanız bile yanlış bence. Karı koca arasına girmek günahtır. Üstelik çocuk da var, ayrılırlarsa sadece ikisi değil, o masum yavrunun da hem hayatı hem psikolojisi altüst olur. Etmeyin, kimsenin ahını almayın, çıkar aheste aheste derler
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
5 ayBoşansın
221 Yorumla- 5 ay
O zaman köle gibi çalışmaya devam etsin
- 5 ay
O köle gibi çalışsın kadın da çıtır çıtır yesin keyfine baksın
- 5 ay
Belki de abini çok iyi idare ediyor o yüzden abin ses etmiyor
- 5 ay
Dişiliğini kullanıyor olabilir
- 5 ay
En iyi görüş için teşekkürler
- 5 ay
Kral kobra çok saçma şeyler yemişsin. Kadın niye yesin adamın parasını? Az akıllı, uyanık ol. Kadınlar da kendi görevlerini, sorumluluklarını bilmeli. Kadınları tanrı gibi görmeyi bırakmalısın bence
- 5 ay
@Alpha_Rules asıl saçmalayan sensin. Yorumlarımı sırayla oku verdiği cevaplara göre yorum yaptım
- 5 ay
Ben senin yorumlarını okudum. Net söylüyorum. Tam bir betasın. Şu cümleler sana ait:” O köle gibi çalışsın kadın da çıtır çıtır yesin keyfine baksın”
Bir de halen açıklama yapıyorsun. Seni muhatap almıyorum daha. Zamanımı bir betaya harcayamam. - 5 ay
@Alpha_Rules sende anlama kıtlığı var
- 5 ay
@Alpha_Rules o cümleyi hangi cevaba göre yazdığımı anlayacak kapasiten yok o yüzden boş yapma
- 5 ay
@Alpha_Rules senin gibi anlama kıtlığı olan biri ile kaybedecek vaktim yok
- 5 ay
Seni o anlamamış
- 5 ay
@Yelbatros35 kıt zekâlı biri işte, tipik şiddet yanlısı kendini "alfa" diye tanımlayan dinci ve yobaz zihniyete sahip penisi var diye kendini "erkek" zanneden bir zavallı aslında
Yapay Zeka Cevapladı
Durum gerçekten yorucu ve haksız hissettiriyor, bunu hissetmen çok normal 😔 Abin hem ekonomik hem duygusal yükü tek başına taşıyormuş gibi görünüyor, bu da evlilikte ciddi dengesizlik demek 🧠 Ama dışarıdan bakınca gördüğümüz tablo bazen eksik olabilir. Yengenin psikolojik durumu, evliliğin iç dinamikleri, aralarındaki konuşmalar, verilen sözler… bunların hepsini sadece onlar biliyor. Yine de ev pis, yemek yok, ilgi yok ve sorumluluk paylaşımı yoksa bu evliliğin uzun vadede yıpranma ihtimali çok yüksek 💔
Bence abinle sakin bir anda yargılamadan konuşman önemli olabilir. “Sen bu ilişkide mutlu musun, yorulduğunu hissediyor musun, neye ihtiyacın var?” gibi sorular ona deşarj alanı açar 💬 Yengeni asla aile içinde topa tutmak yerine, gerekirse bir aile terapisi veya evlilik danışmanlığı önermek daha yapıcı olabilir 👩⚕️ Annenin “bir çocuk yaptı başka neye yarıyor” demesi de ağır bir cümle, bunu da çok büyütmeden, çözüm odaklı kalmak daha iyi olur. Çocuk da bu ortamdan etkilenir çünkü 👶 Sen bu süreçte hangi rolde olmak istiyorsun peki? Sadece dinleyen kardeş mi, yoksa abinle açıkça konuşan biri mi? 🧩
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Gizli Üye(25-29)5 aysöyle düsün yengen seni seviyorsa cirkef değilse boş ver yengen evi temiz tutsada calıssada zaten abin her türlü çal8smak zorunda düzen bu ev erkegi diye bir sey yok yani erkeksen mecbur çalısacaksın ve iyi bir isin yoksa bile maalesef gercek bu yani abinin kurtulus sansı yok zaten bırak bari en azından karısı mutlu olsun. karısü evi temiz tutsa abinin yükü azalıcak mı yooo yani o yüzden bırak kadın bari mutlu olsun ama yemek yapmıyorsa o sıkıntı olabilir yani bence temizlik cok karısılmamalı herkesin düzeni farklı sonucta ama akşam eve geldiğinde bir tas yemek yapıversin bari fakat bunuda gene söylemesi gereken abin. fakat yemek vs gene bir sekilde d7zelir de bence en büyük problem sosyal medya arkadası cü kü o arkadas erkekse ve abini aldatırsa o baya sıkıntı.
40 Yorumla
5 ayDışarıdan bakınca bu bir evlilikten çok tek taraflı bir yük paylaşımı gibi duruyor.
Bir taraf sürekli çalışıyor, sorumluluk alıyor; diğer taraf ise ne evle ne ilişkiyle gerçek anlamda ilgilenmiyorsa bu denge zamanla mutlaka bozulur.
Sorun gezmesi ya da çalışmaması değil; emek, sorumluluk ve karşılıklılık olmaması.
Bir evlilikte biri sürekli veren, diğeri sadece alan taraftaysa sevgi de saygı da yavaş yavaş tükenir.
Bu şekilde devam ederse ya ciddi bir yüzleşme yaşanır ya da içten içe kopuş başlar.
Kimsenin bir evlilikte “bekleyen”, “katlanan” ya da “idare eden” konumunda uzun süre mutlu kalması mümkün değil.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. Buradaki kadınlar da bir tuhaf, karışmayın demek ne Allah aşkına.. Bütün akrabalara pisliğiyle rezil olunca, milletin diline dolanınca "karışmayın" olmuyor. Abin sadece üzülmekle dursun, tepkisini göstermezse hiçbir işe yaramaz.
Zamanında bazı hastalarını tedavi, iğne için evlerine giden bi doktorun halama söyledikleri aklıma geldi "Bazı kesimin kadınları sadece tırnaklarına oje sürüp, kendilerini süsleyip geziyorlar ama evlerine girdiğimde pislik içindeler"35 Yorumla- 5 ay
sen ne burcusun?
- 5 ay
10 numara yazmışsın.. bazı mal hemcinslerini savunmamışsın. Normalde ikizler kadını böyle şeyleri pek takmazdı şaşırdım
- 5 ay
Doğru yoldasın, tebrik ederim tekrar.
5 ayBir adam ailesi için çalışıp kazanmayacaksa kimin için çalışacak. Aile olmuşlarsa aralarında halletsinler, size ne oluyor. Siz kendi hayatınıza bakınsana. Adam kabul etmiş hizmetçi istemiyor, kadın istiyor, öyle kabul ediyor demekki abin. Kadında kadınlığını yapıyor demekki. Konuşup iletişim kuramayacaklarsa evlenmeslerdi, yetişkin insanlar bunlar. Bir kadın tutsun temizletsin, zor mu sanki ne yani.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayBence yapabileceğin en kötü şey annenle abinin eşi hakkında dedikodu yapmanız.. annen yapsa bile sen katılmak zorunda değilsin.. benim annem de kardeşimin eşi hakkında bir şeyler söylerdi.. ben de artık tepki göstermeye başladım yani mutlu mu olmasını istemiyorsun anlamadım ben dedim. Benim çıkışlarım da serttir. Artık yine konusunu açarsa dedikodu mu yapmak istiyorsun diyorum gülüyoruz konu kapanıyor yani o kadar 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayşimdiye kadar gerçekten entel ve olağanüstü kariyere sahip hiçbir insanın bunu dile getirdiğini görmedim.
o düzeydeki bir aile çocuğunu da iyi görevdeki bir kadınla evlendirir. bir çocuk yaptı başka neye yarıyor diyecek kadın da çok olağanüstü bir sahibi değildir çok yüksek ihtimalle.
bir evim 7 yıl boyunca temizlenmemesine de anlam veremedim çok eksiklik var bu hikayede.
40 Yorumla
5 ayBu yaşam koşullarını belgeleyip daha fazla gitmiyorsa ki gitmez bana göre, ben kimseyi bu şekilde zaten çekmezdim. direkt boşardım. Evlenince Bazı kadınlar yaymaya başlıyor zaten Bazen de erkekler değişiyor Bu yüzden de artık evlilikler eskisi gibi uzun sürmüyor maalesef :)
00 Yorumla
5 ayYorumlara bakiyorumda yorumdaki kadınlar yine şaşırtmıyo valla abini bilemem ama benim zoruma gitti ben olsam bu durumu kabullenmez ev isi yapmadığı için istedigi parayı vermezdim bircok kadın maalesefki epey alıştı erkekleri atm gibi kullanmaya sorsan evlilik dayanısmadır sevgidir hayat musterektir derler ama icraatte herkes ticaret ilişkisine döndürür böyle bi kadınla ömür geçmez benim icin
00 YorumlaKadın yorumları toplumda ne kadar iğrenç insanlarla yaşadığımızın kanıtı resmen. Pisliği geçimsizliği övüp durmuşlar. Ondan sonra neden evlilikler yürümüyor diyorlar ben temiz titiz insanım napayım pisliği. Arabamın kapısını açan paspasa ayağını uzatmaya çekiniyor, keza evimde öyle Allah bu safralardan kokarcalardan korusun hepimizi. Abine de iyi bir avukat bulun kurtarsın kendini bu bok böceğinden.
07 Yorumla- 5 ay
Ablamin da eşi ona hep diyorki evi b. ok götürsün , yemek de dışarda yeriz evde yemek yapma üstünden yemek kokusu gelsin istemem, sen anca süslen gezip tozalım:)
- 5 ay
Aşko karinin üstünden kelle paça kokusu gelmesi daha kötü inan🤣🤣🤣
- 5 ay
Blöööö 🤣🤣
- 5 ay
Ekmek kuran çarpsın hiç içmedim bilmiyorum tadini🤣🤣🤣
Gizli Üye(36-45)5 aySizler cokmu müdahale ediyorsunuz acaba? Fazla yakın oturmak da iyi değil ya.. iki taraf içinde y bizimde bir gelin var , oda ilk sene çakışmamak için hemen bebek yaptı.. gezmek tozmak onun niyeti yoks abizimkisi çok becerikli aslında yaptığı tam yapar ama bizim gibi çok düşünmez. Bugün 3 tane evlatları var , ama işin yükünü kardeşim çekiyor. Gelin kınalardan kalmaz evde çocuk bakılsın … bikiyr neden Okadar çocuk yapıyor sizce çünkü evde enayi esek başı var …
14 Yorumla- 5 ay
alt tarafı çocuk yaptıyla olmuyor canım sanki çocuğu tek başına yapıyor
Cevap sahibi5 ayAynen rahmetli babam onu Cokseverdi 🫤 annede bizden çok onu tutar bizi hep küçük düşürdü onun önünde yeterki gelin gücenmesin küsmesin dedi ama o kıymet bilmedi … sadece tek gelin iki elti olsaymış neyaparmis bilmem 🤷🏻♀️
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evine bakmaması sağlıklı değil ama evlilik iki kişiliktir çok karisilmasi huzur bırakmaz. Abin elestirmeli , konuşmalı.. Dünyanın en temizi , en becerikli gelini de olsa zaten gelini eleştirilecek bir şey bulunuyor zaten:))
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAbin isterse eşek gibi çalışsın, yengen isterse dünyanın en pis insanı olsun, şunu unutma: Evlilik iki kişiliktir.
712 Yorumla
Cevap sahibi5 aySen meseleyi anlamadın. Evlilik iki kişiliktir ve sen iki kişiden biri değilsin. Yani başkasının evliliğine karışma.
Cevap sahibi5 ayBence gayet karışıyorsun hatta başkasının evliliğinin detaylarını buraya taşıyorsun.
Senin abin yetişkin insan. Siz onun velisi değilsiniz.
Başkasının evliliğini kafaya takma, mesele haline getirme. Sizi ilgilendirmiyor.
Cevap sahibi5 aySen niye başkasının evliliği hakkında düşünüyorsun ki? O onların hayatı. Sen kendi hayatını yaşa.
Cevap sahibi5 aySen de pek normal biri gibi durmuyorsun.
Psikolojik muayene geçirdin mi hiç?
O ister senin abin olsun, ister 37 yıllık kankan olsun fatketmez.
O evli. Onun evliliğiyle ilgili hiçbir şey senin haddine değil.
Abin çocuk da değil. Siz de velisi değilsiniz. Başkasının evliliği hakkında konuşmanız bile doğru değil.
Sizin de zaten onların evliliği hakkında bu kadar şey bilmeniz yanlış.
5 aySanane milletin keyfinden boşanmadığına göre abin karısını seviyor tasası sana mı kaldı a*q aklı sıra görümcelik yapıyor ortalık karıştırma onlar pis evde mutlu demek ki.
32 Yorumla- 5 ay
O kaddaar haklısın ki sana burdan kocccaammaaann alkış başka da bir şey demiyorum önünde saygı ile eğiliyorum 👏🏻👏🏻👏🏻
- 5 ay
@Yorgnkalbim ❤️
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
s 5 ayEvlerının kırlılıgı senı cok rahatsız ettıyse koş git temizle okeyyy
42 Yorumla- 5 ay
Boynuzların arşa çıkarken önce kendinle ilgilen başkalarının hayatlarına burnunu sokma. Biz sana diyor muyuz uzaya kadar çıkan boynuzlarına ragmen peşinden koştuğunu hıııı hadii hay
Sanane. Abinle eşi arasında bir problem. Sana noluyor? Ayrıca bu kadın senin abinle evli diye sizin ailenize yarar sağlamak zorunda değil. Onun ailesi abin ve çocuğu
20 Yorumla
5 ayAşk olsun sana yengenin arkasından konuşmayı hiç yakıştıramadım 😄
Kadınlar birbiriyle geçinemez zaten annen kaynana olarak ağzından burnundan getiriyordur kadının sen getirmesende olur 😄015 Yorumla- 5 ay
Boş ver çoğu kadın mutsuz evlilikte bırak yengen mutlu olsun 😃
- 5 ay
Abin bi yerden sonra hanesinde huzuru bulamayıp astarı başka kadının koynunda ararsa yengen kaybeder uçurumun kenarında raksediyor şu an 😄 bende parayı çok kazanırım lakin insanlar pazarda artık toplarken ben su gibi para harcarsam allahın gücüne gider ki benim eşim olsa böyle yapsa bide ev işleri yapmayacak evli olmamın bi manası olmaz boşarım en azından nötr olur zararı olmaz 😄
- 5 ay
Sence böyle kadın adamı elinde tutmasını bilmiyor mudur. Kendine baktığına ve adam boşanmadığına göre başka kadın olması zor ne yani evi temizlemiyor diye mi başka kadınlara gidecek azıcık mantık. Kadınlık yapmıyorsa gider.
- 5 ay
Ben evi pis göreyim önüme yemek yapmasın gene kadınlık yapmıyordurki yollarım benim evim derli toplu sürekli zaten 😃
- 5 ay
Öyle olmuyor o işler 😂 erkek kadınlık bekler hizmetçilik anacılık değil 😂
- 5 ay
He verince her şey düzeliyorsa sapıktır o adam 😃
- 5 ay
He sen diyorsun ki mama koysun evimi temizlesin anam gibi gezsin kadınlık olmasa da olur e çok var öylesi zorlanmazsın Türkiye’de 😂
- 5 ay
Dayı yönetmenmişsin hangi dizilerin var
- 5 ay
İnsanlara bulaşmak ve kafamı dağıtmak için burdayım LinkedIn mi burası 😃
- 5 ay
Dayı ne filmi çektin hangi diziler
- 5 ay
Ünlü yönetmen çıkıyormuş birde belli olmaz 😂
- 5 ay
Ünsüz yönetmen çıkıyım o zaman 😃
Öyle entel olağanüstü kariyerleriniz var yine de kocakarı gibi dedikodu yapıyosunuz neyse. Olağanüstü maaşlarınızla yardımcı tutun yengenize eğer evin temizliğini bu kadar sorun ettiyseniz
13 Yorumla- 5 ay
HAHAHAHAHAH
- 5 ay
- 5 ay
Entellere bak a. mk🤣🤣🤣
Nıe evlenelim şimdi dimi erkek olarak temizlik yemek vs yapıyorum mesleğim var curram yeter seks için evlenmek saçma şimdi e nerde kaldı evlilik
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayEn sevmediğim tip evde poposunu kıvırıp oturan üstüne iş yapmayan asalak kadınlar, Çalışacak arkadaş çalışacak üretecek eve destek sağlayacak yapmıyorsa babasının evine dönecek...
06 Yorumla- 5 ay
Amca senin uyku saatin gelmedi mi ne arıyon burada 🤣🤣
- 5 ay
@Ağustosaşkları Uykum kaçtı teyzem uykum kaçtı ninen mavi hap verdi dolanıp duruyom gari
- 5 ay
@Ağustosaşkları Ne o yoksa zorunamı gitti yorumum da bana bulaşıyorsun bulaşık
- 5 ay
Hadi git yalamaya devam et şimdi :)
- 5 ay
@Ağustosaşkları Anlamadım? kabalaşmaya gerek var mı neyse ya yaşından bile utanmıyorsun
- 5 ay
@Ağustosaşkları sende onlardan birisi misin
- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
5 ayAbin pısırık pasiv biriyse bu ömür boyu böyle gider, 7 yıl sesini çıkarmayan ipleri karısının eline vermiş demektir, bundan abinin rahatsız olması lazım
00 Yorumla
5 ayKendileri memnunsa mutluysa anlaşiyorsa abinin yanında dile ortalığı karıştırmayın bence. Bosansalar daha mi iyi..
11 Yorumla- 5 ay
Dile getirip*
5 ayO kadar derdindeyse görümcecik yapıp buraya yazıp dert yanana kadar git de sen temizle evi yemeği de sen yapıver abin yorulmasın
15 Yorumla- 5 ay
Mükemmel cevap var ya
- 5 ay
@Yorgnkalbim 🤣🤣 vallahi ya geçmiş oraya yengem şöyle abim böyle sana ne arkadaş
- 5 ay
Aynen ya onlar mutluysa sana batan ne kocası bir şey deniyorsa senin demeye hakkın yok
- 5 ay
@Yorgnkalbim bunun kocası abisi kadar toleranslı değilse çekememiştir
- 5 ay
Olabilir jsjshs ya da klasik gorumcecilik
Oynamak istiyor
5 ayDerdi seni mi aldı bacım. Kocasının parası bal şeker olsun yesin gezsin. Evin pisliği de sana mı diyecekler ona diyecekler pissin diye sallaaaa
10 Yorumla
5 ayAbin bu durumdan yakınmıyorsa şikayetçi değilse... Bu işlere karışmanı önermem. Şikayetçiyse yeni bir kız bul ona boşansın bulduğunla evlensin.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. abin sorun etmiyorsa kimseye laf düşmez sonuçta böyle kabul ediyor. keyfi bilir..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
5 ayyengen keyif çatar sende öyle bakarsın ne olacak 😃
20 Yorumla
5 ayAbin şikayetçi değilse size de bişey söylemek düşmez sanki
20 Yorumla
5 ayEvlilikte seks başat unsurdur, aralarında seks uyumu varsa sorun olmaz
21 Yorumla- 5 ay
dogru ya da kadın fazla cırkeftir
Gizli Üye(30-35)5 ayAbin ile eşinin arasında daha farklı dinamikler var demek ki, 7 yıl boşanmamışlarsa bu durumdan memnun olmalı, boş ver abini sen kendi hayatın ile ilgilen.
22 Yorumla- 5 ay
Bence cinsel hayatları çok güzel😃 bunlar da burnunu herşeye sokmasa olmaz
Cevap sahibi5 ay@Ağustosaşkları Bu tür dinamikte, kişinin onuru kırılmaması ve çok ileri gidip saygı sınırını aşmadan yürümesi gerekli, buna dikkat edildiği müddetçe dediğiniz gibi iyi bir cinsel hayatları olabilir.
5 aySana ne ya onların evliliği sana mı kaldı. Mutlular demek ki birbirlerini oldukları gibi sevmişler sana ne
01 Yorumla- 5 ay
Ayrıca bizle yetinmiyor ne demek ya niye sizle yetinsin ki tabi arkadaş edinir
s 5 ayBugün de entelektüel ve olağanüstü yetenek sahibi kaynana ve görümcenin de dedikodu yapabileceğini öğrendik. Teşekkürler KS
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
5 aySizinle yetinmek zorunda mı? Yeni arkadaş çevresi olması normal geldi. Geri kalan kısmı da abinin sorunu zaten.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aciklamada yazmışsın entel dantel olmanin sonucu bunlar. Bir de abin bisey demiyorsa alan memnun satan memnun demek ki.
00 YorumlaO YÜZDEN BENDE EVLENMİYORUM 🤣 Bu zamanın kızları hepsi olmasa da %80'nı evlenilecek kızlar değiler
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
5 ayKendine uygun gördüğü neyse onu yaşıyor, başkalarına laf düşmez.
10 Yorumla
5 ayBu onların hayatı sen karismamalisin herseyden once
10 Yorumla
5 ayİşte evlilikte denge olmamasının sonuçlarından biri
10 YorumlaBu soru abine ait değilse kimseyi ilgilendirmez. Çok bilen gidip yapsın.
10 Yorumla
5 ayEvlilikte karışılmamasını öneriyorum ben. Onlar mutlu ise gerisini çokta önemsemeyin 😌
10 Yorumla
5 ayseni ilgilendiren bir durum gormuyorum seni neden bu kadar rahatsiz etti
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. abi bunun farkında olmadığı ya da sorun etmediği sürece gider maalesef
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Patlat o iş en son abin bir yerde dayanamaz şamata çıkar
Sonrasında kopar gider.13 Yorumla- 5 ay
teşekkür @Evelynyilmaz
- 5 ay
Ne demek
- 5 ay
Gizli Üye(30-35)5 aySevgi varsa mezara kadar gider biz erkekler sevdiğimizin kusurunu görmüyoruz söyleyene de kızıyoruz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayPekte entelektüel bir aileden değilsiniz gibi... Size ne o evin yaşam şeklinden. Abin rahatsa size ne?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aySa na neeee. Size ne ne ne. Kudurun, böyle yapan yaraniyo işte ne güzel😂
24 Yorumla- 5 ay
demi demii
- Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı.
5 ayAllah Allah yatakta da aralarına giriyor musun kim en çok üstte diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayErkek evine bakmak zorunda fakat kadın da o evi çekip çevirmek zorunda. Yok öyle ekmek elden su gölden geçinip gitmek. Ama bunları söylemek kocasının işi.
00 YorumlaSizinle yaşamıyor ki abiniz şikayetçiyse anlaşsin bosansunlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 784 cevap paylaştı.
5 ayNe veriyorsa abin halinden memnunmuş 7. Yılını doldurmuş daha ne olsun
00 Yorumla abin avukat denen şeyin ne işe yaradığını bilmiyor :D
00 Yorumla
5 ayBelkide abini farklı şekillerde mutlu ediyordur 🙂 abin bunları dertten bile saymıyordur
00 Yorumlaİşte bu tür kadınların şansı var ya. Ben dört dörtlük şansım sıfır ya.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayEvlilik bence en büyük piyango
Abine amorti bile çıkmamış
Ben o kadından boşanırdım
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı. Benım sa lak kardeşimde aynı boş ver ne hali varsa görsün öylesi yaranıyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. ya abinin canına tak edip boşamasıyla ya da bu kadının abini boynuzlamasıyla.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
5 ayKarışma çekil kenariya. Abin görmüyorsa sen kötü olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aySefası olsun kraliçenin ya, mezara kadar gider.
30 Yorumla
5 ayEşim istediği saatte eve gelir gider istediği açık elbiseyi giyer istediği kişi ile beraber olur hiç bir ev işine el sürmez oturup tv izler emirler verir ona asla karışamam hesab soramam ondan izin almadan bir şey yapamam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayYengem köle mi evi tek temizlemek zorunda değil. Yemek. yapmak. zorunda da değil. İsterse yapar. Abinde çalışsın bir zahmet ne olmuş calisiyosa
01 Yorumla
Cevap sahibi5 ayYengen
Gizli Üye(36-45)5 ayYengen yemek yapmak zorunda değil. Kadın olarak çok çirkin sözler. Abinin kölesi yok. Az ye de sen hizmetçiliğini yap.
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat