Bir erkeğin seni savcılığa veririm demesi ciddiye alınmalı mı, sizce komik değil mi?

Güncellemeler
5 ay
Bir tane vale çocukla çıktı ve bundan sonra bana herkes kuzum surtuk falan dedi bende bundan rahatsız oldum söylemelere gittim başka kütüphaneye ikiside bağlantılıdır orya gittim iki tane çocuk bana diyor ki abla senin hakkında böyle diyorlar sude değil misin sen bende evet dedim işte buyukderede işte sana surtuk kuzum diyorlar bende dedim ki kim diyor dedim işte kanatcida çalışanlar vs dedi bende sinirlendim sen şu lavugun bana numarasını ver bakayım dedim başka kütüphanelere gidiyorum artık
Güncellemeler
5 ay
Sonra işte ben bu lavugun telefon numarasına ulaştım tamam mi buna ağzıma geleni yazdım aynen şöyle Ya bak sessiz sakin olduğuma bakma kafanda kurup kurup milletle konuşma sen nasil erkeksin lan insan eski sevgilisinin namusuna laf ettirir mi hadi onu geçtim kim kuzum kim surtuk oraya gelirsem gösteririm size kasinmayin kasirim sizi topuklarına iki sıktın mi neye uğradığını şaşırırsın bu arada yanlış taşa çarptın sinan abi babamla arkadaşlar oradaki esnaflar babamı tanıyorlar Ercan abi falan ya
Bir erkeğin seni savcılığa veririm demesi ciddiye alınmalı mı, sizce komik değil mi?