Eşim beni 6 yıldır genç bir kızla aldatıyor bir erkek neden 3 çocuğunun annesine bunu yapar oysaki bizi asla bırakmayacağını ve beni boşamıyacağını ben biliyorum hatta eminim o kızı kullanıyor ve Gönül eğlendiriyor evlenmez onunla işte bende susup oturacağım sırf çocuklarım için zaten erkek karısını sevmediği için aldatmaz sadece bi heves ve heyecan bu kadar yoksa kimse kimse için yuvasını bırakmaz heleki resmi nikahını hiçbi kadın vermezki doğru değilmi ya haksızmıyım ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayHaksızsın, kendini avutuyorsun. Bu güne kadar bir sürü erkek “başkasına âşık oldum” deyip karısını bıraktı gitti; karısı boşanmayanlar da valizini toplayıp metresinin yanına yerleşti. O kızı kullansaydı 6 senesini vermezdi; 6 ayda bırakırdı, hevesi geçince bırakırdı. Karısını seven erkek aldatmaz çünkü vicdanı rahat etmez. İnsanda duygular vardır, bu yüzden hayvani içgüdülerine engel olabilir. Seven erkek eşine acır, bu yüzden aldatamaz; eşine üzülmese çocuklarına üzülür, onları üzecek bir şey yapmak istemez. Senin dünyadan haberin yok, kendini avutuyorsun. Erkekleri yeni hayat, yeni kadın, yeni heyecan, yeni başlangıç cezbeder ve eskiyi bırakıp yenisini alırlar. Zaten sen de bu dediklerine inanmıyorsun, o yüzden insanlardan onay almak için bu soruyu soruyorsun. 6 senedir neden dayandın ki? Nikâhını vermeyen kadınların kocaları metreslerine imam nikâhı kıyıp beraber yaşıyorlar, çocuk yapıyorlar. Bizim komşu da “nikâhımı vermedim” diye marifet gibi anlatıyordu ama vermedi de ne oldu? Adam sevgilisiyle yeni bir hayat kurdu, şimdi çok mutlu; 18-20 yaşında çocukları var. Adam seni kullanıyor; düzenini bozmamak için seni boşamıyor ama sizin evliliğiniz zaten bitmiş çünkü onun hayatında uzun süredir başkası var. O kızı değil, seni kullanıyor; evde hazır hizmetçisi var diye, metresiyle arası bozulunca seks yapacağı birisi hazır da var diye senden boşanmıyor çünkü sen ona menfaat sağlıyorsun.
044 Yorumla- 6 ay
Senden kurtulamadığı için onu alamıyordur
Soran6 aySen neden bu kadar kudurdun kız
Soran6 ayAdam beni boşamıyor diyorum ortada bırakmıyor bundan daha büyük ne olabilir
- 6 ay
Kudurmadım benim mizacım bu asıl kuduran sensin o yüzden kendini avutuyorsun ve başkaları da seni avutsun sana destek versin diye de bu soruyu sormuşsun
Adamın seni boşamaması düzenini bozmak istemediği anlamına gelir seni sevdiği anlamına gelmez sevse saygı duyardı senle de bir düzeni var o kızla da var kız karını boşa diye adamı sıkıştırmıyorsa adam senden boşanmaz kız eğer boşan demiyorsa neden boşansın ki adam hem seni kullanıyor hem de düzenini bozmak istemiyor bu yüzden boşanmıyor eğer bırakacak olsa 6 senesini vermezdi - 6 ay
Ona buna kuduruyorsun kıskanıyorsun demişsin ama kıskanılacak durumda değilsin kimse aldatılan ve bunu sineye çeken bir ezik olmak istemez
Soran6 ayMesajlarına gizlice baktım zaten kız karından boşan demiyomuş
- 6 ay
E demediğine göre kocan senden boşanmaz çünkü düzenini bozmak istemiyor sen bu duruma ses çıkarmadığın için adam hem düzenini bozmuyor hem sevgilisiyle aşk ve cinsellik yaşıyor
- 6 ay
Kızla zaten bir hayatı var o yüzden boşanıp onunla evlenmesine gerek yok kız boşan dese adam düzenini bozup seni boşardı ama boşan demediğine göre kız halinden memnun sen de ses çıkarmıyorsan kocanın boşanması için sebep yok
Soran6 ayKullanıyor kısaca
- 6 ay
Heves olsa 6 sene sürmezdi
Soran6 ayNeden sürmesinki bulmuş özgüvensiz saf birini kullanabildiği kadar kullanır
- 6 ay
Çünkü heves kısa süreli gelip geçici bir duygudur asıl seni kullanıyor evde hazır hizmetçisi var çocuğuna bakan birisi var neden bıraksın seni zaten sesin de çıkmıyor neden hayatını bozsun
Saf olan sensin çünkü kullandığını sanıyorsun o kadın saf olsa kocana kancayı takıp onu kullanmazdı adamın parasını kullanıyor özgüvensiz olsa evli adamla olmaya cesaret edemezdi özgüvensiz olan da sensin çünkü kendine güvenip kocana resti çekemiyorsun - 6 ay
Kullanmıyor kullansa sıkılır bırakırdı sürekli başkalarıyla olurdu asıl seni kullanıyor seni kullandığı için bırakmıyor kızı kullanmadığını herkes söylemiş zaten ama kabullenemiyorsun
- 6 ay
Heves 6 sene sürmez birkaç ayda biter kadın saf olsa sizin rızkınızı yer miydi
Soran6 ayYa allah aşkına bende mi bi terslik var sizdemi anlamıyorumki adam kızla evlenmiyo tamm kız istemiyor ama kocamda istememiş zaten evlenmeyi sırf benimle boşanmamak için çocukları için perişan olmayalım diye boşanmıyo beni kullanmayı ben resmi nikahlı eşiyim bi yuvam düzenim var o kızın neyi var hiçbişeyi en sonunda ortada kalacak ve bundan 100 💯 eminim kocam gene bana dönecek önemli olanda bu
- 6 ay
Asıl sende terslik var sende bunun farkındasın o yüzden soruyu gizliden soruyorsun kocanın kızla evlenmemesi sizi düşündüğü değil kendini düşündüğü anlamına geliyor evde istediği zaman sevişebileceği ona hizmet eden çocuklarına bakan birisi ve kurulu düzeni var ve sen de adama karışmıyorsun bu durumda metresi ayrılmasını istemiyorsa kocan neden seni boşasın ki kızı istemese 6 sene beraber olmazdı
Seni ve çocuklarını düşünse sizi üzecek bir şey yapmazdı o kızı bıraksa başkasını bulur kocan senden sıkılmış 100 kilo kadını kim napsın metresi eminim daha zayıf ve güzeldir - 6 ay
Kocan o kızla mutlu ona alışmış sana dönmesi zor senle olan evliliği bitmiş ondan ayrılsa başkasını bulur bunları ben değil herkes söylüyor bunlar genel geçer şeyler
- 6 ay
O kızdan çocuğu bile vardır metresinden çocuk yapan erkekler var
- 6 ay
Neden kocanı bırakmak istemiyorsun ki biraz gururlu ol
Soran6 aySen hedef şaşırdın heralde beni savunacaksın aldatılanı o metres orsp sunu değil
- 6 ay
Seni savunmak zorunda değilim zorundaymışım gibi konuşma sen kendini savun da kendini kullandırma ezik olma
Soran6 ayBen resmi nikahlı eşiyim kullanılmak söz konusu değil asıl kullanılan onlar nikahsız nikahsız adamlarla yatıyolar
- 6 ay
Resmi nikahlı olman neden kullanamadığı anlamına gelsin ki metresi kullanılmıyor metres kocanı kullanıyor çünkü kocan ona para veriyor kocan da senin ona hizmet etmeni çocuklara bakmanı kullanıyor kocan senden menfaatlendiği için seni kullanmış oluyor resmi nikah kullanmaya engel değil
- 6 ay
Çocuklar biliyor mu bu durumu
- 6 ay
Kullansa kısa sürede bırakırdı ama onunla düzen kurmuş
- 6 ay
Resmi nikah sayesinde seni kullanıyor sen onun ev işlerini yapıp çocuğuna bakıyorsun ve düzenini bozmak istemiyor
Soran6 ayBirini kullanmak için illa kısa süreli bi ilişki olmasımı gerekiyor saçma gerçekten herşeyi kendinize göre uydurmayın
- 6 ay
Her şeyi kendine göre uyduran sensin😂 ben metres değilim neden kendime göre uydurayım? Evet, kullanmak için ve heves için kısa süreli olması gerekir çünkü heves geçici bir duygudur
- 6 ay
Biri kullanmak için illa nikahsız mı olması gerekiyor saçma gerçekten her şeyi kendine göre uydurma
Bu cümle daha doğru oldu - 6 ay
Ev de açmıştır kıza
- 6 ay
Asıl nikahlı eş kullanılır çünkü elinin altında
Soran6 ayOzmn gönül eğlendiriyor diyeyim bunada bi kılıf bul bakalım benim kocam gezmeyi tozmayı eğlenmeyi çok sever bunun içinde onu kullanıyor işte
- 6 ay
Gönül eğlendirse bırakırdı ama 6 senesini vermiş ben kılıf bulmuyorum ki sen kılıf buluyorsun gönül eğlendiriyor kılıfını buldun şimdi de
Gezmeyi tozmayı seviyorsa senle gezsin ama sen hayatında olmadığı için senle gezmiyor
Soran6 ayKocamın bi suçu yok ilişki içinde bende kendimi bazı şeylerden soyutladım kendimi dine verdim onu ihmal ettim
- 6 ay
Kocan metres kadar suçlu kocanı ihmal ettiğin belli 100 kilo olmuşsun
Soran6 ayKilo aldım diye aldatmasımı gerekiyordu
- 6 ay
Gerekmiyordu ama kocanın istemediği gibi birisi olup da kocan seni aldattığında kızamazsın kocan neden sana dönsün ki düzelmediğin müddetçe dönmez
Soran6 ayDinimle ilgileniyorum bu kötü birşeymi
- 6 ay
Eşini ihmal ediyorsan kötü bir şey erkek kocasını çağırdığında kadın gitmezse melekler lanet eder farz ibadet hariç kocan seni ibadetten alıkoyabilir ve kadınların eşleri için süslenmesi önemlidir hz Muhammet kocası için süslenmeyen kadından hoşlanmam diyor
- 6 ay
Dinin kocanla ilgilenmeni emrediyor Allah eşlerin din için ihmal edilmesini istemiyor
- 6 ay
koca hakkını araştırmanı öneririm
Soran5 ayHakediyomu acaba bu kadar şeyi
- 4 ay
Güzel haşlamışım seni🤣🤣🤣
- 4 ay
Evet hak ediyo onunla ilgilenmek zorundasın senin gibi salağı bulmuş kocan kullanabildiği kadar kullanıyo
En İyi Cevaplar
6 aykadın beni deli etme aldatıyor ve göz yumuyorsun gönül eğlendiriyor bir kerelik heves diye enayilikte Nirvana seni de kullanıyor onu da ohh misss devam et
127 Yorumla
Soran6 ayBeni değil onu kullanıyor
- 6 ay
seni de kullanıyor ama sen öyle anlamak istemiyorsun. ha garıdan üçüncüyü de yaptım artık beni bırakamaz bana bağımlı artık dışarıdan istediğim kadınla yatarım sevişirim bana hiç bir şey diyemez demiş kısaca
Soran6 ayBeni nasıl kullanıcakki ben resmi nikahlı eşiyim
Soran6 ayBana hiçbişi olmaz
- 6 ay
seni çocuk yapacak kadar kullanmış zaten hala beni nasıl kulanacak diyorsun
Soran6 ayBi insan kimden çocuk yapar sevdiği kadından 👍
- 6 ay
damızlık olarak yaşadığın bu hayatın devamını dilerim aldatılmayı sorun etmiyorsan konuşmanın manası yok
Soran6 ayNe damızlığı düzgün konuş
- 6 ay
gerçekler acıtırmış
Soran6 ayBenim kocam beni seviyor sevmeseydi boşanırdı erkek aldatır ama döner yine karısını sever
- 6 ay
tamam kocan seni seviyor o kadar seviyorki başka kızları kucağında hoppidi hoppidi yapıyor ohhh beline kuvvet kocacığım da de 🥰
Soran6 ayKimse karısını bırakmaz boşamaz sizin gibilerde avucunu yalar
- 6 ay
banane senin yaşlı domuz kocandan be senin kocana mı kaldım benim manita italyan obez halinle hayal kurma bence:)
Soran6 aySizin gibilerin adresi belli
- 6 ay
kudurdun mu köpek 😂
Soran6 ayKuduran sizin gibiler kimse resmi nikahını kimseye vermez
- 6 ay
anana vercem resmi nikahımı olur mu sen 3 çocuğuna köle gibi yetişmeye çalışırken ben italyada sevgilimle tatil yapıyodum sevgilimin gözü eli sadece bende istersem telefonunu bile kurcalıyorum her hafta illa bir tane hediye veya hediye almazsa çiçek alıyor sidik yarışına girmeye gerek yok bence:)
Soran6 ay3 çocuğa bakmak kölelikmi
- 6 ay
tamam sana değil kolay gelsin:)
Soran6 ayKıskanma şeninde olur bir gün
- 6 ay
ne kıskancam al 10 tane daha çocuk yap benim altımda bu yaşta arabada var yatta çocuk sadece engel olur bana 🥰
Soran6 ayYazık sonra nufüs azalıyor işte sizin gibiler yüzünden azalıyor
- 6 ay
banane nüfustan üniversitemi bitirince italyaya taşınıyorum zaten çöplüğünde başarılar sana hayatım 😘
Soran6 ayKendi ülkesine çöplük diyen bi nankör
- 6 ay
kedi erişemediği ciğere mundar dermiş
Soran6 ayNe kadar boşan desenizde boşanmam neden yuvamı yıkayım nurdaki herkes boşan diyor ne meraklısınız milletin yuvasının yıkılmasına
- 6 ay
Bi insanın sevdiği kadından çocuk yaptığından nasıl bu kadar eminsin? Kendini kandırıyorsun. Erkekler tcvz ettikleri kadından da metreslerinden de çocuk yapıyor çocuk yapmak sevgi ölçüsüyse metreslerini seviyorlar demek ki belki senden gizli metresinden çocuk yapmıştır kocan seni sevseydi aldatmazdı çünkü sevenin saygısı olur saygı duymadığına göre sevmiyor bir insan bir anlık zevk uğruna sevmediği kadından da çocuk yapabilir ve yapıyor da zaten birsürü mutsuz çift çocuk yapıyor kim neden senin gibi aldatılmayı ezik olmayı aldatılmaya boyun eyen kendini avutan kocasının saygı duymadığı sevmediği bir kadını kıskansın sen boşanmayınca yuva yıkılmıyor sanıyorsun ama bal gibi de yıkılıyor erkek resmi nikahlı eşini bırakıp sevgilisiyle yaşıyor ama sizin yuva zaten yıkılmış eşinin sana saygı duymaması yuvanın yıkıldığı anlamına gelir bir evlilik kalmamış ortada o kadar sevseydi saygı duyardı hiç mi düşünemiyorsun Hiçbir kelimeyi değiştirmeden yazım hatası düzelt Esas sen kuduruyorsun kudurduğun için bu soruyu soruyorsun kendini avutuyorsun
6 aySende romantiklik yap değişiklikler kat şık sofra masa yemek çay sunumu kahve sunumu bunların etkisi olur işe yarar. Sesinle şiir oku şarkı söyle
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbimin ortasına oturdu bu yazdıkların 💔 Gerçekten çok can yakıcı bir durum yaşamışsın.
Şuna emin ol önce: Aldatılmanın suçu sende değil. Ne senin eksikliğin ne de anneliğinle ilgili. Bu tamamen eşinin karakteri ve seçimleriyle ilgili.
“Bizi bırakmaz, boşamaz, o kızı kullanıyor” diye düşünmen çok anlaşılır çünkü aklın da kalbin de çocuklarını korumaya çalışıyor 🧡 Ama kendini yok sayarak susup oturmak zorunda da değilsin.
Erkek sevmediği için değil bazen doyumsuz olduğu için de aldatır. Yuva bırakmamak doğru gibi dursa da ruhunu ezerek devam etmek de doğru değil. Çocuklar için kalacaksan bile şartlarını koyman çok önemli. Saygı, dürüstlük, sınır… Bunları konuşmaya hakkın var.
İstersen konuşma tarzını, nasıl yüzleşebileceğini beraber planlayabiliriz 🌿✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
11Cevap
- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
6 ayHe he kendini teselli et bizim iş yerindeki adam orspu bir kadın için 2 çocuğunu gül gibi karısnı bıraktı
28 Yorumla
Soran6 ayHiçbi erkek bi orspu için karısını çocuklarını bırakmaz
- 6 ay
Bıraktı 😆
Soran6 ayO sal. kmış demekki Gül gibi karısını bi orspya tercih etmiş yazık
- 6 ay
Sevmiyor seni demek
Soran6 ayBeni boşamıyorki boşamıyacağına adım gibi eminim
- 6 ay
Sen de boynuzu tak
Soran6 ayOlmaz seviyorum ben kocamı
- 6 ay
Troll 😆
Aile & Toplum konusunda 696 cevap paylaştı. Öf sende sürekli aynı soruyu sorup duruyorsun. Kız birine kanca takacak olsa üç çocuklu sümüklü kocana mı kanca atar. Kocan şerefsiz
06 Yorumla
Soran6 aySen öyle san bayılıyolar evli erkeği ayatmaya utanmazlar
Soran6 ayBenim kocamda zengin
Soran6 ayKudurma
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ay
Az biraz %1 i kadinlik gururun varsa kendine saygin varsa bosanirsin.
00 Yorumla Haksızsın ayrılsana, gururun yok mu senin, 6 yıl sence az bi süre mi, hevesten çok aşka dönmüş o iş
13 Yorumla
Soran6 ayAşık olsaydı beni boşar onu alırdı dimi ama napıyor sadece kullanıyor elin orspsu için karısınımı boşıyacak adam
Soran6 ayTilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı

Aklıma bu geldi
00 Yorumla
6 ayEvli olan senin kocan suçun büyüğü onda kızı suçlamak yerine kocanda hata ara daha mantıklı
011 Yorumla
Soran6 ayKocamı tehdit ediyomuş karına söylerim diye
- 6 ay
Bu saatten sonrada kocana ne kadar güvenebilirsin ki bacım? Biri beni tehdit etse onu bırakır sana koşarım sen zaten karımsın bunu bir düşün
Soran6 ayKorkuyor demekki onu boşarım diye
- 6 ay
Sanmıyorum korksa gelip sana söylemezdi zaten
Soran6 ayBana söylemedi ben telefonunda yakaladım
- 6 ay
Bu daha kötü hem senden saklayıp sonra beni tehdit ediyor demiş sana saf olma inanma ne halt yerse yesin sen çocugunun başında dur parasını ye sana ters yaparsada boşarım donuna kadar alırım de dişini göster
Soran6 ayZaten boşanmam kimseyi sevindiremem
- 6 ay
Boşanmaya kızın gözünden bakma bacım senin düşüneceğin onun üzmek bak kocam bende demek olmasın sen çocuklarını rahatını düşün ne halt yaparlarsa yapsınlar
Soran6 ayZaten çocuklarımı düşünüyorum oda düşünüyor biliyorum çocuklarına bakıyo boşanıp bizi perişan etmez o kızıda kullanıyor işte
- 6 ay
Suçun büyüğü kocasında değil metreste erkek yalvarsa bile metresin kabul etmemesi gerekir metres kabul etmesi aldatma olmaz metres erkeğe erkeğin verdiği sadakat sözünü bozdurur
- 6 ay
Bacım diyen bir varoşa boşuna laf anlatıyorum
Şimdi bu dırumu başarı olarak görürler çoğu davar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayDaha taze daha citir yatakta daha iyi belliki. Esinde aldatmaya meyilliymis.
06 Yorumla
Soran6 ayKullanıyor işte
Cevap sahibi6 ayBugun bunu kullanir yarin baskasini. Sorun esinin yapmak istemesi. Ayrica neden aldatoyomus sordun mu. Sen vermiyosun ondan mi ya da darliyomusun
Soran6 ayBilmiyorum çok kilo aldım o kilolu insanlardan nefret eder
Cevap sahibi6 ayKac kilosun ki aldiysan verirsin tek sebep kilo mu
Soran6 ayEvet 100 kiloyum
Cevap sahibi6 ayVermeyi dusunmuyo musun cinsel hayatta bitmistir o kiloyla
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 6 ayHırsızin hiç mi suçu yok
01 Yorumla
Soran6 ayHırsız kim oluyo
Gizli Üye(36-45)6 aykıza kızacağına kendi kocana kız
018 Yorumla
Soran6 ayKocamı ayarmış neden kızmıyım ki
Cevap sahibi5 ay@Savas_Melegi Hz. İsa a. s.'a sormuşlar: "Ölüyü diriltmekten daha zor ne olabilir?" Demiş ki: "İfhamü men la yefhem" (Anlamayana anlatmak)
Cevap sahibi5 ay@Savas_Melegi seni kale bile almıyorum
Cevap sahibi5 aykocan kızı kandırmış Kızın suçu yok, suç tamamen kocanda.
6 yıldır aldatıyor; heves değil, kendi seçimidir
Cevap sahibi5 aysen onun avukatı mısın sana ne oluyor size kolay geliyor kadına suç atmak
Soran5 ayYalnız seçim değil ona kullanmak denir
Cevap sahibi5 aykocan zemzem suyuna mı batırılmış
Soran5 ayNe alaka
Cevap sahibi5 ayçok alakası var ama görmek istemiyorsun
Cevap sahibi5 ayAllah'ıma bin şükür evli erkeklerle işim olmaz
Cevap sahibi5 ayNeden kudurayım sen kudur kocanı aklayıp kadını suçluyorsun çünkü işine böyle geliyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Soran5 ayKız suçlu olduğu için suçluyorum
Cevap sahibi5 ayKız da suçlu ama senin kocana zemzem suyuna batırılmadı bunu da bil kız kadar kocan da suçlu
Soran5 ayKocamın suçu yok
Soran5 ayKız kandırmış kocamı tehdit etmiş şıklık
Soran5 ayşıklık
Cevap sahibi5 ayEkran görüntüsünü aldım karakolda şikayette bulundum gör bakalım kim şıklık kapına polisler dayanınca
- 3 ay
Sana değil kocasının metresine diyor şıklık diye
Gizli Üye(25-29)6 ayİs erkekte biter...
04 Yorumla
Soran6 ayNasıl yani
Cevap sahibi6 ayHer şey erkeğin iradesine bağlıdır; insan, gönlünün kabul etmediği, ruhunun sevmediği bir fiili icra edemez. Karısını başka bir kadınla aldatan kimse, bunu haz ve zevk arzusuyla yapar; işin nihai noktası yine onun iradesinde düğümlenir.
Cevap sahibi6 ayAllah yardımcın olsun
Soran6 ayYani beni sevmiyomu
Gizli Üye(30-35)6 ayAdam iyi yere kapak atmış
10 YorumlaHaklısın.
10 Yorumlaiyi misin 6 yıldır aklın nerde
10 YorumlaBoşa knk
00 YorumlaBirak eglenidirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Güzel troll 👏🏼
00 YorumlaBen olsam sürüm sürüm sürdürürdüm
00 YorumlaBiz de eşini aldatalim güzelim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 aySende aldat
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Allah bunların belasını versin milletin kocasına kancayı takıyolar dimi pe?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler