Allah böyle kocayı düşmanıma vermesin?

Öyle bir küsme huyu var ki... Sen ne kadar konusmaya calısırsan çalış yemınle barısmaz... Ne nalet bı adammıs ya. 12 senelık evlıyım zaten bu küsme lerde bıle ben haklıyım cımrı vıjdansız hastayken bıle neyın var demez nasıl oldun dıye bıle sormaz ılgısız.. Ikı saatlık yola çık tek kelıme etmez sohbet ıletısım yok ama dısarı asırı iyi... Bıraz kavga edelim günlerce konuşmaz. Allah insan bulsun dilerim kı... İlk evlendık 3 gün derken derken 10 gün 1 ay hıc konuşmadan durabiliyor. Barışık olduğumuz zamanlar da bışe hayırı yok en fazla evet hayır der. Bana bagırır emır verır gıbo konuşur dışarıya iyisin dedım mı benı ilgilendirmez dısarısı burası benım ılgı alanım çünkü dıyor.. Ilgı alanına ıyı davranmaz ama cocukşarına çok ıyı biliyomusunuz inanılır gıbı değil ama onları sever öper ilgilenır. Kayınvalidem de esınden sıkayetcı birebir babası bu. Dışarıya ıyı herkesle sohbet eder bana geldımı küser agzınıda bıcak açmaz dıyo cekmıs oda. Suratsız. Mahkeme duvarı gıbı oturuyor ya evde. Allah hakkımı bunda bırakmasın her evde kavga olur haklı da olsam uzatmam ya

Allah böyle kocayı düşmanıma vermesin?