Arkadaşlar ben eşcinselim hoşlandığım birisi var onun beni sevdiğini bit türlü anlıyamıyorum ya.. anneme söylıcektım ben erkklerden hiç hoşlanmyorm diye ama söylyemıyorum ilerde söylerim niyetine yaşıyorum. lezbiyenm kötü birşeymi? kendim istemedım herhalde doğştan gelen birşey ama napim şimdi değiştirememya hislerimi :(
Cevabın nedir?
+1 yılCinsel tercihler farklı olabilir bu körü bir şey değil. Henüz toplum olarak bu tür olaylara saygı gösterme konusunda malesef yolun başında bile değiliz. Ama yaşın daha genç geçici bir durum olabilir bu acele etme bence. Biraz yaşın ilerlesin kendini iyice bir tanı sonra karar ver lez misin bisex mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerden hoşlanmyorm lezm
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılBende kadınlardan hoşlanıyorum, bende lezbiyenim😎
Evet bu doğuştan ya da sonradan bazı travmalardan sonra ortsya çıkabiliyor.
Bu herkesin kendi hayatı, kendi seçimi.
Saygı duymaktan başka birşey yapamaz başkaları...410 Yorumla
Soran+1 yılhayrlsı yaa of..
- +1 yıl
Sakin ol yaahu, sen oflar puflarsan? İnsanlar ne düşünür?
Her ne olursa olsun başın dik ve güçlü durmalısın ki, karşındakiler seni ve bu durumu kabullesinler👍
Soran+1 yılazarlamasalar iyidir:D
- +1 yıl
Azarlamazlar, eğer sen dediğim gibi kendine güvenip dik durursan kimse seni azarlıyamaz
Soran+1 yılarkandan konşrlar. ay şu felancının kızı eşcinselmiş filan büyüyünce söylerm inşallah.
- +1 yıl
Ohoo konu komşu ne der diye düşünecek olduktan sonra :(
Bak aylarrr aylar önce sormuşum da :)
www.kizlarsoruyor.com/.../q1949889-illuminati-yi-bilmem-ama-elalem-diye-bir-orgut-var-her-boka
Soran+1 yılahaha :D
- +1 yıl
Bunu hiç beklemiyordum 😎
EİG için teşekkürler 💐👍
Soran+1 yılrica :D
- +1 yıl
bu bi seçim değil ve travmayla falan da olmuyor
Pembe bakmayalım bence sonuçta bizim ülkemizde aşırı yadırganan bir durum şahsen ablam dahi lezbiyen olduğunu söylese arkamı dönmem ona ama aile ve çevre nasıl olur bilemem bide hoşlandığın kız lezbiyen değilse çok umutlanma derim çünkü lezbiyen cok yok ülkemizde biraz çabala bnce erkekleri sevmeyi
18 Yorumla
Soran+1 yılçabalıyorum ama olmyor tam tersi tiskiniyorum.. :((((((
Soran+1 yılöpüşmekmi? siz bu öpşmeği gelenek haline getirmissiniz herhlde? öyle birşy olmsna izin vermem zaten ıy derim ama ilerde belki değişmler olur diyorm :D inş :d
- +1 yıl
Hayır canım daha önce hiç öpüşmedim sadece kendini bulmak için bunu denemek zorundasın. Ayrıca cok dikkatimi çekti her kafadan bir ses çıkıyo ama bn bunu arastrmıştım Gay olmak doğuştan geliyo ispatlanmış ama lezbiyenlik doğuştan gelmiyo yeterince cabalarsan normal olabilirsin
Soran+1 yılpeki teşekkr ederm
+1 yılLezbiyenlik diye birsey yok. dogustan gelen de birdey degil. allahin yasakladigii bir olay !! lut kavmini oku anlarsinn asla. oyle birsey yok lezlikms. gaymis bunlar sapkinlik kendine gelebilrsn. istesen tedavi olabilirsin ya da allahtan dile. ben. boyleyim. deme..
512 Yorumla
Soran+1 yıldua ettim... ama his bu doktorlara gittim... doktorlarn dediği tek şey ' Yapacak birşey yok kendi görüşün hislerin değiştiremezsin bunu'' dediler.
- +1 yıl
Yokk canim allah tutun bak sen benii dinle ve cok dua edersin bana 2 ay bii namaz kil ac ellerini dua ett yalvarr yemin ederm kisa zamanda. karsina seni sevcek erkek xikar snra o dusuncdn ben. neden boyle dusunmsm diye vicdan yaparsn bak sen beni dinle seytana. uyma. sakin oyle bisi yok sakim. seytann tuzagi nefsi
- +1 yıl
doktorlar bu tavsiyeyi marifet sanıyor..
Soran+1 yılkaç erkek sevdi beni yalvardı çıkmak istedi ama yok olmaz dedim. 1 erkkle çıktım kımse şüphelenmesin diye ama sonradan ayrıldım. yani elmde olan brşey değil bu of bilmyorm ya
- +1 yıl
Tavsiyeyo marifet sanmiyorum ben sadece olumlu olmasini sagliyorum ordan. laf atma bence kivilcim..
- +1 yıl
Olsun. Kuzum senn yenilme. yinedee ben dicegimi dedim tatlim Hosckl..
Soran+1 yılteşekkr ederim abla çok iyisin yinede teşekkr ederimm..
- +1 yıl
Bir sey degil. kuzum
- +1 yıl
Lezbiyenlik bir hastalık değişir bir hastalık olarakta kabul edilmiyor. İnternet'e girip azıcık araştırmanı tavsiye ederim.
- +1 yıl
Eşcinsellik hastalık değildir önce şunu kafana sok ayrica evet eşcinsellik günah olabilir ama günümüzde günah o yapma diyen var mı Allah aşkına en basitinden gıybet bile günah ama gıybet yapmayan az kişi var. Siz onları dışlayıp Allahın yasakladığı bişey bu imansız vb şeyler diyomusunuz hayır. O zaman susun ya evet eşcinsellik günah ama bana göre en masum günahtır.
- +1 yıl
bence sen önce Türkçeyi öğren gel o zaman bazı şeylere yorum yapmaya kalk, Allah birçok şeyi yasakladı içki, kumar vs. ama insanlar bunu kullanmaktan vazgeçiyor mu geçmiyor. Lezbiyenlik konusuna da gelecek olursak sevgi kızla kızın arasında da geçebilir erkekle erkeğin arasında da geçebilir ve sizin gibilerin düşündükleri onların hislerini değiştiremez. Size sadece saygı duymak kalır ve sevmiyorsanız bile saygı duymak zorundasınız!
- +1 yıl
Bu bi hastalık değil. siz erkeklere ne hissediyorsanız biz o hisleri kızlara hissediyoruz. ayrıca lezbiyenlik denilince aklına hemen cinsellik gelmesi çok saçma. bütün lezler öyle değil, ve öylelersede sanane sen lez olsan dua etsen gene düzelmessen nolucak bu seferde o zmn sevme dersiniz kesin. o zmn sana deselerdi erkekleri sevmiceksin kızları seveceksin napardın cevap ver?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
48Cevap
+1 yıldiğerlerini dinleme lütfen, sende bir sıkıntı yok, seçim değil, hastalık değil bir şey değil. Bu sensin. Ve bunda hiçbir sıkıntı yok. Türkiyede sana destek çıkacak pek kişi çıkmaz. Sevdiğin kişi kızlardan hoşlanıyor mu onu da bilemem ama kendin ol. Diğerlerinin saçma görüşlerini takma. Ben türk Gay de gördüm Trans da Lezbiyen de bir da. Hepsi var ama çok azı belli ediyor. Ben kızım ve benim kız arkadaşım var. Lezbiyen birisiyle tanışacak kadar şanslıydım ben. Ama ailem hiçbir zaman kabul etmedş ve etmeyeceklerde. Ama yinede kendim olacağım.
80 YorumlaKötü bir şey değil bence utanılacak bir şey de değil bu sizin hatanız değil "sizi böyle yaratıp sonra size lanetler yağdıranın" tabii böyle bir tanrı varsa... Hepimiz neysek oyuz sırf toplum baskısı yüzünden kendinizi değişmeyin bence aileniz bunu anlayacaksa açılabilirsiniz.
615 Yorumla- +1 yıl
+1 :)
Soran+1 yılteşekkrler... :))
- +1 yıl
Ne dediğimi okudun. İnsanları yarattıktan sonra doğalarına uygun davranmalarını kınayan onları lanetlediğini söyleyen bir tanrıya inanmıyorum. Sen bir gün evlenip bir cinsel hayata kavuşabilirsin ama o insanların öyle bir şansı yok nerde adalet? Ben böyle bir tanrıya inanmıyorum... @semahsuni
Soran+1 yıltanrı derken ne bahsediyorsn sen kardeşim? eşcnsellk günahtr benm bildiğim ama değiştrlmyor. ileriyide ancak Allah bilir ne olacağımı ne yapacağımı filan.
- +1 yıl
Sana gaöre Allah bana göre Tanrı. Allah, Tanrı'nın İslam Dininde ki karşılığıdır Müslüman olmadığım için Tanrı diyorum. Eşcinsel günah değil LGBT eğiliminde cinsel münasebetler günahtır, bununla birlikte Günahsa insanları öyle yaratmayacaksın, öyle yaratacaksan günah demeyeceksin...
Soran+1 yılanladm
Soran+1 yıltamma l*n moralımı bozdn ;((
- +1 yıl
Hangi şekilde yargılayabilirim peki? yargılamak yok bu benim düşüncem günahsa benim günahım, cehennemse benim cehennemim. @semahsuni
- +1 yıl
Bak soran kardeşim benim bildiğim bir şey varsa insanları Lezbiyen, biseksüel, gay yarattıysan onların isteklerini görmezden gelip her heteroseksüele bir şekilde helal kıldığını diğerlerine bunu her şekilde haram kılmak bence adil değil ben biseksüel ya da gay değilim ama böyle düşünüyorum bunlar benim düşüncelerim yargılanacaksam eğer ben yargılanacağım bunlardan ötürü size günah değil yani kendinizi kötü hissetmenin bir anlamı yok soran iyi günler...
Soran+1 yılgünahtır. Kuranda böyle belirtilmiştir. ama bu senin düşncen oldğu içn saygı duyarm
Soran+1 yılosana kalan birşey. teşkkrler.
- +1 yıl
sen hangi kafadansin acaba? tamam bir tanriya tapmiyor olabilirsin ateistler ancak salak olduklari icin ateist olur zaten ama gercekten sen once nasil yaratildigini bir dusunde oyle konus Tanri kullarini yanlis yaratmaz kendileri yanlis yaparlar Tanri yanlis yaratipta lanetleyecek olsaydi o zaman bu dunya olmazdi
+1 yılLezbiyenlik hastalıkmış gibi davranmayı kesin artik bir kızı sevdi diye günahkar mı oldu yani insanların yaptığı çoğu şey günah zaten , eşcinsellik aralarında en masum olanı bence eğer bir kızı seviyorsan ve o da seni seviyorsa kesinlikle birbirinizi bırakmayın bende lezim, erkeklerden iğreniyorum ve ilk ailemle paylaştığımda hoş karşılamadılar ama sonunda kabullendiler aşık olduğum kızla beraberim mutluyum, cahil kesimi ciddiye alıp sevginden sakın vazgeçme sevgi kızla kızın arasında da olabilir erkekle erkeğin arasında da olabilir buraya gelip olmayan beyninizle iki cümleyi bir araya getirip yazamıyorsunuz bile
70 Yorumla
+1 yılolabilir. utanmana gerek yok dicem ama bizim kültüre hiç uygun şeyler değil tamam gaylık bir nebze anlaşılır i*ne der geçerler ama lezlik bambaşka bir olay gibi bakılır. lezbiyenler hep bir o* tam 2 ye 1 yapılcak kızlar gibisinden bakılır. kimse anlayamaz sizleri sizden başka
30 Yorumla
+1 yılYorumlara baktımda kimse doğru düzgün cevap vermemiş. Bak bende hem erkekler hemde kızlardan hoşanıyorum. 17 yaşındayım ve cidden bunu söylerken hiç utanmıyorum çünkü utanılacak hiçbirşey yok. Ailene söylemek istiyorsan söyle eğer içinde tutamıyorsan ama emin ol seçimin utanılacak birşey değil. Kararlarını verebilecek kadar Olgun olduğun için kendimle gurur duymalısın.
46 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi güzel diyorsunda :D utanyorm ben aileme bir an söyliyesm gelyor sonra utancımdan ağlıyasım gelıyor be :(
- +1 yıl
Ağlanıcak hiçbir şey yok
Soran+1 yılbizim aile abazadır be kardeşim. öyle bir konu açtım anne eşcinsel falan filan. annemin dediği ilk cümle '' onların Allah belasını versin '' dedi öyle kişilerin yaşama imkanı yok filan dedi moralm bozldu o yüzden korkyorm benide keser :DDdd
- +1 yıl
Kendi seçimin reşitsen hiç bir şey diyemezler. Onlarada söylemek zorunda değilsin. Takma kafana
Soran+1 yılpeki teşekkr ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim
hiç birşey kötü değildir hayatta ama insanın duyguları düşünceleri zamanla değişebilir. bir bakarsın seni çok etkileyen biri çıkar karşına birden değiştirirsin seçimini o yüzden hemen herkese kendini anlatma bekle karakterin otursun biraz...
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes onu diyor ama sanmyorm ama ynede saol :D
Yok. niye kotu olsun herkezin kendi tercihi sonucta bisi olmaz bence bunda korkacak bisi yok kendin ol sen
05 Yorumla
Soran+1 yılteşekkrler
Soran+1 yılherkes senin gibi düşünse..
Soran+1 yılteşekkr ederim..
+1 yılHormonal, psikolojik bir şey olabilir. yanlış yollara girmeden tedaviyi dene..
15 Yorumla
Soran+1 yıldenedm :) doktorum dediki yapacak birşey yok doğştn gelen dedi.
- +1 yıl
Doktor neye göre dedi bunu?
Soran+1 yılbütün eşcinselleri tedavi etmek istemiş ama olmyormuş his bu değişmezmiş.
- +1 yıl
O zaman yalnız yaşayacaksın inancın varsa. Lezbiyen ilişkiler Allah tarafından lanetlenmiştir.
Soran+1 yılinancım var Allaha şükür müslmanm annemde msluman ve kapalı. ama ben bilmyorm işte.. yormn için teşekkrler.
+1 yılNeden kötü olsun saçmalamayın hem cinslerinizden hoşlanıyorsunuz bence doğal bu hastalık değil içinizden gelen birşey
225 Yorumla
Soran+1 yılevet :(
- +1 yıl
ama türkiye gerçekleri zor kabul etmiyor kimse hayırlısı diyelim
Soran+1 yılhayrlsı :)
- +1 yıl
üzme kendini ya ne üzüyon kötü birşey değil bu :)
Soran+1 yılherkes senin gibi düşnmyor be kardeşm
- +1 yıl
herkes bşr kulp peşinde onlara ne hem sen nasıl mutlu hisseiyorsan rahatsan o önrmli bence
Soran+1 yılteşekkr ederim yalan yok erkk ile konştğmda mutsz sevdiğim bir kızla konştğmda dünya benim olyor gibi hissedyorm.. :/
- +1 yıl
anladım lezbiyen bayanlar vardır mutlaka bence iyi bir sevgili bulabilirsiniz yabancılar bunu aşmış takmıyorlar bizim türkler büyütüyor sadece onlarda normal bir durum zaten saygıları var
Soran+1 yılhollanda filan aşmışlar biliyorum türkiye alışmamış bunuda bılıyorum.. :(
- +1 yıl
yani çok lezbiyen var aslında üzme o tatlı canını bakayım aaa kızarım bak
Soran+1 yıltamam üzmyorm hihi ne iyisinizz yaa :D
- +1 yıl
önemli değil ya ne olucak
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
kızmazsan birşey sorabilir miyim
Soran+1 yılbuyur?
- +1 yıl
lezbiyenler güzeldir derler genelde bu doğru mudur
Soran+1 yılevet :Dd
- +1 yıl
ha bunu soracaktım genelde öyle şey varda :)) teşekkür ederim
Soran+1 yılönemli değil. D
- +1 yıl
sende güzelsin tabi :)
Soran+1 yılbazıları güzelsn der bazıları fena değil. D
- +1 yıl
anladım peki bulursun kendine birini ne diyim başka :))
Soran+1 yılamin :D
- +1 yıl
neyse uzatmayım ben iyi akşamlar
Soran+1 yıliy akşmlar :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılah be, etrafımda her türlü insan var. eşcinseli pezevengi kaşarı falan filan. Ama bir lez yok :(( yanlış anlama sapıklıktan değil. Sadece farklı insanlar olsun istiyorum etrafımda. benim gibi olmayan insnları da etrafımda isterim :))
020 Yorumla
Soran+1 yıl:)) anladm
Cevap sahibi+1 yılSana kolay gele hacım. Umarım zorluklar çekmezsin. bir araştır nerelerde lezbiyenler falan var. Kendi ortamını bul derim. ifade etmekte daha az zorlanırsın bu durumunu. Bulunduğun şehri yokla derim :))
Soran+1 yılyoklcam :D neggüzel moral verdn :Dd
Cevap sahibi+1 yılahahah :D ne demek efendim vazifemiz. ne kadar senin gibi olmasak da saygı duyarız :D
Soran+1 yıl-,- lafmı koydun be :d
Cevap sahibi+1 yılyok valla laf koymadım :D hani aynı değiliz tercihlerimiz bakımından :D saygım var diyom ne bu asabiyet :D lğütfen relaxx :D
Soran+1 yılahahah tamam :D
Cevap sahibi+1 yılwe can meet each other dude! :D
Cevap sahibi+1 yılyühhoww :D
Soran+1 yılya git ya :D
Cevap sahibi+1 yılya hadi nolurr :D
Soran+1 yılne kardeşim?
Cevap sahibi+1 yılhiç abla yok bişey. bişey demedim :(
Soran+1 yılsen şu an neden bahsedyorsn kardeşm :D
Cevap sahibi+1 yıldiyom ya tanışmak isterdim senlen kardeşim :D ing yazmıştım ama kavrayamamışsın galiba :D
Soran+1 yılevet :Dd anlamadım cevp vemedm bende :D
Soran+1 yılsınırını aşmadan yazablrsn bana, (terbiyesiz konşlmasndan nefret ederim) şimdide söylym.)
Cevap sahibi+1 yılya bir lez arkadaşım olsun bea :D bir mesaj atsana :D
Cevap sahibi+1 yılyok valla sınır şart :))
Soran+1 yılatamyorm ben asd sen at asdg
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger muslumansan birtakim seylere uyman gerek bilmen gerek. Hemcins iliskinin gunah oldugunu biliyorsun. Eger dinine bagli biriysen kendini bundan koruman gerek. Allah sen ve senin gibilere yardimci olsun. Hakkınızda hayırlısı
10 Yorumla
+1 yılbir erkekle başbaşa bir gece geçir. Bak bakalım lezbiyenlik falan kalıyormu. Ondan sonra Osman Osman Osman diye bağırırsın :D
06 Yorumla
Soran+1 yılgit işine işim olmaz
- +1 yıl
bence dene... zararın mı olacak?
Soran+1 yılevet iğrenyorm erkklerden
- +1 yıl
Hiçbir ilişkin olmamasına rağmen iğrenmen tuhaf değil mi?
Soran+1 yılolmdğını ne bilyorsn?
- +1 yıl
ne bilim aydınlat işte ozaman
+1 yılkötü birşey. doğuştan olduğunu bilmiyorsun bile. doğuştan olmasını temenni eder gibi bir halin var. çünkü doğuştan olunca vicdanını rahatlattacaksın. ama doğuştan olması seni sorumluluktan kurtarmıyor
10 Yorumla
+1 yılLbgt üyeleriyle görüş istersen yardım alabilirsin artık dernekleri de var sana yardımcı olabilirler.
03 Yorumla
Soran+1 yıldüşünmeye başlyorm.. :(
- +1 yıl
kaybedeceğin bir şey yok en kötü facebook ya da twitter üzerinden bu üyelere ulaşabilirsin.
Soran+1 yıldenicemm teşekkrler :)
Normalde kötü birsey değil tabii fakat turkiye de kötü..
24 Yorumla
Soran+1 yılevet :(
Soran+1 yılteşekkrler :)
+1 yılben anlamiyorum kiz kiza nasil asik ola bilir? :) gercekden bana komik geliyor /git erkeklerle ilgilen ne kizi ya
03 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyorsunuz beni sizin gibiler. bu son iyi dinle. Bende isterdim erkek olmasını ama olmuyor işte erkeklere ilgi bir kalp atması yok kızlardan heyecan aşk oluyor. anladınmı? gittim doktorlara her bir doktra gittim bunun tedavisi yoktur dedi. eşcinsel erkekler ve eşcinsel kadnlarda gitmiş oraya bir tedavisi yokmş. his bu anladnmı şimdi. bende demedm kendi kendime dur ben kızları seveyim diye. ama işte böyle oldum anladnmı ;(
- +1 yıl
tamam kotu bir sey degil bende oyle bir sey demedim zaten sadece bana sacma geliyor. sen kendini tut. git bir erkekle sevgili ol sevmesende olur hayat kur. lezbiyenlikle hicbirseye varamazsin
Soran+1 yılsevmediğim birisiyle hayat cidden çok zor geliyor. ama ileride daha fazla uğraşacağm düzelmek için. tamam yinede teşekkrler
+1 yılDemin Thé 100 dizisinin 14. Bölümünü izledim.. lexa da lezbiyenmiş. Clarke'ı dudaklarından öptü.. değişik bişi..
02 Yorumla
Soran+1 yılezberlemssn bakyormda ?
- +1 yıl
Neyiiii
kadının yüreginemi indirecen kimseye söylemeden tövbeni yapmalısın dogustan gelen bir şey degil seni bu yola iten sebeblerdendir zor degil senin elinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen kaldıramıyabilir. Tabi bu senin tercihin toplum olarakta biz bu tip şeylere pek alışık değil ve saygısısız
03 Yorumla
Soran+1 yıl;(( napiimm ama hoşlnyorm kendi cnsmden :(
Cevap sahibi+1 yılSenin yapabileceğin zor ama senin gibi düşünen birisini bulup onunla yaşamak ailene durumu birden söylemeni tavsiye etmem ailevi durumunu göz önünde bulundurarak hareket et yani toplumada kulak tıka
Soran+1 yıltamam :(
sen öyle sanıyorsun bir psikolog ile görüşüp destek alabilirsin hemen kendi kendine teşhis koyma
00 Yorumla
+1 yılsenin tercihin bu kimseye bizi düşmez kimseyi takma bu hayat senin
16 Yorumla
Soran+1 yılteşekkrler
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
:))) saygilar
Soran+1 yılmersi :D
- +1 yıl
:))
+1 yıleşcinsellik tercih değil yönelim utanmana tabiki gerek yok ama türkiyede ön yargı çok fazla var o yüzden herkese söyleme.
21 Yorumla
Soran+1 yılherkese söylemıyorum daha doğrsu sylyemıyorum zaten. :(
@RememberUS ile bizde lezbiyeniz ama çekinmeden dile getiriyoruz
05 Yorumla
Soran+1 yılben utanyorm işte sorun orda :(
Soran+1 yılo olmuyor işte zor oluyor
Soran+1 yılevet haklısın
lezbiyenlere saygım sonsuz benim olmicaksa hiç bir erkeğin olmasın :D
03 Yorumla
Soran+1 yılaynn
Soran+1 yılsaoluunnnnn hihih :Ddd
+1 yılkimseye söylemek zorunda değilsin o kadarda açıklaman gerekiyosa çek köşeye söyle
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(( utanrm bea
+1 yılsöyleme sevdiğin kızıda açılma onun lezbiyen olma ihtimali senin gay olma ihtimalinden bile az boşa aran bozulmasın kızla ayrıca doğuştan falanda değil iyi günler.
00 Yorumlaneden söyleme gereği duyduysan kız arkadasını mı tanıstırcan
10 YorumlaLezbiyensen lezbiyensindir. Bence ailene söleme sevdigin kişi lezse açıl degilse açılma
10 YorumlaBen de lezim ama kimse bilmiyor asla söyleyemem hoşlandığım da var
30 Yorumla
+1 yılKuzum yanlış bir şey yapmıyorsun ama sadece karşındakinin lez olduğunu düşünmüyorum ona açılarakta millete kendini ele vermeye gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhahaha hemen goy goycular türemiş normal gözüyle bakmışlar halbuki anormal bir durum.
13 Yorumla
Soran+1 yılöylemi :(
Cevap sahibi+1 yılsırf sana yaranmak için yorum yapanlar sırf belki verir ya da mesaj atar umudu ile aç aç dolananladan başka bir şey değil sana gelince hiç anne olamamak nasıl bir şey onu düşün.
Soran+1 yılpeki tşkkrler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit iyi sevişen ve iyi çakan bir adamla sağlam bir se x yap geçer :)
03 Yorumla
Soran+1 yılgg pls.
Cevap sahibi+1 yılgg wp easy honor me :)
Git bir köşede ağla.
Biz ne yapalım.40 YorumlaBende escinselim selam
11 Yorumla
Soran+1 yılgaylar gay yerine :(
hiç mi tık yok ya erkeklere...
01 Yorumla
Soran+1 yılyok..
+1 yılBende acıyorum o lezlere.
04 Yorumla
Soran+1 yılbende gaylara A:SDg
- +1 yıl
Gaylar herşeyin fazlasını ıstedıgı için oyle oluyolar. ) Peki sen?
Soran+1 yılben ne?
- +1 yıl
Sen neyden bıktında. Daha fazlasını istiyosun onu anlamadım.
+1 yılArtık biz biliyoruz canısı rahat ol
02 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
Ahlak abileri yazıyor aşağıda sana zaten :))
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eee nasıl lezbiyen oldun peki kanka
03 Yorumla
Soran+1 yıllezbiyen olunmaz. doğştan gelen anladnmı?
Soran+1 yılgay olsaydn anlardn a... q ben kendi kendime demedm dur kendime yeni bir fantazi yapayımda kızlardan hoşlanayım. ama erkeklere ilgi 0 anladn?
+1 yılBence aileni bilgilendir
021 Yorumla
Soran+1 yılkorkyorm
- +1 yıl
Boyle annenden saklarsa ilerde buyuk sıkıntı lar cikar babandan sakla hadi neyse de annene soyle
Soran+1 yılbabam yok. sadece annem var annme ilerde söylyeceğim..
- +1 yıl
Bence soyle bak bundan bir kac yil sonra seni evlendirmeye kalktilar o zamqn ne yapacan
Soran+1 yıloha yanarım ben.. :((
- +1 yıl
Anladinmi beni yani simdi sıkıntı degil genciz ama ilerde patlaklar cikar
Soran+1 yılilerde söylemeyi düşünyorm..
- +1 yıl
Dediklerimi bii gozden gecir
Soran+1 yılilerde.. :)
- +1 yıl
Simdi soyle belki annen soyler bunun olmasi normal bisey diye bu hangi akrabanin geninden geldigini flan soyler
Soran+1 yıl20 yaşna geldğimde söylerm.. :)
- +1 yıl
tamam ama canim ilerde soylemenin sebebi ne
Soran+1 yılböyle kalırsam kendi kendime kafayı yerim ben yoksa.. ilerde olgn oldğm zamn ailem güzel karşılayablr belki.
- +1 yıl
Yok o zaman daha kötü olur
Soran+1 yılnedenkiii
Soran+1 yılannem yaşmdan dolayı saygı duyar belki
- +1 yıl
Aslinda simdi soylesen daha avantajli annen seni simdi olgunlukla karsilar senin ne kadar cesur oldugunu anlar
Soran+1 yıldenicem.. teşekkrler :)
- +1 yıl
Re canim iyi akşamlar kendine iii bak
Soran+1 yılteşekkrler sende..
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılgel, ben seni normale çeviririm :)
12 Yorumla
Soran+1 yılyok istemez
- +1 yıl
çokta tın :D
Herkes özgürdür kendi gibi birini bul ve yaşa
05 Yorumla
Soran+1 yılbulamyorm işte :(
Soran+1 yıltrbzon
Soran+1 yılhayrlsı
+1 yılyaşa yaşayabildiğin kadar
11 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Sapkinlik.
45 Yorumla
Soran+1 yılOşt.
Soran+1 yıll*n sie :D sana asılmam canm rahat ol senin ve senin gibilerine asla hemde öyle bir yorum yaptınya artık kin davranrm sana :)
Soran+1 yılayyhhhh canım yaaa bana bakan bakıyor ;)
Her şeyin hayırlısı 😄😄
03 Yorumla
Soran+1 yılyeappp :DDD
Soran+1 yıldıştan öyle ama içim yanyor be kardeşm :(
laf aramızda bende lezbiyenim asdfafg
012 Yorumla
Soran+1 yılerkksi lezbiyen :Asdg
Soran+1 yıl:Dd
Soran+1 yılo. o
Soran+1 yılaynn grsrz :D
Soran+1 yılgg.
Soran+1 yılgüle güle.. :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel psikolojiknterapi al hastasın
05 Yorumla
Soran+1 yılbir kes ya hastaymışım senin ve senin gibilern başna gelmediği için anlyamazsn..
Cevap sahibi+1 yılSeni kötülemiyorum hastasın tedavi ol diyorum
Soran+1 yılpskloji doktrlarnn hepsne gittim çözüm yok dediler anladdnmı? kalbini değiştrecek halımız yok dediler anladınmı?
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu isteğini pratiğe dönmeyeceksin
Heteroseksüel birinde helali olmayan biriyle beraber olsa bu da günah. Kendini koruman ve dua etmen gerek. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAMİN
Supersin güzel tercih.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbende fetişistim bende söyliyemiyorum
00 Yorumla Seni o kadar iyi anlıyorum ki...
11 Yorumla- +1 yıl
Bende anlıyorum
+1 yılSevgilin var mı?
11 Yorumla
Soran+1 yılyok
hade canım yürü yürü
00 Yorumlasıkma canını.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(( ama napiimm ben istemedimkii his bu kalp bu erkeklere ilgm yok kızlara var :(
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende lezbiyenim
03 Yorumla
Soran+1 yılgay asdfg
Cevap sahibi+1 yılYok l*n lezim ben kadınlardan hoşlanıyorum, erkekleri beğenmiyom.
Soran+1 yılozaman normalsn sen kardeşm erkk değilmsn :Dasd
Uyyy
00 Yorumlahiç kızla oldun mu
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır cesaret edemedm.
Soran+1 yılhayrlsı
Soran+1 yılaşk. karşılıklı
Soran+1 yılel ele oldu ama ilerisi olmadı. cesaret edemyorz
Soran+1 yıleet tabisi l*n yaşm kaç.
+1 yılG. eber :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhabu uşak ne di la