Bazen çok bunalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum?

30 yaşındayım arkadaşlarım şehirde doğup büyüdüm 4 ay önce evlendim köye yerleştim eşimin ailesi bize ev verdi altlı üstlü oturuyoruz beraber evimiz bahçeli müstakil.. çok iyi insanlar keza bende öyleyim kayınpederim araba ehliyetine bile yazdırdı beni kızım öğren yarın ele muhtaç olma diye Allah razı olsun.. evimiz var aç değiliz açıkta değiliz çok şükür.. ama bazen ciddi anlamda bunaldığımı hissediyorum tipik köy insanı eski kafalı oluyor yerli yersiz konuşuyorlar ara ara şakayla karışık laf sokma ima da bulunma.. laf direk bana geliyor ama gülüp geçiyorum paraları değerli fazla harcamak istemiyorlar az cimriler.. evden bir yere tek başıma gidemiyorum mesela bunalıyorum yürümek istiyorum tek başına nereye gidiyorsun sen diyor annem buraları bilmezsin diyor ya da bir yere gidecekleri zaman beni yalnız bırakasıları gelmiyor ille bende gidicem onlarla her yere ördek ailesi gibi beraber gidiyoruz eşimle balayına bile gidemedik eşime bir türlü iş yerinden izin vermiyorlar bi ara izin verdiler dedi 3-4 gün gidelim bir yerlere dedi ailesi bir duydu suratları düşüyor gitmemizi istemiyorlar sanki nazarları bile değiyor inanın gidemedik eşimin izni iptal oldu.. kocamın haftalık izni var gezdireyim diyor biz gidene kadar arkamızdan bakıyorlar yolda arabamız bozuluyor.. kadın taktığım küpeye kolyeye kolumdaki bilekliğe kadar her gün sanki ilk defa görmüş gibi bakar mı yaa ben bakışından anlıyorum mesela kötü niyetle baktığını ama içimi bozmuyorum üç ayların içindeyiz rabbim görüyor Allaha havale ediyorum sadece.. kendi ailemi özlüyorum görmek istiyorum sağolsun eşim götürür ne zaman istesem. Kendi aileme de 1 saatlik yol mesafesinde oturuyorum.. bazen kaynanama yarın anneme gideceğim diyorum gidelim çocuğum diyor.. ya abi ben ailemin yanına tek gidemeyecek miyim yaa vallahi üstüme üstüme geliyor her şey yaa.. geçen kaynanamın komşusu geldi kahveye bi gün senin geline geleceğiz dedi yarın onlar gelecek başka komşu geliyor geliyor senin geline oturmaya geleceğiz diyor diğeri geliyor o gelicez yeter abi yeter üst üste canım çıkıyor yoruluyorum evi temizle süpür sil pasta börek yap ara vermeden geliyorlar bir de ya bende insanım abi tıkıldım kaldım eve

Bazen çok bunalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum?