Çeyizi anne mi düzer kız mı?

Kızlar ben üniversite okuyorum fakat çalışmak istemiyorum hayatım boyunca da hiçbir yerde çalışmadım ama uzun süredir beraber olduğum bir erkek arkadaşım var ailem de tanıyor okulumun son zamanlarındayım yakında evleneceğim Annem bana Ben seni okuttum çalış kendi çeyizini kendin düz Yoksa ben seni evlendirmem diyor fakat erkek arkadaşımda Ben senin çalışmanı istemiyorum bizim Ailemizde bu şekilde oluyor diyor Ben onun zaten buna izin vermeyeceğini biliyordum fakat umursamadım Çünkü kendinde zaten çalışmayı sevmiyorum ama şu anda annem bana Çalışmazsan evlenme Benim yapabileceğim bir şey yok diyor erkek arkadaşım ise eğer annenin çeyizini düzmüyorsa kendine düşen görevi yapmıyorsa o zaman Onunla görüşme diyor ben sana çeyiz alırım diyor benim annem normalde de çok zaten sinirli bir insan sürekli ona tartışıyorum başka konular içinde ne yapacağımı bilmiyorum sizce erkek arkadaşım haklı mı çeyizi Kızın annesi mi düzmeli yoksa kız kendisi çalışıp mı düzmeli Bu arada okuduğum bölüm çok daha yüksek bir bölüm değil 2 yıllık

Çeyizi anne mi düzer kız mı?