İş yerimde patronumla çok iyi anlaşıyoruz maşallah diyelim. Patron çalışan gibi değil de sanki ortak gibi bir iletişimimiz var. Bu yüzden patronum kendince sürekli bana sakalar yapıyor güya korkutmak için dibime kadar yaklaşıyor falan benimle sürekli uğraşıyor gün içinde.
Her neyse bu adam bir klinik işlettiği için kafası çok meşgul sürekli bir şeyler düşünüyor oluyor arada beni görünce gülümseyerek göz kırpıyor bana ama ben o anda çok bilinçli yaptığını düşünmüyorum. Özellikle böyle kendi kendine bir işle uğraşırken ya da başka bir şeyi düşünürken denk geldim bu gülümseyerek göz kırpmasına
Bunun altında yatan düşünce yani bilinçaltında sizce ne olabilir? Örneğin bilinçaltında beni sempatik buluyor ve birdenbire görünce göz mü kırpıyor onu sormak istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kuyruk sallamanın hızına bağlı. Yavaş mı sallıyorsun hızlı mı?
Ha ben kuyruk sallıyor olurum ne ökzsünüz adam bana aşırı yakınlık göstermese ben zaten hep mesafemi korurdum
Ona yaklaşımın giyim tarzın falan tam olarak nasıl yüksek ihtimal seninle yatmak istiyo🙂
Klinikteyiz ona göre giyiniyorum scrubs ya da düz sweatler
Peki sen ona karşı nasılsın belli yani yatmak istiyo bence
O samimi olduğu için ben de samimi davranıyorum işime geliyor patron olan o sonuçta bana baskı ya da mobbing yapmadan rahat bir çalışma ortamı sunmuş oluyor
Gizliden cıkayımda yazsana bisi sorcm
?
Seni hoplatmak istiyor.
Hemen bunu diyorsunuz ya off
Başka ne olmasını bekliyorsun. Seni nikahına mi alsın. Sen mi iyi bilirsin yoksa biz erkekler mu
Bir sey beklemiyorum siz erkekleranca * başka düşünce yok zaten hiç böyle açıklama yapmayın şöyle düşünmüş olabilir böyle düşünmüş olabilir diye
Final hep aynı yatakta bitiyor. Benim anlamadığım kadın istemiyor gibi Yapınca neden erken geldin diye sıslanıyor. Sepep
İstemiyor gibi yapiyor falan filan değil sadece adam ne düşünüyor olabilir kafasında o an ya da ne hissediyor olabilir tek merak ettiğim bu
bir şey düşünmesine gerek Yok, zamanı gelince kendin istekli bir şekilde hoplayacaksin
Saygısızsın
Laf anlamıyorsun, bilmediğimiz bir şey olsa haklısın Ancak hep öyle oluyor be güzelim. Sende biliyorsun
Kırıcısınız erkekler
Sence yalan mı konuşuyorum yoksa gerçeği mi?
Adam iki göz kırptı diye hemen hoplatmak istiyo oldu öyle bi göz kırpma değil ki bu, samimi böyle kafan meşgul bir işle uğraşırken sevdiğin birini görüp sevinmek gibi aynı
Öyle sapık gibi göz kırpma değil yani
Felsefecir okumuyo yani gözler sevecen şekilde bakıyor bana sadece
Ne olursa olsun o bir erkek. Kızlar laftan ve erkeklerden anlamıyor. Sana iyi bir haberim var, seninde hoşuna gidecek.
Haber şu seni hoplatacak diyeceksin ya sabır
Kızlar erkeklerden anlamıyorsa erkekler kızları hiç anlamıyor sizin gibi hemen sonuca gitmek değil istediğimiz süreci görmek mesela adam beni güvenilir mi buluyor sempatik mi buluyor ben bunları merak ediyorum sen de diyorsun şak seni hoplatacak
Seni hertürlü görüyor olabilir. Amaç seni hoplatmak tabi ki seni değerli hissettirecek, kendini çok iyi hissedecekin, süreç bu, sonra kendin açacaksın bacaklarını
sana göz koymuş
O kadar göz koymuş denecek kadar aşırı hareketleri yok ama bana kendisi de dedi seninle çalıştığım için çok mutluyum memnunum hatta şanslıyım bile dedi
Belki güvenilir buluyordur beni
Bence dikkat et
Neden