Bu musallat olabilirmi sizce neye benziyor yaşayan arkadaşlar var mı?

selamlar ben uzun yıllardır ara ara bazı şeyler yaşıyorum bazen tamamen geçiyor bazen yine başlıyor tekrar geciyor önceden olmazdı böyle bişey hiç ilk başlarda musallatmi acaba diye düşündüm çünkü izlenme hissi karaltılar hissetme geçip gitmesi gibi şeyler oluyordu bununla birlikte bi kaç baktirdigimiz hocada aynı şeyi söyledi muska falan verdiler neler neler işte işte uykumda bağırıyorum çoğu zaman bişey gördüğümde yok öyle neden bağırıyorum bilmiyorum bişey görsem hatırlarım kabus gibi bişey değil yani her neyse bu yıllardır ara ara oluyor bu sabahta oldu uykumda sesi kalın bı erkek sesi bişeyler diyordu ama ne dediğini hatırlamıyorum sadece ses vardı görüntü yok sonra ardından bağırmışim baya yüksek bağırdımki annem sesin geliyor buraya kadar noldu dedi bende bişey yok korkmuşumdur dedim oda bide hocaya gitmeyin diyosun bu işleri şaka sanıyorsun sen heralde dedi bende bişey yok tamam oluyor öyle dedim işte her neyse oysa yatmadan önce besmele çektim nas felak okumuştum tabi bunlar sabah 6-6 buçuk gibi felan oldu her neyse başına gelen varsa sebebini söyleyebilirmi bide iç sesim hiç susmuyor uyurken bile bişeyler diyor uyanıkken yok böyle bişey
Bu musallat olabilirmi sizce neye benziyor yaşayan arkadaşlar var mı?