Üst komşumuz annemin çamaşırlarının üstüne bir şeyler çırpıyor. Temiz olduğunu söylüyor ama annem toz olduğu için rahatsız oluyor. Kadına birkaç kez “Abla, bakar mısın?” diye seslendim ama duymazlıktan geldi. Çırpmaya devam edince sinirlenip tepki verdim ve tartışma çıktı.
Kadın bana “terbiyesiz, saygısız” dedi, “kızım yaşındasın” diyerek küçümsemeye çalıştı. Ben de 20 yaşında yetişkin olduğumu söyledim. Buna rağmen ısrarla çırpmaya devam edeceğini söyledi.
Daha sonra kocası beni görünce rahatsız edici şekilde baktı. “Bir şey mi oldu abi?” dediğimde alakasız şeyler söyledi, kadın da “muhatap olma” dedi. Ben de “enteresan” deyip ortamdan uzaklaştım.
Kadın olayı kişiselleştirdi. Annemin onlara daha önce çok yardımı olmuştu. Buna rağmen nankör ve tuhaf davranıyorlar. Zaten muhatap olmamaya çalışıyoruz. Ama ben rahatsız oluyorum varlıklarından
Kadın bana “terbiyesiz, saygısız” dedi, “kızım yaşındasın” diyerek küçümsemeye çalıştı. Ben de 20 yaşında yetişkin olduğumu söyledim. Buna rağmen ısrarla çırpmaya devam edeceğini söyledi.
Daha sonra kocası beni görünce rahatsız edici şekilde baktı. “Bir şey mi oldu abi?” dediğimde alakasız şeyler söyledi, kadın da “muhatap olma” dedi. Ben de “enteresan” deyip ortamdan uzaklaştım.
Kadın olayı kişiselleştirdi. Annemin onlara daha önce çok yardımı olmuştu. Buna rağmen nankör ve tuhaf davranıyorlar. Zaten muhatap olmamaya çalışıyoruz. Ama ben rahatsız oluyorum varlıklarından
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çıraprken video çek elinde kanıt olsun. Sonra şikayetçi ol hiç muhatap olma
Yok maalesef yazın yaşandı olay ve şikayet edecektim aslında ama babam engelli annemde zor durumda kalmasın diye dilekçe falan yazmadım
Sakın bir şey deme kocası olan kadınlar kocasını kullanıyor kavgada bir şey yaparlar geçen haberde gordum
Demedim zaten kuzenlerimde bağırsaydın şöyle böyle dedilerse yazın yaşandı olay bu olaydan sonra bizi görünce merdivenlerden hızlı çıkıyor bir de sanki ben suçsuzum gibi başta olaydan sonra gönderme yapmış whatsaptan eğitimsiz diye saygıszmıışım ben aile terbiyesi cart çurt saçma sapan kavga sırasında ergen demiştim ergen olduğunu kanıtladı zaten
Sorun çıkartma potansiyeline sahip gibi duruyolar
Öyle zaten kadın kuduruk kıskanıyor beni ki tartışma anından sonra bana gönderme yapmıştı
Ara zapıtayı ne şe. Refsiz insanlar var yaa
Yok hiç muhatap değiliz