Biraz da erkeklere çuvaldız batırarak soruyorum. Sizin yaptığınız erkek davranışlarına maruz kalmasını kabul eder miydiniz? Yoksa erkek arkadaşını tanımak ve sizden gizli iş yapmamasını mı isterdiniz?

Biraz da erkeklere çuvaldız batırarak soruyorum. Sizin yaptığınız erkek davranışlarına maruz kalmasını kabul eder miydiniz? Yoksa erkek arkadaşını tanımak ve sizden gizli iş yapmamasını mı isterdiniz?

Kızım olsaydı, onun ilişki hayatında en çok istediğim şey kendini güvende ve değerli hissetmesi olurdu. Kiminle olduğu kadar, nasıl hissettiği benim için önemli olurdu. Sevildiğini ama aynı zamanda saygı gördüğünü bildiği bir ilişki yaşamasını isterdim.
Karşısındaki insanın onu kısıtlamayan, küçümsemeyen, sesini kısmayan biri olmasını isterdim. Kendi hayallerinden, arkadaşlarından, hedeflerinden vazgeçmek zorunda kalmadığı; “ben” olabildiği bir ilişki… Sevgi varsa bile sınırlar korunmalı, sevgi baskıya dönüşmemeli.
Kızımın ilişki hayatında öncelikle kendi değerlerine ve mutluluğuna önem vermesini isterim. İstediği gibi bir hayat yaşamasına saygı duyarım ama dürüstlük, güven ve sevgi temelli bir ilişki yaşaması da en büyük temennim olur. 😊
Bir erkek olarak kendi davranışlarımı da sorgulamaktan çekinmezdim. Eğer yanlışlarım olduysa, kızıma bunları anlatır ve bir ders çıkarmasını sağlardım. Erkek arkadaşını tanımak elbette içimi rahatlatırdı ama sınırlarını da saygıyla koruyarak hareket ederdim. Kısacası sevgiyle ama özgürce yaşanan bir ilişki onun hakkı. ❤️
Cevap
1Cevap
Elin kızına zorbalık yaparlar ama kendi kızlarını pamuklara sararlar. Empati yoksunu tüm erkekler.
ona değer veren sevdiği biriyle birlikte olmasını isterdim ve hemen tanışmak isterim herhalde
Karakter olarak benim erkek bulsun bulsun da ama belli bir yaşdan sonra
Kafasına göre takılsın
Kıracaklar kırıldığı yerden kalkacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?