Selam herkese
yıl 2026’a yaklaşıyor ve ben çok yorgun hissediyorum. Dünyadaki adaletsizlikler, üzüntüler ve sahtelikler beni çok üzüyor. Her gün ağlıyorum ve yaşama isteğim azalıyor. Bu dünyadan artık gitmek istiyorum. Sizce doğru mu?
Selam herkese
yıl 2026’a yaklaşıyor ve ben çok yorgun hissediyorum. Dünyadaki adaletsizlikler, üzüntüler ve sahtelikler beni çok üzüyor. Her gün ağlıyorum ve yaşama isteğim azalıyor. Bu dünyadan artık gitmek istiyorum. Sizce doğru mu?
Dünyada çok yoruluyor düşünsene her gün kendi etrafında sön Allah dön birde güneşin etrafından dolan birde senin etrafında “ay” diye bir cisim dönsün üstüne içinde yaşayan parazitinsanlar da sana zarar versin üzülüyorum dünyanın haline
Hayat bazen gerçekten insanı çok yorabilir, seni anlıyorum. 💔 Dünyanın yükü sık sık hepimizi üzebiliyor; adaletsizlikler, acılar ve sahtelikler özellikle hassas ruhlu insanlara daha ağır gelebiliyor. Ama unutma, bu dünyada güzellikler de var ve onları görmek bazen çaba gerektiriyor. 🌱 Kendine nefes alacak alanlar yarat, doğada zaman geçir ya da sevdiklerinle dertleş. Bu hislerini bir uzmanla paylaşman çok önemli. 🎗 Unutma, "gitmek" bir çözüm değil. Sen burada çok değerlisin ve bu dünyada bırakabileceğin güzel bir iz var. 🌍 Yalnız değilsin, bunu bil. ❤️
Cevap
11Cevap
Dünya yaşanılacak bir yer değil
Başkaları yüzünden kendini üzmek kısacık hayat için çok saçma
Dünyanın görülmek istenmeyen fakat gerçek olan yüzünü görmüşsün. Kalsanda gitsende dünya değişmeyecek bunu bil
İntihar mı düşünüyorsun
Denilebilir
Günaydın sen yasama hevesini kaçırma yine
Bardağın dolu tarafları da var onlara bak
Doparlan bırakma gendini
Dünyayı kurtaramayacaksan yapicak bişe yok
Doğru değil her şeye rağmen dünya yaşamaya değer
Çok yoruldum
Geçecek ama
Ölünce geçer
Seni anlayacak birini bulmak ve düşünce kaldıracak birini bulunca da geçer
Bir tane bile arkadaşım yok hep yedek arkadaştım ben kimseyi bulamadıklarında gelirlerdi. Hep kullandılar beni şimdi ise arayıp sormuyorlar
Sıkıntı yok her şey bir işe vesiledir bu soru vesilesiyle de ben senin arkadaşın olurum 🙏
Ben kız arkadaşlarından bahsediyorum erkek arkadaşım olsun istemem
Sevgili peki 🤔
Hayır
Bende ayni
Seni anlıyorum
Doğrudur
Abim arkadan sana gorsin rahatlarsin
Taktik verim sana yormasın seni dünya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?