Erkekler, Babası kötü olduğu için babasıyla konuşmayan bir kadınla evlenir misiniz?

Ben Amerika da avukatım. Babama söylemeden kaçtım. 2 sene önce. Özet geçmem gerekirse benim babam narsist bir adam. Beni sebepsiz yere döver, ezer, hakaret eder, tehdit eder, bana bir malmışım gibi davranırdı. Babam uzun esmer, yapılı ve deli bir adamdı. Bir çok kez mahkemelik olmuştu. Babamdan hep korkarak yaşadım. Üniversiteye kadar telefonum olmadı. Erkek arkadaışım hayatımda hiç olmadı ama hep kötü kadın muamelesi gördüm. Ben de en sonunda sessizce para biriktirdim, Amerikadan kabul aldım ve buraya geldim. Ablama hep bu planımı anlatırdım bana hep arkanda ailen olmadan seni kimse almaz sana kimse saygı duymaz derdi. şu an namuslu, güçlü, güzel bir kadınım. Sorum arkamda ailem yok diye evlenemez miyim? Erkekler ailesi böyle olan ama kendisini yetiştirmiş bir kadınla evlenir miydiniz? Ailemin böyle olduğunu hala kimseye anlatmadım yurt dışında diyip geçiştiriyorum

Güncellemeler
6 ay
(Babam Arap kökenli) annem değil
Arap babalarını bilirsiniz...
Erkekler, Babası kötü olduğu için babasıyla konuşmayan bir kadınla evlenir misiniz?