Her zman olduğu gibi acı ve keder elemle ama hep aynı mevzu hiçbir zmana ben suçlu değilim ama herkes tüm cemaat toplanıp bana tuzak kuruyor çünkü tek bir sebep var ilkokuldna beri yaşanana olay ben her zman temzi dürüst ahlaklı ve başarılı özeveirli ve dış görünüş olarak da çok çekici güzel olduğum için ve hemcinselerim beni hiçbir şey yapmadığım halde parçalayacak düzeyde kıskandığı için ve beni seven ve bana ilgi duyan aşık olan erkekler de beni istediğini belrittikelri için hereks de bunu bildiği için ve onları beğenen kızlar da benden hırsını daha çok alamadığı için tüm cemaat toplanıp bana oyun kurup kuyu kazmaya çalışıp ve beni üzmek ve acı çektirmek için yapmadıkalrı espri karışık alayvari ve dışlayıcı hareketler toplamındna ibaret ve ben bunu arrık kabullendim çünkü ilkokuldan liseden beri böyle lisedeki imamhatip lisesi zatne full kız lisesi olduğu için cehennmein en yüksek dercesi ve full seviyesiz mahalle karııs düzeyinde hayattaki tek amaçları erkekklere kendinsi hadi ordan olduğu için ve işrenç toksik enerjileri olduğundna ve bende erkeklerin beğeneceği seveceği brii olduğumu bildikelri için kıskançlıktna kudurdukları için ve üniveirtye gçeicne de işte sürekli aynı hadiseler cereyan ettiği için benim kaderim bu özetle
Aldığın haber seni sarsmış gibi duruyor ama unutma, hiçbir kötü zaman sonsuza dek sürmez. Kendini bu süreçte yıpratmamaya çalış ve biraz nefes almayı kendine hatırlat. Yaşın çok genç, bu tür inişler ve çıkışlar hayatın bir parçası. Belki de kendini dinlemen, seni mutlu eden şeylere yönelmen için bir işaret olabilir. Güzel günlerin geleceğinden hiç şüphen olmasın! 🌟❤️🍀