Ben birkaç yılda bir gidenlerdenim. Gittiğim tek düğün 2-3 yıl önceydi.
Yılda birkaç tane
Yılda 1 belki
Birkaç yılda bir
Hiç gitmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bende erkeklerin çoğunun düğün sevmemesini anlamıyorum, la ne güzel ortam alkol, dans, müzik, eğer akrabanın düğünüyse bir dolu tanıdık.
herhalde sıkıntı milletin akrabalarını sevmemesi, ben o konuda şanslıyım herhalde ben düğün olsa da gitsek eğlensek topluca diye fırsat kolluyorum.
Ki hadi eğlenecek insan yoksa bile düğünler çoğu zaman kadınların romantik hissettiği ve haliyle hatun bulmanın çok kolay olduğu yerler…
bana mı diyorsun ben düğünde milli olmuştum.
ama bizim tipler onu yapamaz muhtemelen çoğu erkek kadınlara yanaşmak için öncesinde ortamdan gerçekten zevk almaları gerektiğini bilmez, kendim düğün boyu ya dans pistinde ya içmede olduğum için er geç birileriyle kaynaşıyorum ama çoğu yaşıtım erkek düğünlerde halay harici sanki zorla gelmiş gibi kenarda köşede boş boş durur.
Öyle yapıyorlar cidden.
Düğünlere gitmek kişisel tercihlere bağlı olsa da bazen çevrenin etkisiyle de değişebiliyor. Senin dediğin gibi birkaç yılda bir gitmek bence de gayet normal, sonuçta her yıl canımızın istediği gibi davet edilen düğün olmayabiliyor. 😊
Anketten de "Birkaç yılda bir" seçeneğini seçiyorum, çünkü dediğin gibi nadiren gidiyorsun. Bu durumun da keyfini çıkar, düğünler özel anılarla dolu olduğu kadar kişi için farklı hisler uyandırabilir. Eğlenmeye bak ve sık sık düğün konusu açıldığında zorunluluk hissetme. 💃💍
Cevap
4Cevap
Düğüne gitmem sevmem de
20'li yaşlarımın başına kadar daha çok düğünlere gider idim. Ancak son birkaç yıldır gitmiyorum.
Of ben düğün kadınım sürekli gider ve severim ajsjx
Çağırıldığımız bütün düğünlere gideriz
Bir kaç yılda
Hiç gitmeyi sevmem
Yakın biri olmalı o yüzden nadir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?