Bıktım yeter bu evden hizmetçi gibi yaşmaktan?

yerli malı haftası diye salı günü kardeşim (5. sınıf) tatlı istedi annem zorla bana yaptırdı. Yaptım bitti işte. Yapana kadar sonrası kardeşim ay bu böyle ay bu şöyle laf etti. En sonunda çıldırdım küfür ettim.

Bugün diğer kardeşim (9. sınıf) kalk bana tatlı yap yarın yerli malı dedi. Sakin kalmaya çalıştım. Kavga edecek halim bile yok. Annem gece yap yarın götürsün dedi. 2 saatir falan uğraşıyorum sadece tatlı olsa hadi neyse mutfağın temziliği bulaşıkları hepsi ben yaptım kardeşimden yardım istiyorum ödev diyor sanal kişiler ile konuşuyor. En sonunda sinirlerim kalk sende öğren benle yapacaksın dedim onu kaldırken babam onun tembel olduğunu hatta bu durumdan hocaları bile şikayetçi olduğunu aöyleyince kardeşim bana hakaretler etmeye başladı. Benim yüzümdenmiş. Ben uğraşmam gece gece dedim sakin kaldım bir yardım etmedi hep üşüyorum uykum var diyerke şikayet etti. Hayır yardım etse neyse ama öylece dikildi keki fırına attım sadece kalan bulaşıkları yıka dedim. Kriz geçiyoror sanki bana hakaretler küfürler sen yap işin ne gibi şeyler söyledi. Bende birşeyler dedim o çekip gitti. Bağrışlar olduğu için babam bana kızdı. Çok pis sinirlendim yeter artık bu iki kardeşimin şımarıklığı. Keki yaptım lakin okula götürmesin diye birazdan gidip yiyip mahvedeceğim. Ne yaparsa umrumda değil

Bıktım yeter bu evden hizmetçi gibi yaşmaktan?