Aile & Toplum Evinize gelip de geç vakitlere kadar oturan misafirleri sever misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yatak döşek serelim beraber yatalım istiyosanız diyesiniz geliyo mu Güncellemeler6 ay Hala kalkmadılar yeto Evinize gelip de geç vakitlere kadar oturan misafirleri sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Baleman Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 6 ay Aile & Toplum konusunda 784 cevap paylaştı. çok severiz eşimle. sosyaliz, arkadaşlarımız bazen geç saate kadar kalır, bazen de kalmaya gelirler 0 0 Yorumla
Mr_Brom Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Sevmem gelmesini bilen zamaninda gitsin isterim 0 0 Yorumla
İciDisi1Yakisikli Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Misafir sevmem. Gitmem de. Net ve kesin tavır yeterli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Elimi hemen pantoldan içeri sokup takımları karıştırıyorum utanıp kalksınlar diye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Yok yok ben onu yapmam bir defa yaptım hakikaten tamam dedi bende kaldı 😂😂 0 0 Yorumla
Arsenikkkk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Gelmiyor 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sev sen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
çok severiz eşimle. sosyaliz, arkadaşlarımız bazen geç saate kadar kalır, bazen de kalmaya gelirler
Sevmem gelmesini bilen zamaninda gitsin isterim
Misafir sevmem. Gitmem de.
Net ve kesin tavır yeterli.
Elimi hemen pantoldan içeri sokup takımları karıştırıyorum utanıp kalksınlar diye
Yok yok ben onu yapmam bir defa yaptım hakikaten tamam dedi bende kaldı 😂😂
Severim
Severim. Misafir berekettir.
Gelmiyor
Sev sen
Hayır hıc sevmem
Hayirr