Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Biraz zor evet Ankara’da insanlar genelde kendi çevresini yapmış oluyor yeni birini hemen aralarına almıyorlar. Yeniysen ve kimse yoksa bu daha da hissediliyor. O yüzden ilk zamanlar niye kimseyle kaynaşamıyorum hissi geliyor ama bu seninle ilgili değil. Burada arkadaşlık genelde işten kurstan spor salonundan falan çıkıyor. Yani ortam olunca oluyor. Kendiliğinden sokakta tanışıp arkadaş olma işi pek yok. Zamanla oluyor hemen olmuyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ay6 aydır Ankara'da ikamet ediyorum. Geldiğim bölgeye göre bana hiç samimi bir ortammış gibi gelmiyor. mecburen yaşıyoruz işte hayat mücadelesi bilmiyorum yaş 30 geçtikten sonra evden bile zor çıkıyorum belkide ondan dolayı sosyal bir çevre edinesimde gelmiyor olabilir.
00 Yorumla
5 aymaalesef gri şehir Ankara'da sokaklar kış aylarında boş kalır , arkadaş var tabi ama biraz sosyal olman lazım , haricinde mekanlara takılmakta artı bir avantaj tabi , ben sosyal olduğum için yeterince var , sana kolaylıklar diliyorum 😉
01 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler sizede iyi gezmeler
Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Bence Ankara’da arkadaşlık kurmak ilk başta zor gibi geliyor ama imkânsız değil; şehir biraz kapalı ve insanlar mesafeli duruyor, o yüzden hemen samimiyet olmuyor. Ama aynı ortamlara düzenli girince (iş, kurs, spor, kafe, etkinlik gibi) ilişkiler yavaş yavaş açılıyor. Yani ilk günlerde yalnız hissetmek çok normal, pes etmezsen zamanla mutlaka çevre oluşuyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ankara gerçekten büyük bir şehir ve ilk başlarda yalnızlık hissi yaşaman çok normal. Ama merak etme, burada da sımsıcak dostluklar kurabilirsin 🌟. Yeni bir yere adapte olmak zaman alabilir ama İnsanlarla ortak ilgi alanların üzerinden bağlantı kurmayı deneyebilirsin. Sosyal etkinliklere katılmak, hobi kursları bulmak ya da gönüllülük yaparak çevreni genişletebilirsin. İnsanların genelde sıcak kanlı olduğunu göreceksin 🌺. Sabırlı ol ve kendi gerçekliğinden taviz verme. Eminim burada da güzel bağlar kurabileceksin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
5 aySosyal biri değilseniz biraz zorluk çekersiniz , ama zamanla illaki çevre edinirsiniz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u 5 ayzor evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAnkara gerçekten büyük bir şehir ve ilk başlarda yalnızlık hissi yaşaman çok normal. Ama merak etme, burada da sımsıcak dostluklar kurabilirsin. Yeni bir yere adapte olmak zaman alabilir ama İnsanlarla ortak ilgi alanların üzerinden bağlantı kurmayı deneyebilirsin. Sosyal etkinliklere katılmak, hobi kursları bulmak ya da gönüllülük yaparak çevreni genişletebilirsin.
110 Yorumla
Soran4 ayŞu an daha iyim geldigkm zamana gore
Cevap sahibi4 ayBu harika. Sağlıcakla kal 🫶🏼
Soran4 ayTeşekkür ederim sen Ankara da misin peki
Cevap sahibi4 ayEdirnedeyim. Sosyal ortamım burada çok fazla. Memleketim olduğu için çocukluk arkadaşlarım da burada. 😌
Soran4 ayNe guzel keske bende öyle olsaydim
Cevap sahibi4 ayBöyle deme belki ben de senin yerinde olmak istiyorum. Senin yasantin başkasının hayalidir belki
Soran4 ayBenim yerimde mi neden ki
Cevap sahibi4 ayÖrnek olarak.
Cevap sahibi4 ayGizli kalmak istiyorum özür dilerim 🙈🙏🏼
Soran4 ayBir cik bir şey olmaz estağfurullah ama seni yemem ki
bence değil ama sanırım o beden kaynaklı aa şu çok güzelmiş diye ortaya atlayıp tanışabilirim atılgan olucaksın üniversitede daha kolay daha senin yaşıtların ve her konuda sohbet başlatabilirsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
5 ayAngaralılar hadi cvp verin;) bana sorarsanız hiçbir yerde zor değildir arkadaş bulmak
111 Yorumla
Soran5 ayBence kolay degil öyle sosyal biri değilsen
- 5 ay
sosyallik insanın kendi özeli kendi terchi
Soran5 ayIste onu herkes yapamıyor bende o yuzden dedim birde Ankara insani soğuk baya
- 5 ay
size öylesi denk gelmiş o zmn benim tanıdıklarım soğuk değiller
Soran5 ayBilmem sen Ankara'da mi yaşıyorsun
- 5 ay
Hayır angaralıya denk gelmek için orada yaşamak gerekmiyoki ;))
Soran5 ayNerede yaşamak lazım bu arada ankarali listen üniversiteden cok arkadaşım var burada yaşayan
- 5 ay
doyduğuna inandığı yerde yaşamalı insan
Soran5 ayAnkara'da işsizim doymadim demekki Ankara beni sevmiyor 😀
- 5 ay
farklı bir bakış açısı ;))
Soran5 ayAhaha oyle abla 😀
Gizli Üye(30-35)5 aySivil toplum örgütlerine gir. Tegv, tog, çağdaş yaşam derneği gibi medeni yerlerde düzgün insan tanırsın. Hem de sivil toplum örgütleriyle zaman geçirirsin. Kütüphanelere, müzelere, üniversitesilerin sempozyumlarına vs git. Millet kütüphanesinden çıkmazdım ben sanırım Ankara’da olsam :) oraya gelenler de işin de gücünde insanlardır :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. birkaç kez uğradım Ankara'ya, gördüğüm kadarıyla aşırı fazla kafe var ve hepsi de tıka basa dolu, bir iki arkadaş edinirsen onların çevresinden bile yürüyebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayİnsani soguk biraz. İc anadolu iste. Birazda kendilerini begenmis oluyorlar bazilari ozellikle baska sehirlere karsi. Sanirsin sarayda yasiyor Ankara'da
118 Yorumla
Cevap sahibi6 ay@gemici11 ben orada dogup buyuyenleri kastettim. Baska sehirde yasayanlara biraz yukardan bakiyorlar ne alaka diceksiniz belki ama bende bilmiyorum denk geldim diyelim
Cevap sahibi6 ay@gemici11 bencede
Soran6 ayValla hem kendini beğenmiş cok hemde soğuklar insani
Cevap sahibi6 ay😅 sende onlari asagala. Kimsiniz siz bozkir kopekleri de🤣
Soran5 ayAhaha hakkediyorlar ama hepsi degil diyenler zaten yuzune demez deseler bilirim neler ederim
Cevap sahibi5 ay@Onur06191 herkes degil zaten bazilari alinma sen
Soran5 ayboş ver ya alınsın evet sende soğuksun bana özele gel istek at dedi güya tanışmak takip ettim yazmsdi bile bu daha kötüsü onlara kurban ol sen
Cevap sahibi5 ayAhahah 🤣🤣
Soran5 ayIyi dedim ama yalan mi tanışalım diyor kaciyor
Cevap sahibi5 ayTipik ankarali 😂
Soran5 ayAl iste sende bana hak verdin 😀 Ankaralılar uc kağıtçı demekki
Cevap sahibi5 ayYa Ankara'da kuzenlerim var. Kucukken ayni sehirdeydik ve asiri samimiydik. Bunlar Ankara'ya tasindi ben mektup yazdim kac kere geri donus bile olmadi. Koptuk gitti. Yillar gecti simdi ara ara soruyorlarmis beni anneleri cagiriyor gel diye ama nedense icimden gelmiyor. Suyunda bise var herhalde oranin.
Soran5 ayHaklisin demekki suyundan ben Ankara'ya geldim kuzenler veni aramaz oldu oysa daha değişmedim 😀 baktım arayan soran yok bende kestim bagi bitti
Senin kuzenler insafsiz çıkmış insan çocukluk arkadasini unutmaz birde kuzenin yani
Cevap sahibi5 ayAynen amaan saldim. Sende oyle yap yalnizliktan kimse olmemis
Soran5 ayBencede istemeyen insanları bizde istemeyiz gerek yok valla
Gizli Üye(25-29)6 ayaşko çankaya tarafında sadece kadınlara özel 30-40 kişinin katıldığı yürüyüş etkinlikleri oluyor, genç kızların sayısı daha fazla, sayfanın adını verebilirim istersen
14 Yorumla
Soran6 ayVer olur nerefe sayfa
Cevap sahibi6 aythatgirlsclub. official instadan bak
çay partileri falan da oluyor aklına gelebilecek her türlü etkinlik var
Soran6 ayBende Instagram yok nasil olacak
Cevap sahibi6 aye indir knk sen de bi zahmet
- Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı.
5 ayBu seninle alakalı bir durum, insanlarla zor kaynaşan biri isen Ankara değil en dost canlısı memlekette ol yine arkadaş bulamazsın.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 736 cevap paylaştı.
5 ayHayır adamlar el birliğiyle Ankara 'yı popüler etmeye çalışıyorlar zorlanmazsın
01 Yorumla
Soran5 ayKim ediyor popüler?
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayDeğil ya şu Kızılay tabelasının altına git bir fotorğaf çektir sosyal medyada yayınla tonlarca arkadaşın olur
00 Yorumla
5 ayHaaa haaa hayret kadın arkadaş bulamıyorum. Erkek olsan abazan derdik. Kadın. İnandırıcı gelmedid
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 5 ayMerhaba, aslında Ankara 'dan katılan benim gibi pek çok kişi var buradan yani illaki denk gelip arkadaşlık kurabilirsiniz. Zor değil :)
00 Yorumla Ankara 'da zamanımız mı kalıyor çalışmaktan arkadaş bulmaya
02 Yorumla
Soran6 ayAhahaya
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayDışarıdan gelenleri sevmiyoruss😏
256 Yorumla- 5 ay
aaa ankaranın yerlisi, selam 😜
- 5 ay
@Alemdaralii Ankaralı olmayanlara selam vermiyoruss😏
- 5 ay
ha sen ankaralı değilsin diye selam almıyooooosun
- 5 ay
@Alemdaralii evet noldu yozgatlı😏
- 5 ay
Allah Korusun
- 5 ay
@Alemdaralii aminn :))
- 5 ay
amen değil miydi o
Soran5 ayKüstüm size o zaman ayıp hepimiz insanız bende marasliyim aslen memleketime ankarsli cok gelir. gider bende onlara selam vermem o zaman
- 5 ay
şaka yapıyor ya @HayatKısaKşlrUçyr da verir, onun gıcıklığı bana
- 5 ay
sayın soran şaka yapıyordum☹️
Soran5 ayKüstüm kalbim cok kirildi 😀 bende şaka yaptım ya ama soğuk insan ankaranin geneli bu ciddi bak
Soran5 ayNeden öyle ki genelde mi boyle bana mi denk geliyor
- 5 ay
Yoo gayet sıcak insanlarız😌
Soran5 ayDemekki benim gördüğüm soğuk insanlar sokakta sizler evde 😀 4 aydır buradayim birine selam vermek bile zor ya
- 5 ay
O gördüğün soğuk insanlar kesin ya çorumludur ya da kırıkkaleli ejfjf
- 5 ay
çankırılılar peki
- 5 ay
@Alemdaralii onları görünce ölü taklidi yapıyoruss😐
Soran5 ayAnkarali olamaz yani 😀 çorum dedigin de aklima abimin soyledi bir söz vardı o geldi çorum ebe... korum diye insanız ya hepimiz iste insanlar bir birinden korkar kaçar olmuş
Soran5 ayÇankırılilar birde uc kagitciymis oyle derler hep
- 5 ay
hııı ben de denk geldim üç kağıtçısına
- 5 ay
Siz yinede çıkın çıkın gelmeyin Ankara'ya 😐trafik berbat oldu iyice😐
- 5 ay
ben hep aralardan kestirmeden gidiyorum
- 5 ay
@Alemdaralii sen şu trafiği katledenlerden misin yoksa
- 5 ay
yok katledenlere dayanamıyorum ben, çok pis söverim onlara
- 5 ay
@Alemdaralii bizde sövüyoruz haberiniz olsun
- 5 ay
işte bu yüzden seninle iyi anlaşıyoruz, hadi kahveleri ısmarla ☕
- 5 ay
@Alemdaralii yine bana kitledin kahveyi iki arada bi derede😒
- 5 ay
ne zaman sana ödettim
- 5 ay
@Alemdaralii her zaman🙄
- 5 ay
konum at geliyorum
- 5 ay
@Alemdaralii tamam👍
- 5 ay
çileden çıktım geliyorum 🤣
- 5 ay
@Alemdaralii tamam geç kalma djfjf
Soran5 ayHavada ask kokusu mu var yoksa 🙈
- 5 ay
Hayır yahuu arkadaşla uzun yıllar süren bir arkadaşlığımız var🙄yanlış anlaşılmasın efem😌
Soran5 ayBilmem asik gibi hissettim eger ki arkadaşlığınız sadece sanal değilse reelde de arkadaş iseniz bozmayın sakin ask mask diye bosverin arkadaşlık önemli
- 5 ay
Yok yok
Buradan uzun süredir arkadaşlığımız var 🤗
Soran5 ayAnladim reelde peki tanismadiniz mi bu kadar enerjiniz de uyuyor arkadas olarak yani
- 5 ay
Hayır efenim tanışmadık henüz😌
Soran5 ayPeki sanalda ne kadar oldu tanışalı? Merak ettim. sizi cok soru sordum ama enerji uyumunuz harika yani buradan anladim
- 5 ay
Çok uzun zaman oldu. 5-10 senesi vardır
Soran5 aySaka demi bu 5 10 sene nasil oluyor buradan tanışmanız ki
Kac senedir buradasınız ciddi sordum gervek mi 5 10 sene sok oldum- 5 ay
Neden şok oldunuz. 13 senedir üyeyim ben
- 5 ay
bi o kadar da ben sanırım, 2011-12 de üye oldum
takip listemin başlarındadır kendisi
Soran5 ayNe bileyim sok oldum bu kadar uzun zamandır buradan tanıyıp arkadas olmanıza
Sok olduğum dan şivem kaydı zaten 😀 helal olsun- 5 ay
şive kaymasını ben kaçırdım ellağamı 🤣
- 5 ay
@Alemdaralii ellağmı çorumlu değilsin sen kendine gel :))
- 5 ay
🤣🤣 ay sorry
Soran5 ayŞiveyi kaçırdım sonra düzelttim yok gi kele bacım bu kadar zaman nasil sadece burada konuştunuz helal olsun diyecektin bir baktım Şiveyi görünce hemen gaçıverdim gari yoksa essahlı biriyimdir 😀🙈
Soran5 ayÇorumlu sevmiyordu abla dikkat et sen kendine bak iki kiz olduk dayak gelebilir 😀
- 5 ay
"essah" mı
nerelisin sen
Soran5 ayEssah ne sandın gaslek demem ben birseyi
Marasliyim gormedin mi burada yorumda biz maralilar da size küseriz demistim ablaya şakadan o da küsme vs demisti saka yapıyorum demişti al iste kırıldım ben sizin her yazdığınızı okudum sen simdi bana nerelisin diyorsun 😀 marasliyim ama kırılma durumu saka kafam bir milyon yine- 5 ay
ahaha böyle kafalar en güzeli, siteye fırsat buldukça bakınca böyle oluyor
Soran5 ayAnladim iyimis
- 5 ay
geldim, döndüm hiç yüzümüze bile bakmadınız
Soran5 ayNe demek o anlamadim
Ankaralılar sıcak insanlar olur genelde ama denk gelmek lazım
00 YorumlaBence o sana bağlı çünkü sen yalnız takılırsan çok zorrrr
00 Yorumla
5 ayBu tamamen senin sosyal kişiliğin ile alakalı...
00 Yorumla
5 ayDernek yda vakıf yerlere takıl çevre edinirsin. Yoksa heryerde arkdş bulmak zor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayBana göre zor değil de sosyal iletişim yeteneğine bağlı biraz da 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySevmedim en güzel ortam ve arkadaşlıklar İstanbul ve izmirdir onun dışındaki iller boş heryeri gezip görmüş birisi olarak söylüyorum
03 Yorumla
Soran5 ayDediğin 2 şehri bende gördüm uzun 16 sene İstanbul'da yaşadım cok guzeldi 4 sene İzmir çeşme de oldum cok güzeldi gerisi dedigin gibi boştu
Cevap sahibi5 ayBen Bursa'da yaşıyorum 1 tane bile arkadaşım yok ama İstanbul'da 20 30 tane arkadaşım var izmirdede bir kaç tane arkadaşım var onun dışındada seyahat amaçlı diğer illere gittim yok ya İstanbul ve İzmir kadar sosyal şehirler değil
Soran5 ayAynen asla İstanbul İzmir gibi sosyal olamaz diğer şehirler
Ben Tekirdağ kirklarileli Edirne ve bölgelerini mesela gördüm oralarda da insanlar samimi sıcak kanlilar ama bu Ankara gibi soğuk yer gormedim
Ankaralilari bilmem ama Ankara guzel memleket
00 YorumlaOlur zamanla yenisin daha her yerde ne kadar kolay ya da zorsa orada da aynıdır öğrenci misin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı.
6 ayAnkara da kimse yok deme bence çok kişi var hatta şu anda seni dusunmeye başladılar bile
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şehirlerde zor. Ankara 'nın insanı da havası kadar soğuk.
00 Yorumla
4 ayHer yerde zor sadece Ankaradayım değil
15 Yorumla- 4 ay
Ankara'da değil
Soran4 ayNormal yani diyorsun
- 4 ay
Evet
Kız sen arkadaş bulamıyorsan Ankaramın suçu ne
12 Yorumla
Soran5 ayAnkara suçlu cok soğuk bir memleket insanları da soğuk cidden anlamış degilim İstanbul İzmir Tekirdağ kocalei. kirklarelinde yaşamış biri olarak burası asiri insan olarak soğuk geldi bana
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 aygenel olarak arkadaşlık kurmak zor zaten
11 Yorumla
Soran5 ayNeden öyle oldu peki eskisi gibi degil artik hicbirsey
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
5 ayokuyorsan okuldan, çalışıyorsan işyerinden arkadas bulursun. netten ya sevgili ya da farklı niyetli karsına çıkar
00 Yorumla
5 ayOrtama girip çıkmıyorsan yer farketmez heryerde zor. Ankara da yerleri gökleri tanır bilirim ama birkaç eski dostum dışında kimseyle muhataba girmem. Ne kadar çok insan o kadar dert
00 Yorumla
5 ayBende yeniyim Sosyal medya dan arkadaşlık hiç iyi değil mümkün olduğunca yüz yüze görebileceğin biti ile arkadaş ol burdaki insanların neden burada olduğu malum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBen adada yaşıyorum burada insan yok ki best knka olasın😃😃😃hsshsjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayOrtama girersen kolay burdan zor şehirde yeniysen takıldığın bişi olursa sorabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayAnkara da yaşıyorum. Keçiören de.
111 Yorumla
Soran5 ayHim bende kuzey Ankara aslen de ankarali misin peki
Cevap sahibi5 ayAslen bursalıyım. Kuzey Ankara güzel ama orta ve Güney Ankara daha güzel.
Soran5 ayGüney Ankara mi var dalga geçme ya 😀 kuzey Ankara semtin adıymış bende yeniyim altindaga bagli iste
Cevap sahibi5 ayAllah Allah cidden ilk defa duydum. Dört yıl ankaradayım ilk defa duydum. Ben de sen şaka yapıyorsun diye düşünmüştüm. 😄
Soran5 ayYok pursaklarw gitmeden kuzey Ankara baraj mahallesi subayevleri üstünde
Yesiloz solfasol vs kisminda
Cevap sahibi5 aySağolun bilgi için. 👍
Soran5 aySende sagol sen Keçiörenin neresi peki
Cevap sahibi5 ayUfuktepe mahallesi
Cevap sahibi5 ayBen sana tam konumu yollayacağım 😄
Soran5 ayAhahah orayı biliyorum ufuk tepe sen tepe yukseltesi niye biliyorum
Soran5 ayTam konumu soylemedim hangi cadde sokak bina no daire no söylemen lazım 😀
5 ayAnkara veya diğer şehirler hepsi aynıdır. gençlere okutulanlar aynı. büyüyen gençler aynı. çoğunun IQ su - lerde.
00 Yorumla
6 ayZor değilmaslında yemini geldin Ankara’ya başta zorlanırsın
02 Yorumla
Soran6 ayYeniyim evet
- 6 ay
Bira konuşalımmı
Sosyal mecralarda yavaş yavaş bulursun gir takıl
00 Yorumla
3 ayNeden zor oldu ki? Arkadaşa nerede baktığın önemli.
00 Yorumla
5 ayAnkara da seri sosyalleşirsin ama dikkatli ol.
Ortamı pistir00 YorumlaAnkara 'nın ne özelliği var onu da anlamadım
00 Yorumla
6 ayAnkara çok kalabalık oldu şu 2 senede alışırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aydiyarbakirdan selamlar 14 kız arkadaş 19 erkek arkadaşim var sence ben bole bi yerde bu ortami yaptiysam sen neden yapamasin
00 YorumlaBen varım arkadaş olabilir iz
08 Yorumla
Soran6 ayYazmadın bile
Soran6 ayNeyse senle uğraşamam istek at dedin attjm gerek yok
- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
6 ayAnkaranın neresi
03 Yorumla
Soran6 ayKuzey Ankara
- 6 ay
Orası neresi ya :)
6 ayÇok Kızılay'a :)
04 Yorumla
Soran6 ayOyle ben hemen tanıyamıyorum insanlarla iste
- 6 ay
Zamanlaaaa
Soran6 aySen neredesin
- 6 ay
Bursa
3 ayBen gittim 5 kişiyle tanıştım bir günde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 770 cevap paylaştı.
5 ayKadınlar arkadaşlık kurmakta zorluk çekmez
00 Yorumla Ankara sıcak gelmiyor bana nedense
00 Yorumla
5 ayher yerde zorr
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum ki orada çok işum yok
00 YorumlaZor olan angara
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sitede bir sürü Ankaralı var
00 YorumlaZor değil nerdesin
00 Yorumla
5 ayŞehirle alakalı bir şey değil
00 Yorumla
5 ayBen istanvnuldan buldum Ankara'da spslwme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayBen adana istersen tanısır gelirim memurmusunn
00 Yorumla
6 ayZor değildir, koca şehir sonuçta
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden zor olsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Ankara'da eskrt kız çok
02 Yorumla
Soran6 ayNasıl
- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri