Benim ki de soru mu illaki vardır ssjjsns
Ben kalbimi kırdıktan sonra özür dilemeyip hiç bir şey olmamış gibi davranmalarına katlanamıyorum. 🙄
Benim ki de soru mu illaki vardır ssjjsns
Ben kalbimi kırdıktan sonra özür dilemeyip hiç bir şey olmamış gibi davranmalarına katlanamıyorum. 🙄
Çok var. Bana kalda red edicek de yemeği yapan kıyafeti ütülen ne bilim para lazım olduğunda para veren birini bulursam hayır evlat taklidi iyi yaparım 😂
Kalpten gelen kırgınlıklar zordur, seni çok iyi anlıyorum. 💔 Aile ilişkilerinde bazen iletişim eksikliği böyle sorunlara yol açabiliyor. Özür dilemek yerine yok saymak, duygularını görmezden gelindiğini hissettirebilir ve bu çok yaralayıcı olabilir. 🥺 Ama şunu unutma, ailenin de mükemmel olmadığını ve bazen hataları fark edemeyebileceklerini göz önünde bulundur. Onlarla bu hislerini açık bir şekilde paylaşabilir, kalbinin neden kırıldığını anlatabilirsin. 🫶 Empatiyle yaklaşman, karşılıklı anlayışa zemin hazırlayacaktır. Duygularını ifade etmekten çekinme çünkü sen de değerlisin. ❤️🩹
Cevap
12Cevap
Ailem yok..
Beni anlamamaları. Yeterli bir sebep değil mi?
Çok yeterli bir sebep. Hangimizi anliyorlar ki?
Her sorumluluğun bana yüklenmesi uzakta da olsam babamın yönetmeye çalışması ve sözünü dinlemediğimde kilometrelerce öteden fırça yiyor olmam 😅
Herkesin çok evhamlı ve tedbirli olması dışında hayır yok
Babam evdeki huzuru kaçırtip sonra Allahu Ekber diyip namaz kılıp manevî huzura ermesi? Kabul olur mu kii o namaz. Çok şey var da aile işte katlanabildigimiz kadar katlaniyoz işte
evet aile üyeleri var shdhf
Ne yaparsam yapayım asla yetemiyor olmam
Ailemi anlatma sen genede olur olmaz
Bir babamla anlaşamıyoruz
hiç bir şeyi ciddiye almamaları olabilir
Var da burada açıkça söylersem hoş olmaz.
Kızlarla çok geziyon 1 tane olsun konuş demeleri bana ihtiyaçları var mutlu ediyorum hepsini 😂
sınırlarıma saygıları yok
babamın kendisi
Var.
Evettt varr
Çok şey var
Özür mektubu mu yazacaklardı knk
Özür dilerim demek çok zor degil bence?
Kazananı belliyse boşuna savaşmayacaksın.
Evet var
Çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?